| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2009 m. lapkričio 17 d. 16:24:48
Aš paklausiau Judas Priest, ir, mano nuostabai, man patiko, ir kadangi visas mano metalo klausymas ir būdavo toks 'paklausiau ir viskas', šita grupė iš klausytų gal labiausiai patinka, su Pantera ir Metallica.
O, nice
"Beyond The Realms of Death" - pirmoji kurią išgirdau jų. Rekomenduoju, jei dar neklausei. Ir: Living After Midnight, Breaking The Law žinoma, Screaming For Vengeance. Kaip pačiai pradžiai
2009 m. lapkričio 17 d. 16:22:11
O su visokiom Panterom, <...> Megadeth
Galima kokių nors argumentų dėl šių dviejų išgirsti?
2009 m. lapkričio 17 d. 16:21:45
2009 m. lapkričio 17 d. 16:20:09
Na, jei čia Metalistaz, tai jo argumentas, kodėl geriausios tos, kurių nieks nežino, yra toks:
Jų niekas nežino, todėl jos nenupopsėjo... Kaip ir sako visose diskusijose apie pervertinimus
Taip. Ir jis visada teisus dar.
Nepamirštam.
---
Unholy_Massacre, na matai. Ir nereikia ardytis
Bet šiaip, turėjau dar ir klausimą kodėl būtent šios?
Hm?
2009 m. lapkričio 17 d. 16:19:49
2009 m. lapkričio 17 d. 16:17:08
2009 m. lapkričio 17 d. 16:16:06
Jų niekas nežino, todėl jos nenupopsėjo... Kaip ir sako visose diskusijose apie pervertinimus
2009 m. lapkričio 17 d. 15:51:43
SLIPKNOT!
1. Slipknot nėra metalas.
2. Slipknot yra šū*as.
Bet žiūriu, jūs čia visiškai metale žali esat. Jokių gerų grupių nežinot, arba žinot tik Metallica (kas jos nežino?) tai ir rašot ją... Ar dar porą popsovų kitų.
Galėčiau pasakyt kai kurias geriausias grupes, bet ble... Niekas čia jų nežinos, ir dar nenoriu tų grupių gero vardo teršt čia minėdamas jas tarp tų, kurie visokius linkin park ir metallicas nurodinėja.
O vau. Kokie argumentai. Nuojauta kužda, kad turim dar vieną metalistaz persikūnijimą ;]
Anyway, susiprask žmogau, kad ne metalo ekspertai čia susirinkę (ir labai abejoju, kad pats tokiu galėtum vadintis). Žmonės vardina tas grupes, kurios jiems atrodo geriausios. Taip kad nereikia pulti čia visiems akių draskyt. Tą patį galima visai kitais žodžiais pasakyti.
O šiaip, grynai iš smalsumo, surašyk tas geriausias tavo manymu grupes. Kertu lažybų, kad tikrai ne vienas ir ne du čia jas bus girdėję ar klausę. Ir būk žmogus, parašyk už ką ir kodėl jos geriausios (tavo manymu). Išties smalsu būtų paskaityti
be to, kitą kartą nepatingėk ir pažiūrėk porą puslapių atgal. Minėta buvo ir daugiau grupių.
2009 m. lapkričio 17 d. 15:41:34
SLIPKNOT!
1. Slipknot nėra metalas.
2. Slipknot yra šū*as.
Bet žiūriu, jūs čia visiškai metale žali esat. Jokių gerų grupių nežinot, arba žinot tik Metallica (kas jos nežino?) tai ir rašot ją... Ar dar porą popsovų kitų.
Galėčiau pasakyt kai kurias geriausias grupes, bet ble... Niekas čia jų nežinos, ir dar nenoriu tų grupių gero vardo teršt čia minėdamas jas tarp tų, kurie visokius linkin park ir metallicas nurodinėja.
2009 m. lapkričio 16 d. 20:24:21
2009 m. lapkričio 16 d. 18:33:56
bet yra ir metalo gabalu.
Tik tiems kas nesidomi metalu...Kiek pastebėjau,tie kas klauso repo ir linkin park,tai apie roką nei metalą,daug nesupranta.O Lp reikėtų iškastruoti už tai,kad taip tyčiojasi iš roko muzikos....
2009 m. lapkričio 16 d. 17:58:11
ble bice prie visko prisikabinsi
2009 m. lapkričio 16 d. 17:56:51
2009 m. lapkričio 16 d. 17:55:55
2009 m. lapkričio 16 d. 17:53:28
linkin park
nejuokink žmonių
zmogau man jie labai patinka nes groja rap&metal. cia mano gi nuomone. as ju klausau nuo mazens ir man jie megstamiausi
Ok. Nieko prieš juos ir tave neturiu. Bet jie ne metalas (daugiausiai rokas), paklausyk slayer, senų metallicos įrašų.
2009 m. lapkričio 16 d. 17:48:31
linkin park
nejuokink žmonių
zmogau man jie labai patinka nes groja rap&metal. cia mano gi nuomone. as ju klausau nuo mazens ir man jie megstamiausi
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 16 d. 17:44:57
linkin park
nejuokink žmonių
2009 m. lapkričio 16 d. 17:41:07
linkin park
nejuokink žmonių
2009 m. lapkričio 16 d. 17:39:41
linkin park
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 16 d. 17:36:59