be_inis rašė: Va parsisiunciau truputis sio bei to, ka jau anksciau norejosi perklausyti:
Mastodon - Blood Mountain (metal hameris ji isrinko praejusiu metu albumu !!!)
Ir ne veltui išrinko ar ne? Mano klausomiausias albumas pastaruoju metu.
Nu gerai parašysiu, ką klausau šiuo metu:
Death In June - The Corn Years (nu ką žinau, rodos yra toks. sakiau jau, kad dabar jie man pirmoj eilėj po juodos arbatos. pirmas įspūdis - toks, toks, savotiškas. žinau, vėliau jie įsivažiuos)
Saulius Mykolaitis - Nieko nepasakyta (kai tiek visi seilėjasi dėl šio "dramatiško likimo" kūrėjo, tai reikėjo prisiverst ir šiais sąskambiais praturtinti savo ausis. man tai jis juokingas. kai kur)
Sigur Ros - Takk (normalei)
God is an Astronaut - All Is Violent, All Is Bright (pirmas įspūdis - puiku, nuostabu. imkit jį ir klausykit, po velnių)
This Empty Flow - Magenta skycode (nu, nu, nu, toks GERAS. bet po dievo-astronauto, mano kartelė buvo šoktelėjusi aukštokai. bus gerai)
Dead Can Dance - Into the Labyrinth (Lisa Gerrard - ir tuo viskas pasakyta? ne, nepasakyta. bet aš ir nesakysiu. ir dar liežuvį parodysiu. gero savaitgalio)
1.Ataraxia - Lost atlantis. Siaip neblogas darbas, vientisas, veik isbaigtas, savo srityje jie man vieni nuostabiausiu. Taciau visgi is senesniu laiku - Il Fantasma dell'Opera albumas man patiko labiau.
2.Bark Psychosis - Hex. Post rokas kaip post rokas. Man truko originalumo, kazko naujo. Monotoniskas darbas.
3. Bethany Curve - Gold. Na, del sito albumo tai visu artimiausiu draugu ausys isuztos. Grozis nenugincijamas. Sakyciau, geriausias darbas, girdetas per pastaruosius kelis metus. Klausyta bemaz penkias desimtis kartu, klausysiuos ir toliau. Neabejotinai 10 balu.
4. Breaks CO-OP - The Sound Inside. Ot visai toks nieko. Turintis kazka tokio albumas, prie kurio norisi sugrizti. Taciau ne viena daina nepatrauke kazkiek labiau.
5. Damien Rice - 9. Katik parsisiustas, katik paklausytas. Damienas isliko savimi. Del to ir dziaugiuosi. Pirmas ispudis - ne nuostabus darbas, taciau netoli zodzio "neblogas". "Nine crimes" daina - pasakiska. Dar itin patiko "Elephant".
Va parsisiunciau truputis sio bei to, ka jau anksciau norejosi perklausyti:
Isis - In The Absence of Truth
Pagaliau priejau prie noro pasiklausyti Perfect Circle - Emotive (likau pusiau nuostabybiskai nustebintas).
Goa Gil - Karmageddon, geras albumas, nors dar išties ne pilnai visą turiu Labai lėtai pumpuojasi kažkodėl, na bet tik kelios dainos liko, tad vaizdą spėjau susidaryti
Paskutinieji įsigyti: "Dargana" - tamsiosios muzikos scenos rinkinukas, bei Katatonia "The Great Cold Distance"..į juos db i noriu įsiklausyt. Dar sielos džiugumai karts nuo karto Tiamat "Cold Seed", "Prey".
Keistuolių Teatras - Brėmeno Muzikantai
The Cure - Seventeen Seconds (Kol kas pirmas klausomas is Cure, jie Kitokie)
Tool - Lateralus - 10000 Days (imanoma atsibosti ? Ne. Pats stebiuosi)
Ir kazkiek Foo Fighters - Skin And Bones (geriausias akustinis daiktas, girdetas paskutiniu metu).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 19 d. 22:37:43
Va parsisiunciau truputis sio bei to, ka jau anksciau norejosi perklausyti:
Ir ne veltui išrinko ar ne? Mano klausomiausias albumas pastaruoju metu.
