Man tai nežiūrint,kad nepatiktų,kažkaip prikausto tos muzikos nuoširdumas ir teisingumas ir turiu klausytis iki galo.Reiškia yra neprasta muzika...Patinka...
Pažiūrėjau, kad forume dar nėra sukurta diskusijos apie b tribe ir apskritai: kaip jum patinka toks hibridiškas skambesys, kaip dainose "Sensual", "Demasiado", "Suave Suave", "Angelic Voices" ir Lo Siento (Morricone's Once upon in the west:Jill's america) su elementais arba iš flamenko muzikos, arba iš pop, arba iš klasikos, kaip albinionis, delibes ar rodriguez ar netgi vangelis + su italų spaghetti westernų temomis.
man naujausias albumas, atvirai, nepatinka. gal iki jo "nepriaugau", neprisigrūdinau, bet kiti kai kurie klausosi patenkinamai ar net šiek tiek labiau https://www.music.lt/B-Tribe-grupe-3617.h tml
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
Man nuoširdžiai baisu, kas bus tam Lukiškių kalėjimo kiemelyje... man atrodo baisiai per maža erdvė, jie sold out'ino ir po to dar 100 bilietų paleido. Avenged Sevenfold berods nebuvo sold out'o ir jau buvo per ankšta.
2012 m. lapkričio 19 d. 18:12:07
Man tai nežiūrint,kad nepatiktų,kažkaip prikausto tos muzikos nuoširdumas ir teisingumas ir turiu klausytis iki galo.Reiškia yra neprasta muzika...Patinka...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2009 m. birželio 12 d. 20:18:13
man naujausias albumas, atvirai, nepatinka. gal iki jo "nepriaugau", neprisigrūdinau, bet kiti kai kurie klausosi patenkinamai ar net šiek tiek labiau
https://www.music.lt/B-Tribe-grupe-3617.h tml