Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dainų konkursas "Eurovizija"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 28
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 11 d. 22:44:05
o man tai vakarykštė Eurovizija iš viso kažkoks nesusipratimas... klounų paradas, negidėjau nė vienos vertos dėmesio dainos. 4FUN dar visai neblogai skamba, palyginus su girdėtom..

Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
Atsakyti
dunc_lover
2007 m. gegužės 11 d. 21:50:18
Rutonė rašė:
Aha, aha, o vegrai tai aštunti ryt pasirodys... Mūsiškiai - devinti.... Ai, kaip bus, taip...

Vakar besilankydama Cold As Stone forume radau kai ką įdomaus - net šūktelėjau iš nuostabos. Viena forumautė iš Britanijos (garbės žodis, ne lietuvė) prisipažino, kad iš pernykščių pasirodymų jai labai patiko, na, spėkit, kas? Teisingai, LT United. Vat taip.

manęs tai nestebina, nes šiaip neveltui 6 vietą užemė...

Atsakyti
Pierrot_the_clown
2007 m. gegužės 11 d. 21:19:53
Gėjų ir transvestitų šou.

2007 m. gegužės 11 d. 19:34:26
Aha, aha, o vegrai tai aštunti ryt pasirodys... Mūsiškiai - devinti.... Ai, kaip bus, taip...

Vakar besilankydama Cold As Stone forume radau kai ką įdomaus - net šūktelėjau iš nuostabos. Viena forumautė iš Britanijos (garbės žodis, ne lietuvė) prisipažino, kad iš pernykščių pasirodymų jai labai patiko, na, spėkit, kas? Teisingai, LT United. Vat taip.

Atsakyti
MusicalBox
2007 m. gegužės 11 d. 18:35:55
jei klbeti apie vakaryksti pusfinali tai man patiko vengre daina nebuvo kazkokia labai ypatinga, bet skambejo kokybiskiau ir graziau, negu paprastai skamba eurovizines dainos. nezinau, man patiko. o siaip siemet kazkokia visiskai tuscia eurovizija, mano manymu..

2007 m. gegužės 11 d. 17:37:20
Na tai kaip nuotaikos po vakar? DJ BoBo nepraėjo (geras!), Dima Koldunas - negalėjo nepraeit, kas dar?.. Na, čekai. NAam jie kažkokie "nivtieminiai", ir viskas... Bet jie ir nepraėjo. O iš finalistų, nu jei bogu, britų pasirodymas vienas klaikiausių... Pam param... Siaubas... Tai gal turim vilčių? Na, ne pirma vieta, bet?...

Atsakyti
Xpo
2007 m. kovo 9 d. 18:53:48
Man nieks nepatika. Ir kam man ta eurovizija? Nieko čia patriotiško. Išvis manau, rašau paskutinį kartą tokiose temose, nes tipo noriu pasirodyti labai svarbus ir "užvaryti' ant eurovizijos. Juokauju.
Gražios dainos, gražūs žmonės - ko ir benorėti?

Atsakyti
Gabux
2007 m. kovo 7 d. 00:09:25
šiais metais, kiek teko pastebėti, nebuvo harmonijos- gera daina+ pasirodymas. Geriausiu atveju tik viena iš jų.
4fun, gal ir neblogas variantas, žinant, kad po Lordžių šou visi pradės rengti kažką pompastiško ir neva įspūdingo. Šešėliai- gana įdomus sprendimas.

2007 m. kovo 6 d. 23:03:02
Man patiko Augustes pasirodymas.
Paskuj kazkas buvo gero Saules Klioso, Rutos pasirodyme.
4fun idomi ideja, balsas sakyciau pakankamaj normalus, dajna nebloga, tokia paprasta.Tik va tas ir yra kad siek tiek per paprasta ir visiskaj nejsimenanti.
LT-UNITED neatkartos.

2007 m. kovo 6 d. 14:40:17
Ščiogolevaitės daina visiškai neįspūdinga, neįsimenanti, be melodijos. Nesuprantu, už ką ji dar ir į finalą pateko su savo esesininkėmis... Pilvelytė dėjo pro šoną su vokalu. Džiaugiuosi, kad iš šitų 3 laimėjo būtent 4FUN. Bet šiaip aš už ASHTREY labai sirgau - jų daina mane laaaabai patraukė, gaila, kad tik šešti liko, aš būčiau siuntęs į Euroviziją

2007 m. kovo 5 d. 19:55:48
Esu lb'ai lb'ai nepatenkinta kad ishrinko 4-Fun
Gal tas shesheliu teatras ir idomiai bet taij kad daina ir balsas nieko werti. Ir be to, budama ant scenos lb'ai jaudinos, tai kas bus kai EUROWIZIJOJE?????

Atsakyti
Negerietis
2007 m. kovo 5 d. 18:56:00
Misantropia rašė:
ballsai, ščiogolevaitės gabalas - savęs prievartavimo pasekmė. Visai jos balsas neskambėjo, nors turi jį gana gerą. Netinkamą dainą pasirinko.
O show gana pigus. Sujaudintų nebent paaugliuką, patiriantį pirmąsias poliucijas.

