theJumpoff>>> latviai ier estai balsuoja uz lietuva ;] kaip cia sugalwojai esa jie neduoda tasku?? be to , tokia Moldavija nemanau jog politiskai stipri salis, jai kaimynes rumunai ir ukrainieciai(sakei jog jie nebalsawo) o uzeme 1 vieta (manau del to, jog daugeliui patinka toks siuolaikiniu stiliu ir etniniu mixas) pernai panasiai dainawe turkai laimejo 3 ar 4 wieta.. be to danai ir norvegai pateko, bet olandai ir svedai ne.. cia ne vien politika, pwz. norvegai pateko su sawo sidabro kostiumu apsitempusiu vokalistu, uz kuri balsawo ivairios mazumos mano nuomone, latviuku geografine padetis the same as ours, ogi 2 vieta! nes mieli, grazus, patiko ir panelems, ir mociutems, velgi mazumos, o dar priedainis gestu kalba - ar begali buti mieliau??
mano tevas sake kad jei bus daugiau tokiu atlikeju kaip baltaruse tai ir lietuva praeis man tai ziauriai patiko latviai o vanila tai buvo nesamone.reikejo mums issiust telebimbam geriau.reikia nestandarto o mes labai rimtai i tai ziurim.va taip
man patiko latwiai, norwegaj, makedonietis, swejcariukes ir estukes. O ir laura kad ir ka besakytumet tikraj neblogaj pasirode, dare ka galejo geriausio. o jej dajna nekokia taj cia jau kitas rejkalas
shiap nezhinau ar tik man chia taip pasigirdo ar musu laurute neishdainavo savo dainikes, kuria dainavo du menesius visuose kampuose, nu bet dabar tai jau nebesvarbu, shaukshtai po pietu, o shiaip izraelis tikrai labai gerai pasirode, man labiausiai patiko ish visu kuriuos girdejau
Gaila, kad lietuviai nepateko i finala, bet as to ir nesitikejau, todel Lauros nesmerkiu ir nesakau, kad man geda, jog esu lietuve. O siaip man labiausiai patiko latviai, sveicarai ir norvegai.
tipo patiko Lenkai, Sveicarai, Baltarusai, emm viskas (ps ziurejau tik reziume, kai rode kada reikejo balsuoti)
Lietuviai tikras shudas, tiesa sakant pagalvojau, kad jie nesurinks neivieno balso, nebent kokie kaiminai duotu...
apskritai viskas xila.
Po visokių tokių Eurovizijų ir blogų pasirodymų ne retas "šaunuolis" prasitaria: "man gėda būti lietuviu". ak, ir kada žmonės pas mus išmoks to nesureikšminti ir suprasti, kad tai - tik eilinis blogiausios dainos konkursiūkštis...
Nemanau, kad latviai ar estai taškų neduotų. Bet visos tos pietų šalys... hm, nebeliko pas žmones nė lašo objektyvumo.
O šiaip man Moldova pasirodė kičinis miksas iš bet kokių garsų. Nors, žiūriu, daug kam patiko
Man labai patiko tik Norvegija ir Latvija.
Na,Eurovizijoj labai paprasta politika. Tarkim Izraelis. Jis visad 100% pateks,nes Europoj pilna zydu. Negi zydas balsuos uz kazkokia Lietuva,kad ir kokia gera ta daina bus? Zydai labai vieningi. Matet,kad prie pats scenos tiesiog mirgete mirgejo Izraelio veliavos. Zydams vieningumo reikia pavydet. As vis svarstau, jeigu tiek daug Lietuvaiciu Vakaru Europoj gyvena,kodel ne vienas nebalsuoja uz Lietuva? Ogi paprasta - pesimistai ir pasyvus esame!
Toliau, Balkanai. Jau jiems draugystes irgi pavydet. Vieni uz kitus tiktai balsuoja. Garantuoju,kad visu tu saliu pirmosios vietos skirtos kaimynams.
Na,o Lietuvai nepasiseke dar ir del to,kad pusfinalyje nebalsavo Vokietija,Svedija,Rusija ir Ukraina. Vokietijoj sita daina gan populiari, Svedija duotu uz tai,kad svedas prodiuseris, Rusija is solidarumo visad duoda (keista,ar ne?), o Ukrainieciai bent jau kaip padeka isreikstu uz pagalba per Oranzine Revoliucija. Su latviais pykstames,estais irgi. Niekada jie mum nedave tasku. Su lenkais istorine konkurencija ir neapykanta del ATR. Taigi, Lietuva draugu kaip ir nelabai turi.
