By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
nu jau nebe uz ilgo isgirsim ar nusidainuos ar ko dar prisidirbs....del vakaryksciu nesklandumu-gerai,kad neziurejau(o gal kaiptik blogai),mat snd visa schulia skambejo-kokia ten tragedija vakar buvo.
O siaube. Kaip per Ruslanos koncertą pasirodė Laura Kraupu. Tikiuosi, kad...pff ai net neapsimetinėsiu optimiste. Bus didelis Scheisse. Išvada - žiūrėsiu CSI
voodoo - nuo XVIII a. tapo juodosios magijos atmaina.
na, man Vilija Mataciunaite patiko, Eva + Gabalis, Road band'as, Artas kaip eurovizijai visai nieko
gyvenu kaip moku gyvent...
taigga- wienas is tu durniu buwau as ir ka... o ko tu tikejaisi ten gal metalo. pasirodymai pagal lietuvos lygi buwo wisai normalus ash kajp pop nemegejes labiausiai palaikiau eva ir vilija bet atsizhelges i tai kokios ten dajnos praeina balsawau uz laura nes ji tikrai gerai paruosta ir turi gera teama uz nugaros
olandu ir maltos man nepatiko kazkokios lyriskos net jau olandu. graikai kazkuo labai panasiai padare i saki rouva o izraelis taip pat isliko istikimi sawo stiliuitai wat kol kas tiek gal dar kas ka nors girdejot?
nieko gero siemet tikrai.... ir nelaimesim...nu nebent nezinau....sugalvos ten kazka super duper...bet kad jei iki nacionalines atrankos nesugalvojo, tai kazin kazin ar dbr dar ka sukurps geresnio.?
Siaubas, esu giliai nusivylus lietuviais (na, balsavusiais lietuviais)... Būtina kad ir komisija kažkiek lemtų, va jei šiemet būtų lėmusi ir komisija, tai gali būti, kad Saulės kliošą būtų išrinkę, jie vieninteliai man patiko ir tik juos mačiau kaip galinčius atstovauti Lietuvą, o dabar ta... (tikrai gaila, kad nėra vemiančio veidelio). Po paraliais, juk ten tokių kaip ta Laura keliolika būna, reikia kažko nors kiek išsiskiriančo, o man ta daina visiškai neišsisskiria.
Dabar net noriu, kad lietuviai blogai pasirodytų, tada gal užtiltų tie "balsuotojai", kad tik žmonės turi nusprręsti. Nusprendė mat... Nu bet tiek to, ta Laura dar nėra blogiausias variantas, galvoju kad būtų jei koks Alanas , užėmęs antrą vieta važiuotų, vos nenukritau nuo fotelio kai pamačiau kad jis antras, siaubas kiek mažų mergaičių yra jį palaikančių, nes daugiau neįsivaizduoju kas galėjo balsuoti už tokią dainą... Išvis užknisa tos ispaniškos melodijos, tikrai nesuprantu kodėl tiek daininkų jaučiasi esą iš pietų kraštų...
Taip buvau nusivylus, kad vakar dar ilgai neužmigau dėl minčių apie Euroviziją (gal ir negeriausia tema apmąstymams, bet neišėjo negalvoti...). Nieko nesitikiu iš ateinančo konkurso
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2005 m. gegužės 19 d. 19:33:29
2005 m. gegužės 19 d. 19:28:19
2005 m. gegužės 19 d. 19:19:51
netajp jau blogaj
bet sejp buwau labaj nusivylus, taj dabar man zymiai ramiau.. bent uz rumunus pasirodem geriau, ir dar fajna kad smezavo lt weliavos..
taj tiek
2005 m. gegužės 19 d. 19:06:30
2005 m. gegužės 19 d. 17:29:50
2005 m. gegužės 19 d. 17:24:18
2005 m. gegužės 19 d. 12:46:22
2005 m. gegužės 19 d. 12:36:50
2005 m. gegužės 19 d. 12:19:06
2005 m. gegužės 18 d. 10:48:52
2005 m. gegužės 9 d. 16:09:35
2005 m. gegužės 8 d. 17:27:02
2005 m. kovo 28 d. 12:25:56
2005 m. kovo 24 d. 21:41:24
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 3 d. 17:35:27
2005 m. kovo 3 d. 17:31:05
2005 m. kovo 3 d. 08:20:21
2005 m. kovo 3 d. 00:52:36
2005 m. vasario 27 d. 17:08:26
Dabar net noriu, kad lietuviai blogai pasirodytų, tada gal užtiltų tie "balsuotojai", kad tik žmonės turi nusprręsti. Nusprendė mat... Nu bet tiek to, ta Laura dar nėra blogiausias variantas, galvoju kad būtų jei koks Alanas , užėmęs antrą vieta važiuotų, vos nenukritau nuo fotelio kai pamačiau kad jis antras, siaubas kiek mažų mergaičių yra jį palaikančių, nes daugiau neįsivaizduoju kas galėjo balsuoti už tokią dainą... Išvis užknisa tos ispaniškos melodijos, tikrai nesuprantu kodėl tiek daininkų jaučiasi esą iš pietų kraštų...
Taip buvau nusivylus, kad vakar dar ilgai neužmigau dėl minčių apie Euroviziją (gal ir negeriausia tema apmąstymams, bet neišėjo negalvoti...). Nieko nesitikiu iš ateinančo konkurso
2005 m. vasario 27 d. 16:59:58