Man labiausiai patiko Saules kliosas. nebloga daina,geras vokalas.. bet manau rnb europos nesuzavetu. p.s gal zinot is kur ta saules klioso daina gaut?gal kas turit? pm jei galit
Baisiausia yra tai, kad iš karto patenkame į finalą. Kaip pernai užėmę aukštą šeštą vietą, šiemet galim pasirodyti super siaubingai... Kažko tos aukštos vietos išsigando profai, užtat patraukė scenos naujokai ir pašlemėkai. Oi, kad neapsijuoktumėm...
Snekant ne apie musu Eurovizininkus, anglai gaudami tokius 'aukstus' ivertinimus pastaraisiais metais susirupino. Pradejo kalbeti apie galimybes vienaip ar kitaip bandyti dalyvauti Smiths ir Pulp vokalistai.
Nieko konkretaus, bet kartais nebuna dumu be ugnies ...
EleEma rašė: as dar vis nuosirdziai tikiuosi kad si sestadieni ka nors gero pamatysiu o is jau parodytu man labiausiai istrigo rasa kausiute..gera manau ta kabareto ideja
as dar vis nuosirdziai tikiuosi kad si sestadieni ka nors gero pamatysiu o is jau parodytu man labiausiai istrigo rasa kausiute..gera manau ta kabareto ideja
As ir tu,jai tik tu noretum ....
Nežinau, ar galima. Bet jie patys ne prieš, o kiti kandidatai irgi kol kas nieko gero neparodė. Tikėjausi kažko iš Saulės kliošo - nuvylė. Pernai daina nepalyginamai geresnė buvo. Kiti? Kas tie kiti? Aistė Pilvelytė su Rūta Ščiogolevaite gali būti iš viso diskvalifikuotos už nepagarbą komisijai, Artas jau išmestas, kas dar iš profų dalyvauja? Kai paklausai, po kiek dalyvių iš kokio pogrupio pateks į kitą etapą, atrodo, kad dalyvių yra pakankamai, bet jei vakar parodė net pusę, tai kas tada liko? Bavarai nedalyvauja, Kučinskas, Riaubiškytį - taip pat, Alano taip pat nėra, tiesa, Tomas Sinickis be Gravel, na, o kas daugiau? Jei bogu, siųsim komisiją....
jo as vakar maciau is minedo dainuskos dai zvengiau bet kartu ir buvo neidomu nes lietuviska kiek tu lietuvizku galima???o man is visu geriausia daina buvo barbes-Q gera daina man patinka toks stilius jo!!!bet kai isgirdau galvojau aaaaaaaaaa tik ne tai taip negalima (nes dar auguste dalyvaus megstamiausiu dainininkiu) ir svarbiausia auguste barbe-Q ir galvoju na teks uz abi pabalsuot!!!
Šiandien nemačiau nė vieno verto. Komisijos veidai bylojo patys už save. Scary Movie LT, ne kitaip. Pamačiau Minedą - ašaros ištryško... Žvengiau. Iš dainos. O ligonio tikrai gaila turėtų būt. Komisija gerai pasakė, bet kad Minedas pats prašosi... Siųsim komisiją atstovaut Lietuvai.
siunchiam saules kliosha, bent neapshudins lietuveles, nors ir nelaimes pirmos vietos, abejoju ar net y 10-tuka pateks, bet bent parodys, kad lietuviai moka netik rekaut viena fraze ir ne standartishkai pasivaipyt per ja, o chiuchiuka daugeliau kazka ishsteni... =DDD
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. sausio 18 d. 18:55:49
2007 m. sausio 18 d. 18:09:51
2007 m. sausio 18 d. 17:52:10
2007 m. sausio 17 d. 19:45:34
Nieko konkretaus, bet kartais nebuna dumu be ugnies ...
2007 m. sausio 17 d. 19:36:24
as dar vis nuosirdziai tikiuosi kad si sestadieni ka nors gero pamatysiu
2007 m. sausio 17 d. 19:16:55
2007 m. sausio 14 d. 18:10:40
2007 m. sausio 14 d. 18:09:22
Siųsim komisiją atstovaut Lietuvai.
as irgi uz..
Nežinau, ar galima. Bet jie patys ne prieš, o kiti kandidatai irgi kol kas nieko gero neparodė. Tikėjausi kažko iš Saulės kliošo - nuvylė. Pernai daina nepalyginamai geresnė buvo. Kiti? Kas tie kiti? Aistė Pilvelytė su Rūta Ščiogolevaite gali būti iš viso diskvalifikuotos už nepagarbą komisijai, Artas jau išmestas, kas dar iš profų dalyvauja? Kai paklausai, po kiek dalyvių iš kokio pogrupio pateks į kitą etapą, atrodo, kad dalyvių yra pakankamai, bet jei vakar parodė net pusę, tai kas tada liko? Bavarai nedalyvauja, Kučinskas, Riaubiškytį - taip pat, Alano taip pat nėra, tiesa, Tomas Sinickis be Gravel, na, o kas daugiau? Jei bogu, siųsim komisiją....
2007 m. sausio 14 d. 17:51:51
as irgi uz..
2007 m. sausio 14 d. 17:43:05
2007 m. sausio 13 d. 23:39:25
2007 m. sausio 13 d. 23:37:26
2007 m. sausio 13 d. 23:33:32
aa. už tat kaip sudainavo..
2007 m. sausio 13 d. 23:26:02
2007 m. sausio 13 d. 23:10:53
2007 m. sausio 13 d. 21:50:00