Eurovizija pernai parodė, kad eurovizinio formato nebeliko. Bet mūsų "gvaizdos" vis tiek niekaip neįsipaišys. Pažiūrėjau, kas dalyvauja ir "aukštesnio lygio" - nėr ko rinktis.... Na, gal tikrai Ščiogolevaitė su Pilvelyte (nors šios dainos melodija man priminė Ruslaną) ir nieko, gal dar Nacija, na, gal Augustė, bet.......... Saulės kliošui šiemet pristigo energijos, nu, nevež daina kaip pernai, nevež....
shelme_sejlia (Užblokuotas)
2007 m. sausio 28 d. 11:42:07
as taj ziurejau anu metu eurovizija,tj dieve tu mano KAZKOKIE DIGIMONAI NUGALEJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as tj buvau uz bilana,toks grazus,dajna nereali,tikrai turejo laimet,o ne tie pabaisos.....
musu vyrai jei but buve jaunesni taj geresnia vieta but paeme,o silvija nait tai man visaj patiko,tik gal per daug maivesi
Kas bepatektų šiais metais bus totalus pravalas t.y finale paskutinės vietos, ir tai normalūs atlikėjai supranta ir nenori likti "ant ledo". Kad už Lietuvius balsuotų reikia labaaai daug orginalumo, kažko juokingo ir gerai atliekamo dalyko, ką praeitais metais padarė LT-United, daugiau nematau kas galėtų nors kažką panašaus padaryti. O siųsdami Rūtas Šiogolovaitės ar ten Pilvelytės tai ;>> jau geriau tie patys Antanai ir Minedai lipa, gal iš gailesčio kas prabalsuos...
Nieko nebus. Daina turi būti nauja. O ši, kaip suprantu, nelabai.... Nemačiau aš nieko. Kol kas. Bet kad profai nedalyvauja, teisinasi laiko trūkm. O tikriausiai į kelnes pridėjo - iškart finale dalyvaut.... Bet ir keista: turi praeit pusfinalį - dalyvių daug, ir gana rimtų, o kai tiesiai į finalą - užplūdo juokdariai. Na, ga tada Ščiogolevaitė, Pilvelytė, Saulės kliošas, na, kai kurie dangiečiai dar įdomesni... Gerai, kad nei Antano, nei Minedo, nei Vyngrios anei Rugiagėlių berniukų nepraleido. O tai išrinktume ką "dėl prikolo".........
Sutinku su tavim. O del Ščiogolevaitės, Pilvelytės, taj galejo jos ir padajnuot ka nors, suprantu, uzkimimas ir t.t., bet buvo viena tokia, kuri net uzkimusi pristate dajna (ta, kuri 15 metu dajnuoja, pamirsau varda)..
alchemikaz rašė: noreciau, kad a.mamontavas varytu i suomija su daina saldi.juoda.naktis!vo..
Nieko nebus. Daina turi būti nauja. O ši, kaip suprantu, nelabai.... Nemačiau aš nieko. Kol kas. Bet kad profai nedalyvauja, teisinasi laiko trūkm. O tikriausiai į kelnes pridėjo - iškart finale dalyvaut.... Bet ir keista: turi praeit pusfinalį - dalyvių daug, ir gana rimtų, o kai tiesiai į finalą - užplūdo juokdariai. Na, ga tada Ščiogolevaitė, Pilvelytė, Saulės kliošas, na, kai kurie dangiečiai dar įdomesni... Gerai, kad nei Antano, nei Minedo, nei Vyngrios anei Rugiagėlių berniukų nepraleido. O tai išrinktume ką "dėl prikolo".........
noreciau,kad patektu i eurovizija saules kliosas arba auguste..mielos dainos visai..o is tu kurie nedalyvauja tai noreciau, kad a.mamontavas varytu i suomija su daina saldi.juoda.naktis!vo..
juokingas ir ganetinai prastas konkursas (profesionaliaja prasme)...nesuprantu ko eina i sita lietuviskaja atranka tie zmones,kurie atlieka lietuviska daina ten...apgailetina...ir apskritai galetu leisti i atranka tik tuos kurie jau yra patyre...
p.s. as siais metais uz saules kliosa...laukiu kada jie pagaliau sulauks savo didžiojo sanso...
žiurejau ir as tas atrankas,bet kad tikrai nera geru dalyviu, isvis man ten juokas ima,kai paklausia komisija:"ko tikites is sio pasirodymo?" tai beweik visi sako:"buti pamatytam lietuvoj,arba per telika" krc isvis nieko negalwoja eidami,ateina tokie bebalsiai arba su belekokia daina,o dar jeigu lietuviska,tai isvis D o del sciogolevaites ir pilvelytes nesudainavimo,tai biski gaila,kad nedainavo,o gal visai gera daina butu...nu ruta tai suprantu,kad serga,bet vis tiek. tai wa,o dar siemet tiesiai i finala,yra geresnis sansas,bet nera kam ten waziuot,kol kas taip manau.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. sausio 30 d. 17:30:03
2007 m. sausio 30 d. 15:33:45
2007 m. sausio 29 d. 23:06:28
2007 m. sausio 29 d. 22:18:52
2007 m. sausio 29 d. 21:55:56
Is tikro tai alien run amuck ir kupido, sweetness theory patiko... dar kutavicius geras.
2007 m. sausio 28 d. 19:15:51
2007 m. sausio 28 d. 18:19:01
2007 m. sausio 28 d. 18:14:36
2007 m. sausio 28 d. 11:42:07
musu vyrai jei but buve jaunesni taj geresnia vieta but paeme,o silvija nait tai man visaj patiko,tik gal per daug maivesi
2007 m. sausio 25 d. 22:52:06
2007 m. sausio 25 d. 22:34:45
Sutinku su tavim. O del Ščiogolevaitės, Pilvelytės, taj galejo jos ir padajnuot ka nors, suprantu, uzkimimas ir t.t., bet buvo viena tokia, kuri net uzkimusi pristate dajna (ta, kuri 15 metu dajnuoja, pamirsau varda)..
2007 m. sausio 25 d. 20:54:54
noreciau, kad a.mamontavas varytu i suomija su daina saldi.juoda.naktis!vo..
2007 m. sausio 22 d. 18:33:48
2007 m. sausio 22 d. 14:29:38
2007 m. sausio 21 d. 19:40:13
p.s. as siais metais uz saules kliosa...laukiu kada jie pagaliau sulauks savo didžiojo sanso...
2007 m. sausio 21 d. 18:22:47
2007 m. sausio 21 d. 16:00:44
Nu ziurejau vakar ir nieko gero ten nemaciau
2007 m. sausio 21 d. 15:59:18
2007 m. sausio 21 d. 14:59:09
2007 m. sausio 21 d. 14:44:28