| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2012 m. rugpjūčio 22 d. 16:39:10
Aš UFO esu labai nedaug klausęs, pastebėjau, kad gitara jų esminis instrumentas, nes daugiau jokių instrumentų jie ir neturėjo. Tekstai geri, pakankamai. Gitaros skambesys irgi kokybiškas...
Na, kyla klausimas: kas nuobodžiau - tos pačios gitaros klausyti 3-4 ar 26 minutes? Bet šįkart nebuvo nuobodu dėl gero gitaristo solavimo ir išradingumo... Būtent ilgose dainose pasireiškia muzikantų meistriškumas.
Šita anksčiau buvo mėgstamiausia iš UFO repertuaro, turbūt ir dabar bestovi tvirtai:
2012 m. rugpjūčio 22 d. 16:21:51
Na, visada UFO kūriniuose, kiek klausiau, pagrindinis instrumentas gitara. Ir tikrai, kartais būna nuobodoka, tai jų minusas, tačiau neblogi tekstai ir pakankamai geras gitaros skambėjimas daro jų dainas gražias. O Flying galėčiau pavadinti išimti, nes ji skamba dar geriau nei visos kitos ir jos trukmė stebinanti, palyginus su tom 3 minutėm, kurios dažniausiai pasitaiko UFO darbuose... Ši daina turbūt pati progresyviausia iš visų.
2012 m. rugpjūčio 22 d. 16:01:15
Gali pasirodyti nuobodoka, nes dominuoja vienintelis instrumentas - gitara. Bet jos solavimas, tos bliuzinės melodijos mane sužavėjo. Gigantas kūrinys netgi vertas progresyviojo roko titulo... 10 balų
2012 m. liepos 20 d. 17:18:51
Puiki daina, trunkanti net 26:30. Turbūt kol kas man tai pati mėgstamiausia UFO daina, ir tikrai mėgstamiausia iš albumo "UFO 2: Flying".