2007 m. sausio 19 d. 18:54:07
Death In June - The Corn Years (nu ką žinau, rodos yra toks. sakiau jau, kad dabar jie man pirmoj eilėj po juodos arbatos. pirmas įspūdis - toks, toks, savotiškas. žinau, vėliau jie įsivažiuos)
Saulius Mykolaitis - Nieko nepasakyta (kai tiek visi seilėjasi dėl šio "dramatiško likimo" kūrėjo, tai reikėjo prisiverst ir šiais sąskambiais praturtinti savo ausis. man tai jis juokingas. kai kur)
Sigur Ros - Takk (normalei)
God is an Astronaut - All Is Violent, All Is Bright (pirmas įspūdis - puiku, nuostabu. imkit jį ir klausykit, po velnių)
This Empty Flow - Magenta skycode (nu, nu, nu, toks GERAS. bet po dievo-astronauto, mano kartelė buvo šoktelėjusi aukštokai. bus gerai)
Dead Can Dance - Into the Labyrinth (Lisa Gerrard - ir tuo viskas pasakyta? ne, nepasakyta. bet aš ir nesakysiu. ir dar liežuvį parodysiu. gero savaitgalio)
2007 m. sausio 18 d. 23:36:14
2.Bark Psychosis - Hex. Post rokas kaip post rokas. Man truko originalumo, kazko naujo. Monotoniskas darbas.
3. Bethany Curve - Gold. Na, del sito albumo tai visu artimiausiu draugu ausys isuztos. Grozis nenugincijamas. Sakyciau, geriausias darbas, girdetas per pastaruosius kelis metus. Klausyta bemaz penkias desimtis kartu, klausysiuos ir toliau. Neabejotinai 10 balu.
4. Breaks CO-OP - The Sound Inside. Ot visai toks nieko. Turintis kazka tokio albumas, prie kurio norisi sugrizti. Taciau ne viena daina nepatrauke kazkiek labiau.
5. Damien Rice - 9. Katik parsisiustas, katik paklausytas. Damienas isliko savimi. Del to ir dziaugiuosi. Pirmas ispudis - ne nuostabus darbas, taciau netoli zodzio "neblogas". "Nine crimes" daina - pasakiska. Dar itin patiko "Elephant".
2007 m. sausio 18 d. 23:20:13
perklausiau Mew - And The Glass Handed Kites. Sakyčiau, jie kažkas gražaus ir ypatingo muzikiniame pasaulyje :} rekomendas.
2007 m. sausio 17 d. 19:58:08
Isis - In The Absence of Truth
Pagaliau priejau prie noro pasiklausyti Perfect Circle - Emotive (likau pusiau nuostabybiskai nustebintas).
2007 m. sausio 17 d. 19:44:20
2007 m. sausio 17 d. 19:36:27
2007 m. sausio 17 d. 16:18:56
2007 m. sausio 17 d. 08:43:25
2007 m. sausio 14 d. 18:05:47
2007 m. sausio 9 d. 20:15:49
The Beatles - Taste Of Honey
Keistuolių Teatras - Brėmeno Muzikantai
2007 m. sausio 9 d. 17:10:36
2007 m. sausio 9 d. 14:52:34
The Cure - Seventeen Seconds (Kol kas pirmas klausomas is Cure, jie Kitokie)
Tool - Lateralus - 10000 Days (imanoma atsibosti ? Ne. Pats stebiuosi)
Ir kazkiek Foo Fighters - Skin And Bones (geriausias akustinis daiktas, girdetas paskutiniu metu).
2007 m. sausio 9 d. 14:41:01
2007 m. sausio 9 d. 12:26:44
2007 m. sausio 9 d. 12:25:23
2007 m. sausio 9 d. 11:03:09
2007 m. sausio 9 d. 01:38:41
Dream Theater– Falling into infinity [Patiko, ypač dėl 'you not me' ir 'hollow years'].
Keistuolių teatras– Brėmeno muzikantai. [visur, visada. nors ir 100-ąjį kartą].
2007 m. sausio 7 d. 21:38:14
2007 m. sausio 7 d. 20:45:11
Massive Attack
Depeche Mode "Exciter"