Mokinukes, kreipiuosi i jus (zinau, kad cia lankotes ir apie save rasot tik gerai, na tipo apsimetat savo gerbejais), taigi jei jau save vadinant profesionaliomis ir suaugusiomis, tai dar karta perskaitykit, ka suskiedet naujienoje, o dabar atsakykit i klausima: ar tai nevaikiska ir neapsurdiska, o ka jau kalbeti apie profesionaluma!!! ???? gal suauge zmones ir klauso jusu dainu (turiu pamineti giminiu rate), nes pvz mano tevai, krikstateviai iskat perjungia radiostoti, tepasako: "Pukinis popsas, visai atlikeju lietuvoje nera!!!" taip kad galite nesigirti, kad visi uz jus eurovizijoje balsuotu!!!! jei jau ateitu tokia mada, kad eurovizija laimetu jaunimo "kapela", tai gal gal ir laimetumete!!! taip, kad "profesionales", supraskit, kad jums dar iki profesionalumo toli... oi, kaip toli...
o tu dieve....dievuleliau.....baisu skaityt ir viskas....suagusios....nejuokinkit....
as dar dziauguosi, kad tiems vaikams dar nera 16 metu...o tai taip butumem apsipazorine eurovizijoj(nors dar neisku, gal ir be ju taip bus)...
ech, geriau neisijungti ne teliko ta vakara, kai rodys rc apdovanojimus...
Because the future arise and it burns ...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 13 d. 16:39:38
2005 m. sausio 13 d. 16:33:33
2005 m. sausio 13 d. 16:31:40
2005 m. sausio 13 d. 16:17:49
2005 m. sausio 13 d. 16:09:41
2005 m. sausio 13 d. 16:01:52
2005 m. sausio 13 d. 16:01:13
as dar dziauguosi, kad tiems vaikams dar nera 16 metu...o tai taip butumem apsipazorine eurovizijoj(nors dar neisku, gal ir be ju taip bus)...
ech, geriau neisijungti ne teliko ta vakara, kai rodys rc apdovanojimus...
2005 m. sausio 13 d. 15:58:13