Teras rašė: Nezinau ar tam filme tai pasakojo, bet jei istiprs Sibiro ledas, o jame yra nezmoniskai daug metano, tai metanas pasparttins 4x globalini atsilima
pasakojo apie metaną, bet neprisimenu apie kurį ledyną
Dar manę nervina apskritai, kai visokios popierinės reklamos, įvairių parduotuvėse, ten maksimose, iki tie prekių žurnalai, bereikalinga, tik iškerta be reikalo medžius, vistiek išmeta tuos popierius, ar kai į namų pašto dėžę prigrūda įvairių lankstinukų šudinukų...išmetam ir viskas, o kiek medžių už juos iškirsta?
Arba begalės laikraščių tiražų, kurių neišperka ir vėl išmeta...kam tiek daug reikia???
Filmas labai gražus. Aišku, gražus tikriausiai dėl to, kad egzotiškas: niekad nematytas kraštovaizdis, kitokia perspektyva.
Kita vertus, tai kas buvo pasakojama mane nervino. Tiksliau nervina žmonės, besąligiškai tikintys visuo, kas ten sakoma. Yra dalykų, kuriais žmonija žaloja Žemę, tačiau viskas nėra taip tragiška, kaip čia pateikiama.
[ Pvz.: https://www.technologijos.lt/n/te...strai psnis-1339 ]
Kita vertus, ir pačios žmonijos problemos, kaip 1 milijardas badaujančių žmonių anokia problema žvelgiant kitu kampu.
Klimato atšilimas dar vienas dalykas, kurį vertėtų apsvarstyti šiek tiek iš kitos pusės: [ https://video.google.com/googlepl...56577 4210462777 ]
O pats kvailiausias dalykas šitam filme buvo pradžia: iš Pumos, Gucci, ir kt. kompanijų pavadinimų susidėliojantis žodis HOME. Puikiai apibūdina kas ir kaip nori, kad tikėtume jog žemė miršta.
Jo, irgi mačiau, tikrai geras ir kraupus.Sunkiai bus išgelbėti planetą, kai tokie kaip Arabų Emiratai ar JAV yra apgailėtini.
Lietuvoje irgi su ta atomine elektrinė, kurią žadama statyti yra kraupu, kaip jie nepagalvoja, kad Lietuvoje turime neišsenkamų šaltinų, kaip vėjas, ir tas pats vanduo, galime statyti užtvankas, vėjo malūnus...
Taip pat turi pats žmogus keistis.
Žiauru, kad 1milijardas žmonių Pasaulyje badauja.
Ten su tais grūdais ir galvijais buvo žiauru...negalvoja žmonės apie pasekmes.
Tai, kad parašė... dokumentinis, apie kas dedasi Žemėje, kaip tu skaitai?
aš tiesiog siūlau pasižiūrėt, tada nereiks kvailai klausinėt, youtube.com yra link'ą esu įmetus į temą paskutinis geras matytas filmas
anyway
naudingas, gražus, pusę filmo gailėjaus, jog esu žmogus, bet pabaiga suteikė vilties, jog dar įmonama pakeisti, kaip ir sakė: nebėra kada būti pseimistais
trumpai, tariant man patiko ir rekomenduoju visiems
Tai turbut geriausias dokumentinis filmas. Filmas mane sukrete ir pradziugino. Sukrete, nes pamaciau kas pas mus Zemeje dedasi ir dar tokiais tempais. Pradziugino, nes pamaciau kaip zmones i tai reaguoja.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2009 m. birželio 11 d. 16:43:59
Nezinau ar tam filme tai pasakojo, bet jei istiprs Sibiro ledas, o jame yra nezmoniskai daug metano, tai metanas pasparttins 4x globalini atsilima
pasakojo apie metaną, bet neprisimenu apie kurį ledyną
2009 m. birželio 11 d. 16:42:03
2009 m. birželio 10 d. 15:56:21
Arba begalės laikraščių tiražų, kurių neišperka ir vėl išmeta...kam tiek daug reikia???
2009 m. birželio 10 d. 14:35:24
Kita vertus, tai kas buvo pasakojama mane nervino. Tiksliau nervina žmonės, besąligiškai tikintys visuo, kas ten sakoma. Yra dalykų, kuriais žmonija žaloja Žemę, tačiau viskas nėra taip tragiška, kaip čia pateikiama.
[ Pvz.: https://www.technologijos.lt/n/te...strai psnis-1339 ]
Kita vertus, ir pačios žmonijos problemos, kaip 1 milijardas badaujančių žmonių anokia problema žvelgiant kitu kampu.
Klimato atšilimas dar vienas dalykas, kurį vertėtų apsvarstyti šiek tiek iš kitos pusės: [ https://video.google.com/googlepl...56577 4210462777 ]
O pats kvailiausias dalykas šitam filme buvo pradžia: iš Pumos, Gucci, ir kt. kompanijų pavadinimų susidėliojantis žodis HOME. Puikiai apibūdina kas ir kaip nori, kad tikėtume jog žemė miršta.
2009 m. birželio 10 d. 12:38:06
Lietuvoje irgi su ta atomine elektrinė, kurią žadama statyti yra kraupu, kaip jie nepagalvoja, kad Lietuvoje turime neišsenkamų šaltinų, kaip vėjas, ir tas pats vanduo, galime statyti užtvankas, vėjo malūnus...
Taip pat turi pats žmogus keistis.
Žiauru, kad 1milijardas žmonių Pasaulyje badauja.
Ten su tais grūdais ir galvijais buvo žiauru...negalvoja žmonės apie pasekmes.
2009 m. birželio 10 d. 07:46:17
2009 m. birželio 9 d. 23:52:13
2009 m. birželio 9 d. 19:56:44
2009 m. birželio 9 d. 18:25:56
2009 m. birželio 9 d. 17:13:51
aš tiesiog siūlau pasižiūrėt, tada nereiks kvailai klausinėt, youtube.com yra
2009 m. birželio 9 d. 17:10:19
2009 m. birželio 9 d. 16:35:09
Būtų tiesiog puiku, kad kai kuri temą, parašytum ir apie ką rašai
parašė -filmas pavadinimu Namai
anyway
naudingas, gražus, pusę filmo gailėjaus, jog esu žmogus, bet pabaiga suteikė vilties, jog dar įmonama pakeisti, kaip ir sakė: nebėra kada būti pseimistais
trumpai, tariant man patiko ir rekomenduoju visiems
2009 m. birželio 9 d. 16:31:12
2009 m. birželio 9 d. 16:18:32
Kai jum sis filmas?