Dar karta noreciau parasyti... Sikart jau kitus
1.Queen - Going Slightly Mad (siandien po ilgu ieskojimu pagaliau pamaciau ir... suzavejo labai labai)
2.RHCP- Can`t Stop (man patinka toks stilius...)
3.RHCP- Breaking The Girl (juokiaus iki asaru...)
2-good charlotte_i just wanna live(nes tas klipas tai nerealus prikolas!!!)
3-good charlotte_we believe(nes tai vienintele leta daina kuri man nerealej patinka)
vietų nrskirstau tiesiog:
My Chemical Romance-Ghost Of You manau labai orginali idėja aš įsimylėjus šitą klipą.
From First To Last-the latest plague įdomus:>
My Chemical Romance-im not okay puikus klipas,puiki daina.Tobula.
#1 cardigans-my favourite game puikus klipas.derantis prie dainos.mano megstamiausias
#2 moby-why does my heart feels so bad. idomi mintis,ir siaip geras video su puikia daina
#3 Fabolous-breathe idomus,truput sukreciantis ir lb suderintas su daina
3. Fatboy Slim - Push the tempo ( kaip kažkas rašė - iki ašarų juokingas ) arba RW - come undone ( va tokia savijauta būna antra diena iš po pjankės... gerai atvaizduota ) arba Justice vs Simian - We Are Your Friends ( heh, savotiškai mielas klipas )
1)P.Diddy ft. Christina aguilera-Tell me(na patinka tai kad tame klipe labai daug yra kaip eina pries veja na visas klipas nerialus kai ir diddy su nicole-come to me)
2)kelly clarkson-Walk away(man siame klipe labai patika ta mintis kaip zmones isgirde jos daina soka arba dainuoja kodel?o todel kad argi ne taip buna kai iskirstam megstama daina dainuojam)
3)chamillionaire-riding dirty(na patinka klipo mintis)
1. Shapeshifters - Incredible (Pasakiškai primena vasarą, nuteikia džiaugsmingai nuotaikai, be galo be krašto gražus ir savas.)
2. Moby - In This World (Super pozitivas. Toks mielas, toks šiltas, toks liūdnai gražus. Dievinam šitą klipą, kaip ir kitus Moby darbus.)
3. Fatboy Slim - Push The Tempo (Siaubingai juokingas, nuteikiantis labai linksmai, puiki choreografija, ir iš vis, iš šito klipo galėtų filmą padaryt.)
1. The Distillers - The young and crazed peeling
2. No Doubt - Excuse me Mr.
3. Placebo - Pure Morning
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
cradle of the filth "nymphetamine",dimmu borgir "sorgens kammer del ii",Arch Enemy "We Will_Rise",my chemical romance "helena"...cia gavosi per daug...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. vasario 27 d. 21:29:49
1.Queen - Going Slightly Mad (siandien po ilgu ieskojimu pagaliau pamaciau ir... suzavejo labai labai)
2.RHCP- Can`t Stop (man patinka toks stilius...)
3.RHCP- Breaking The Girl (juokiaus iki asaru...)
2007 m. vasario 24 d. 23:47:30
2, ATB - Ecstasy
3, Depeche Mode - Policy Of Truth
2007 m. vasario 24 d. 21:16:46
2-good charlotte_i just wanna live(nes tas klipas tai nerealus prikolas!!!)
3-good charlotte_we believe(nes tai vienintele leta daina kuri man nerealej patinka)
nueikit visi i www.youtube.com ir pasiziurekit
2007 m. vasario 18 d. 21:09:46
Nirvana- Come As You Are
Pink Floyd- High Hopes
2007 m. sausio 28 d. 00:25:25
the killers - bones
justin timberlake - my love [ft. T.i.]
2007 m. sausio 21 d. 23:33:40
My Chemical Romance-Ghost Of You manau labai orginali idėja aš įsimylėjus šitą klipą.
From First To Last-the latest plague įdomus:>
My Chemical Romance-im not okay puikus klipas,puiki daina.Tobula.
2007 m. sausio 15 d. 22:07:45
#2 moby-why does my heart feels so bad. idomi mintis,ir siaip geras video su puikia daina
#3 Fabolous-breathe idomus,truput sukreciantis ir lb suderintas su daina
2007 m. sausio 14 d. 18:41:40
2. Enigma - Return To Innocence ( tiesog gėris... )
3. Fatboy Slim - Push the tempo ( kaip kažkas rašė - iki ašarų juokingas ) arba RW - come undone ( va tokia savijauta būna antra diena iš po pjankės... gerai atvaizduota ) arba Justice vs Simian - We Are Your Friends ( heh, savotiškai mielas klipas )
2007 m. sausio 14 d. 18:07:26
Muse - Plug In Baby
Bjork - Army of me
The Cure - Close to me
2007 m. sausio 14 d. 18:01:24
1)P.Diddy ft. Christina aguilera-Tell me(na patinka tai kad tame klipe labai daug yra kaip eina pries veja na visas klipas nerialus kai ir diddy su nicole-come to me)
2)kelly clarkson-Walk away(man siame klipe labai patika ta mintis kaip zmones isgirde jos daina soka arba dainuoja kodel?o todel kad argi ne taip buna kai iskirstam megstama daina dainuojam)
3)chamillionaire-riding dirty(na patinka klipo mintis)
2007 m. sausio 13 d. 14:28:38
2. Moby - In This World (Super pozitivas. Toks mielas, toks šiltas, toks liūdnai gražus. Dievinam šitą klipą, kaip ir kitus Moby darbus.)
3. Fatboy Slim - Push The Tempo (Siaubingai juokingas, nuteikiantis labai linksmai, puiki choreografija, ir iš vis, iš šito klipo galėtų filmą padaryt.)
2007 m. sausio 13 d. 13:19:29
1.JoJo - Too Little, Too Late
2.Red Hot Chilli Peppers - Tell me baby
3.Robbie Williams - Lovelight
cia tik siuo metu
2007 m. sausio 8 d. 09:41:14
Muse - Supermassive black hole
Muse - Starlight
2007 m. sausio 7 d. 14:45:23
TRAVIS- Why does it always rain on me?
BJORK- Army of me
Cia siandien taip. Ko gero kita diena jau kitaip bus