Aisku,gaila,kad Eurovizija tapo pasirodymu/simpatiju-antipatiju/politini u zaidimu show. Garantuoju,kad Ukraina uzims gan auksta vieta vien del savo patriotines dainos. Europa jaus pareiga paremt ja. Latviai irgi gan auksta turetu uzimt uz paprastuma. Nors daina nieko doro. Siaip, Eurovizija jau prarado savo pavadino prasme "Eurovision SONG contest",ir tapo "Eurovision COUNTRY SHOW contest". Gal cia butu ir utopine ideja,taciau butu gerai,jei duotu uz dainas balsuot ne europieciams, o Australams,Azijieciams,Amerikieciams. Speju, kad rezultatai butu visai kitokie. Gal musu Laura butu praejus. Tikrai, man jos nuosirdziai gaila,nes padare tikrai daug . Net nesitikejau,kad is taip galima pristatyt tokia daina. Tiktai ne visi vertina
Gal kitais metais Lietuvai pasiseks Eurovizijoj? Laikykim spygas. Nors labai tiketina,kad ir po metu cia sedesim ir rasysim "Gal kitais metais?!". Bet as tikiu,kad pasiseks!
blogis
[You don't need a weather man to know which way the wind blow]
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2005 m. gegužės 20 d. 20:50:36
2005 m. gegužės 20 d. 19:34:57
2005 m. gegužės 20 d. 17:45:01
2005 m. gegužės 20 d. 17:44:21
2005 m. gegužės 20 d. 17:21:08
2005 m. gegužės 20 d. 17:02:07
man patiko latwiai, norwegaj, makedonietis, swejcariukes ir estukes. O ir laura kad ir ka besakytumet tikraj neblogaj pasirode, dare ka galejo geriausio. o jej dajna nekokia taj cia jau kitas rejkalas
2005 m. gegužės 20 d. 16:52:33
2005 m. gegužės 20 d. 16:51:35
2005 m. gegužės 20 d. 16:43:55
Balsuoti galejo tik tos salys,kurios dalyvavo pusfinalyje. Taigi,nei Ukraina,nei UK ir t.t. negalejo balsuot.
2005 m. gegužės 20 d. 16:34:31
2005 m. gegužės 20 d. 16:33:58
man tai ner skirtumo svarbu daina gera
2005 m. gegužės 20 d. 16:22:28
bet db jau sklaudu gi tokia nereali daina(pop atweju) buwo ji turejo patekt
2005 m. gegužės 20 d. 16:05:03
2005 m. gegužės 20 d. 10:20:58
Lietuviai
apskritai viskas xila.
2005 m. gegužės 20 d. 10:09:08
Nemanau, kad latviai ar estai taškų neduotų. Bet visos tos pietų šalys... hm, nebeliko pas žmones nė lašo objektyvumo.
O šiaip man Moldova pasirodė kičinis miksas iš bet kokių garsų. Nors, žiūriu, daug kam patiko
Man labai patiko tik Norvegija ir Latvija.
2005 m. gegužės 20 d. 08:30:13
Toliau, Balkanai. Jau jiems draugystes irgi pavydet. Vieni uz kitus tiktai balsuoja. Garantuoju,kad visu tu saliu pirmosios vietos skirtos kaimynams.
Na,o Lietuvai nepasiseke dar ir del to,kad pusfinalyje nebalsavo Vokietija,Svedija,Rusija ir Ukraina. Vokietijoj sita daina gan populiari, Svedija duotu uz tai,kad svedas prodiuseris, Rusija is solidarumo visad duoda (keista,ar ne?), o Ukrainieciai bent jau kaip padeka isreikstu uz pagalba per Oranzine Revoliucija. Su latviais pykstames,estais irgi. Niekada jie mum nedave tasku. Su lenkais istorine konkurencija ir neapykanta del ATR. Taigi, Lietuva draugu kaip ir nelabai turi.
Aisku,gaila,kad Eurovizija tapo pasirodymu/simpatiju-antipatiju/politini u zaidimu show. Garantuoju,kad Ukraina uzims gan auksta vieta vien del savo patriotines dainos. Europa jaus pareiga paremt ja. Latviai irgi gan auksta turetu uzimt uz paprastuma. Nors daina nieko doro. Siaip, Eurovizija jau prarado savo pavadino prasme "Eurovision SONG contest",ir tapo "Eurovision COUNTRY SHOW contest". Gal cia butu ir utopine ideja,taciau butu gerai,jei duotu uz dainas balsuot ne europieciams, o Australams,Azijieciams,Amerikieciams. Speju, kad rezultatai butu visai kitokie. Gal musu Laura butu praejus. Tikrai, man jos nuosirdziai gaila,nes padare tikrai daug . Net nesitikejau,kad is taip galima pristatyt tokia daina. Tiktai ne visi vertina
Gal kitais metais Lietuvai pasiseks Eurovizijoj? Laikykim spygas. Nors labai tiketina,kad ir po metu cia sedesim ir rasysim "Gal kitais metais?!". Bet as tikiu,kad pasiseks!
2005 m. gegužės 20 d. 07:47:55
2005 m. gegužės 20 d. 07:26:21
man tai juokingiausia kai visi ten bugnus muse, kazkaip kai visi muse tai nieko isskirtino nebuvo
2005 m. gegužės 20 d. 07:23:47
2005 m. gegužės 20 d. 06:53:35