aš kažkaip tikiu 4fun...na jie tikrai savo nuoširdumu gali aptraukti tarkim atkreips dėm į šešėlius ir tada dainos paklausys o jis nėra tokai jau bloga manau išsiskirsim vėl iš visų kaip pernai nes vis tiek dauguma bus trankiu ir ale linksmu dainu...
Psychobabble, per daug kategoriškai drabstaisi purvais, neargumentuodamas.
NeNi>> Daina atlikta tikrai profesionaliai ir prie vokalo kabinėtis neverta, nes nėra ko. Visai kas kita pati daina. Tinkama ar netinkama Eurovizijai čia kitas klausimas. Bet kažką prognozuoti tikrai nesiryžčiau, nes praktika rodo, kad Eurovizijoj nėra nieko nuspėjamo. Juk kažkada Walters and Kazha su ne ką stipresniu gabalu gana aukštą vietą išsikovojo. O atliko jie tą dainą tikrai ne be priekaištų. Kitas pavyzdys Lordi. Jie apskritai padarė neįmanoma: metalo muziką pavertė popsu ir laimėjo.
Tiek vieni, tiek kiti dabar yra paaugliukų seilių objektai.
Aš asmeniškai netikėjau ir LT United daina praeitais metais. Bet kas iš to? Pasirodo europiečiams patiko.
Todėl, užuot rašius komentarus šūdas/ne šūdas, siūlau palaukti Eurovizijos ir pažiūrėti kas šiais metais bus ant bangos. Tai tiek.
Nepatiko pirmasis Ščiogolevaitės pasirodymas su tais neva kareiviais.. Kažkokios parodijos žingsniavo.... Su merginomis - kur kas geriau, kur kas.... Pilvelytė, pasikartosiu, priminė Ruslaną, o kam įdomios kopijos? Saulės kliošas... Priminkit, lenkai irgi tiesiai finale ar pusfinalį turės įveikt? Jei finale iš karto - būtų labai stilistiškai panašios dainos. Kartais paprastumas ir nuoširdumas reiškia ne mažiau. Ką labai gerai rodo Walters & Kazha pavyzdys. Pirmos vietos nepaėmė, bet Europai patiko (na, nebent buvo ir kitų priežasčių, dėl kurių Eurovizija apšnekama kasmet...).
galėjo rinkt bet ka svarbu ne rūta nes tai net nedaina tai baisiausia ką esu girdėjas baisiau net už kokia yva...gerai dėdė sakė jei būtu jei išrinkę butu galima pilietybės atsisakyt..buvau kaip viusad už aiste bet 4fun manau gėdos nepadarys
nu va issirinkom $fun..man asmeniskai tai labai nepatiko nie ju daina nei sou..bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.na tikiuosi kad nenuvils labai,o gal kaiptik tai bus ko reikia eurovizijai.sekmes siai grupei
Nieko tokio ir profesionalai neparodė. Nepatiko nei Ščiogolevaitė, nei Pilvelytė, nei Nacija, nei Saulės kliošas. Šiemet nepaprastai silpnas gabalas lyginant su ankstesniais. Visai patiko 4Fun. Gal dar Augustė neblogai pasirodė. Visa kita - nykuma... Ir šiaip, po to, ką pernai padarė LT United ir Lordi, nebėra ką daugiau galvot. Telieka tik daugiau išsidirbinėt iki begalybės arba padaryt kažką visiškai paprasto. Bent mano fantazija jau nebvež, ką galima padaryti kažką toookio, po to, kas buvo padaryta pernai.
Kažkaip net nėra ką siųsti į Euroviziją šiemet, kai pažiūrėjau. Nei viena daina bent šiek tiek neužstrigo. Prieš prieš paskutinę vietą gal ir užsimtume..
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. kovo 4 d. 12:48:23
2007 m. kovo 4 d. 11:47:12
2007 m. kovo 4 d. 11:45:37
Todėl, užuot rašius komentarus šūdas/ne šūdas, siūlau palaukti Eurovizijos ir pažiūrėti kas šiais metais bus ant bangos. Tai tiek.
Na, čia dar nieko... Paskaitinėkit, ką rašo Eurovizijos puslapyje.... Siaubas...
2007 m. kovo 4 d. 11:36:57
NeNi>> Daina atlikta tikrai profesionaliai ir prie vokalo kabinėtis neverta, nes nėra ko. Visai kas kita pati daina. Tinkama ar netinkama Eurovizijai čia kitas klausimas. Bet kažką prognozuoti tikrai nesiryžčiau, nes praktika rodo, kad Eurovizijoj nėra nieko nuspėjamo. Juk kažkada Walters and Kazha su ne ką stipresniu gabalu gana aukštą vietą išsikovojo. O atliko jie tą dainą tikrai ne be priekaištų. Kitas pavyzdys Lordi. Jie apskritai padarė neįmanoma: metalo muziką pavertė popsu ir laimėjo.
Tiek vieni, tiek kiti dabar yra paaugliukų seilių objektai.
Aš asmeniškai netikėjau ir LT United daina praeitais metais. Bet kas iš to? Pasirodo europiečiams patiko.
2007 m. kovo 4 d. 11:36:49
JOKS save gerbiantis atlikejas/grupe nedalyvaus tame shudinam, neidomiaim, komercishkame konkurse.
Koks originalumas...
2007 m. kovo 4 d. 11:35:23
Visai gerą show parodė. Nebeatrodo, kad esam bejėgiškiausia Europos sąjungos šalis.
Tau nepatiko, Rūtone? Kodėl? Man priešingai. Patiko ir Ščiogolevaitė, ir Pilvelytė, ir Saulės kliošas. Taip pat patiko 4Fun, Augustė.
Nepatiko pirmasis Ščiogolevaitės pasirodymas su tais neva kareiviais.. Kažkokios parodijos žingsniavo.... Su merginomis - kur kas geriau, kur kas.... Pilvelytė, pasikartosiu, priminė Ruslaną, o kam įdomios kopijos? Saulės kliošas... Priminkit, lenkai irgi tiesiai finale ar pusfinalį turės įveikt? Jei finale iš karto - būtų labai stilistiškai panašios dainos. Kartais paprastumas ir nuoširdumas reiškia ne mažiau. Ką labai gerai rodo Walters & Kazha pavyzdys. Pirmos vietos nepaėmė, bet Europai patiko (na, nebent buvo ir kitų priežasčių, dėl kurių Eurovizija apšnekama kasmet...).
2007 m. kovo 4 d. 11:11:59
2007 m. kovo 4 d. 10:33:56
2007 m. kovo 4 d. 09:40:56
siaip tai siais metasi visi sudas...bet jeigu jau reik akzka isrinkti,tai saules kliosui jau laikas...
perdejau...ne sudas...bet 4fan,tai nzn ar gerai padarem kad isrinkom...labai nusibosta klausyti...
2007 m. kovo 4 d. 00:49:07
žema vieta garantuota.
2007 m. kovo 4 d. 00:46:32
2007 m. kovo 4 d. 00:25:55
Tau nepatiko, Rūtone? Kodėl? Man priešingai. Patiko ir Ščiogolevaitė, ir Pilvelytė, ir Saulės kliošas. Taip pat patiko 4Fun, Augustė.
2007 m. vasario 11 d. 12:40:21
2007 m. vasario 8 d. 21:19:46
2007 m. vasario 8 d. 21:12:43
2007 m. vasario 8 d. 20:35:43
2007 m. sausio 31 d. 20:38:11
2007 m. sausio 31 d. 19:38:12
2007 m. sausio 31 d. 19:28:25
2007 m. sausio 30 d. 22:05:38