Man daug maloniau klausytis, kai dainuoja lengvai. Va šiek tiek gaila dėl Augustės. Nors ir nelabai man pati daina, bet gražiai atliko (vokalo aspektu).

Gabalas tikrai skystas, nesuprantu, kodėl Augustė pasirinko būtent šitą, jos naujame albume tikrai buvo geresnių, pvz. berods per Dangaus 2 atidarymą ji sudainavo tokią dainą "Gyvensiu kaip noriu" ir aš iki pat finalo (atrankinių turų nelabai žiūrėjau) buvau įsitikinęs, kad ji tą dainą dainuos, Eurovizijai būtų pats tas, tiesa, žodžiai banaloki, bet manau būtų buvę galima pritaikyt kokį anglišką tekstą. Na, yra kaip yra, aš asmeniškai palaikiau Aistę, gaila kad šiek tiek nepataikė į toną, bet patiko ir daina ir pasirodymas. Gaila jos, matėsi, kad antrą kartą dainuojant žiauriai jaudinosi, iš tikrųjų, "Emocional Crisis", tsakant. Nepatiko man ta dvigubo finalo sistema. Vienintelis pliusas turbūt tik tas, kad sumažėja tos "atsitiktinės pergalės" galimybė, tačiau atikėjai pavargsta tiek emociškai, tiek fiziškai. Įsivaizduoju, kaip sunku lipti į sceną, kai didžiąją dalį jėgų atidavei per pirmąjį pasirodymą, juk viskas statoma va-bank, jėgų nepataupysi, nes gali į didįjį finalą apskritai nepatekti. Ką gi, linkiu didžiausios sėkmės 4Fun, jums jos prireiks.

P.S. Augustės šukuosena buvo tragiška.

Atsakyti
viva-ice
2007 m. kovo 5 d. 15:35:38
nekazinkoks buvo Sciogolevaites pasirodymas, tikrai neisnaudojo viso to ka ji sugeba...kazkada girdejau daina kuria atliko su R. Civilyte, su tuo gabalu manau visa europa apsiverktu ir geresnis variantas gautus. 4fun, ideja, vokalas viskas tvarkoj, bet ar atkreips kasnors demesi?! belieka tik tiketis

2007 m. kovo 5 d. 14:32:30
ballsai, ščiogolevaitės gabalas - savęs prievartavimo pasekmė. Visai jos balsas neskambėjo, nors turi jį gana gerą. Netinkamą dainą pasirinko.
O show gana pigus. Sujaudintų nebent paaugliuką, patiriantį pirmąsias poliucijas.

Man daug maloniau klausytis, kai dainuoja lengvai. Va šiek tiek gaila dėl Augustės. Nors ir nelabai man pati daina, bet gražiai atliko (vokalo aspektu).

2007 m. kovo 4 d. 21:22:25
kremine_kale rašė:
https://www.petitiononline.com/r0. ..2/petition.html ... jei kas kam nepatinka.. nes man tai nepatinka. jei vaziuos 4fun -komisija uzmigs per ju pasirodyma..
kokia dar komisija?

aš štai už 4fun nuo pirmos sek kai jų dainą išgirdau. nesvarbu kas nutiks, įvertins ar ne, man negėda, palaikau ir gerbiu.

Atsakyti
new_ballsas
2007 m. kovo 4 d. 20:33:00
Pasipiktinau aš irgi, kad galutinis variantas 4fun. Ščioglevaitės gabalas žymiai geresnis. Ir scenografija jau atidirbta, ir daina įspūdinga. Žiūrovai išrinko ją, tik kažkas "rankenėles pasukinėjo". Aš pasipiktinęs

4fun - pati daina ganėtinai blanki. Apie gerą vietą net nekalbu, vidutiniškam įvertinimui Europoje gali neužtekti originalaus ir gražaus sužaidimo šešėliais...

2007 m. kovo 4 d. 18:09:31
O ash dziaugiuosi kad wazhiuos 4 Fun. Gali ir paskutine uzhimti vieta, man nebus geda

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. kovo 4 d. 16:32:48
https://www.petitiononline.com/r0...2/pet ition.html ... jei kas kam nepatinka.. nes man tai nepatinka. jei vaziuos 4fun -komisija uzmigs per ju pasirodyma..

2007 m. kovo 4 d. 16:17:39
dar...
4fan dainoje nera kulminacijos...tas pats per ta pati...hm...
lacunacoil--->o man sciogolevaite patiko,tik gal daina nesutampa su sou,bet labai gerai sudainavo(isskyrus viena klaidele)...

Atsakyti
multis
2007 m. kovo 4 d. 15:33:20
nei viena daina nebuvo verta eurovizijos ... o jau kuri vaziuos is situ kandidatu visai nesvarbu ... gal aiste ar ruta geriau atrode bet tikrai nezymiai ...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 28
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Legato Legato
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1068
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 195762