Pff sukurkit diskusija ir diskutuokit apie ta one, o ne dienorastyje, as turiu one ir nenusirengineju pries objektyva tam, kad pas mane i svecius uzeitu, per one susipazinau su man labia brangiu zmogumi ir gal jeigu ne one to nebutu atsitike ir mano gyvenimas butu kitoks, pz as nesu ones manija man pch ar mano nuotraukos reitingas 50 ar 1 ar man kas i fmr parase ar ne, man one tik kai kurias atvejais susisiekimo budas.
dieve, o ta gabux jau tokai 'nevaikiška', kad padėk dieve su tuo ir sveikinu tik nesuprantu, kodėl tu taip putuojies čia? tai gi tam ir rašiau šį diary kad pavaryt ant blogos mados one.lt . tai gi, viskas gerai, nesipykstam gyvenkim draugiškai
aš ilgiau nei jūs music.lt, vaikai.
čia muzikos puslapis, gali atrasti kažko naujo-įdomaus ir ne toks masinis 'džiaugsmelis' kaip jūsų uonai ir feisbukai.
Saldžių sapnų, nenutrūkit nuo mados, eikit pasitikrint, gal ką kas naujo parašė ten jumi : ]]
one.lt yra patogu, kai sugebi ja naudotis protingai. daugelio žmonių aš niekaip kitaip negaliu surasti jei man reikia.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2009 m. birželio 12 d. 20:06:05
2009 m. birželio 9 d. 21:25:45
2009 m. birželio 3 d. 19:55:21
As isvis ten nesireginau ir niekada nesireginsiu
Lygiai kaip ir aš...(:
2009 m. birželio 3 d. 13:57:26
2009 m. birželio 3 d. 09:16:34
o čia dar jumi prieš miegą:
https://art.scene.lt/process.php/...count .3;search.
jei tik jūsų vaikiškos smegenėlės išneš, kad čia kuo didžiausia ironija.
: ] taigi.
Tas tai geras, didžiausias vaikų siaubas
2009 m. birželio 3 d. 01:50:51
https://art.scene.lt/process.php/...count .3;search.
jei tik jūsų vaikiškos smegenėlės išneš, kad čia kuo didžiausia ironija.
: ] taigi.
2009 m. birželio 3 d. 01:47:31
čia muzikos puslapis, gali atrasti kažko naujo-įdomaus ir ne toks masinis 'džiaugsmelis' kaip jūsų uonai ir feisbukai.
Saldžių sapnų, nenutrūkit nuo mados, eikit pasitikrint, gal ką kas naujo parašė ten jumi : ]]
2009 m. birželio 2 d. 23:40:09
2009 m. birželio 2 d. 23:39:10
internetinės aukos.. one.as, frype'as, facebook'as tas pats jaukas masiškumo ištroškusiems su labai retomis išimtimis.
tai music.lt irgi galima sakyti tas pats, o tu viena iš tų aukų, internetas visas yra toks, tad nepezėk vapšė
2009 m. birželio 2 d. 23:13:23
2009 m. birželio 2 d. 20:52:09
2009 m. birželio 2 d. 19:13:49
2009 m. birželio 2 d. 17:01:47
facebook
Crazy, nieks tavęs neims. Nesisiūlyk, žmonėms ką?
tu viena tokia nedraugiška, tai nekišk kitų, ką?
2009 m. birželio 2 d. 15:43:43
na istikruju kartais one pravercia, kai reikia ka nors surasti... Na ka dabar ir as feisbuke dazniau lankysiuos
čia dėl manęs tokei pokyčiai? xDDDD
jo, tik del taves
2009 m. birželio 2 d. 15:30:09
Crazy, nieks tavęs neims. Nesisiūlyk, žmonėms ką?
2009 m. birželio 2 d. 14:39:35
na istikruju kartais one pravercia, kai reikia ka nors surasti... Na ka dabar ir as feisbuke dazniau lankysiuos
čia dėl manęs tokei pokyčiai? xDDDD
2009 m. birželio 2 d. 14:33:44
2009 m. birželio 2 d. 14:22:57
2009 m. birželio 2 d. 14:17:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. birželio 2 d. 13:07:15
Facebook šimtą kartų geriau, įsidėkit mane ten į draugus ^^
Augustas Eligijus taip galit rasti mane, lol