Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Sunkiausia muzika (techniškai). Pageidautina metal
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. lapkričio 11 d. 14:17:18
nu jo death sunku,,,,death metal sunkiausias?.....geras juokas...uzskaitau....siaip John Zorn gana sunkus emociskaina gal ir techniskai panasu i death-m skambinkim kanklem kiek galim greiciau ir sernus pavirkdykim
2013 m. lapkričio 11 d. 14:11:39
sunkiausia muzika techiskai...hmm..gal tai kur daug technines aparaturos...gal lady gaga?
2009 m. rugpjūčio 7 d. 21:09:40
2009 m. liepos 3 d. 00:24:27
2009 m. liepos 2 d. 21:57:23
2009 m. liepos 2 d. 01:26:14
2009 m. birželio 15 d. 11:22:55
2009 m. birželio 14 d. 17:57:38
2009 m. birželio 14 d. 17:50:43
tai sakyčiau techniškai sunkiausias - defas
atmosferiškai - black/doom
o sudėtingiausias -technical thrash
2009 m. birželio 14 d. 17:41:45
Asmeniškai, death'as su "sunkumu" (taip kaip aš jį suprantu) man visiškai nesiriša.
O tai jau defas pagal tave -lengva muzika?
2009 m. birželio 14 d. 17:40:11
Paklausei ir bandai įrodyti kad kiti neteisingai supranta.
2009 m. birželio 14 d. 17:37:18
Pala, pala... Pačiame temos pavadinime parašyta: "sunkiausia muzika (techniškai)" Tad argi tas "sunkiausia techniškai" nėra tas pats kaip sudėtingiausia? Jeigu ne, tai būtų malonu jei tamsta įvardintų kas yra ta techniškai sunkiausia muzika.
Asmeniškai, death'as su "sunkumu" (taip kaip aš jį suprantu) man visiškai nesiriša. Greitas malimas gitara, chaosas ir kriuksėjimai apie nužudymą 101 būdu jau seniai nebedaro jokio įspūdžio. Tuo tarpu doom'ą būčiau linkus vadinti sunkia muzika. Visų pirma dėl to, kad lėtas doom'as jau savaime skamba "tamsiau" ir "sunkiau". Visų antra - šios muzikos atsmosfera, galima sakyti, slegianti.
Tarkim defas ir kai kurios grindo grupės yra sunkiausios techniškai (ne sudėtingumo prasme, nors technical death sudėtingas, bet kas technical tai jau nelabai sunku) o koks doom, black metal sunkus atmosferiškai... Tai va ką aš turėjau galvoj...
2009 m. birželio 14 d. 17:31:21
Na, as asmeniskai nemaciau nei vieno ju pasirodymo, o tik girdejes keleta mp3, bet neseniai kaip tik skaiciau, kad jie - viena is tu grupiu, kurios skamba gerai tik per mp3, o ne gyvai. Mazdaug nes ten prideda ivairiu efektu, be kuriu per live skamba visiskai kitaip. Tai ar cia techniskai sunkiausia muzika? ..
O tu pabandyk juos pagauti gyvai grojant. Jokių efektų, ar tokių, kurie muziką darytų įdomesne aš neaptikau.
Bet viskam savas skonis. Nieko prieš klausančiuosius neturiu
2009 m. birželio 14 d. 17:04:06
Jeigu ką, aš turėjau galvoj SUNKIAUSIA muzika o ne SUDĖTINGIAUSIA (iš be-inis posto susidarė vaizdas, kad aš apie sudėtingiausia muzika kalbu)
Pala, pala... Pačiame temos pavadinime parašyta: "sunkiausia muzika (techniškai)" Tad argi tas "sunkiausia techniškai" nėra tas pats kaip sudėtingiausia? Jeigu ne, tai būtų malonu jei tamsta įvardintų kas yra ta techniškai sunkiausia muzika.
Asmeniškai, death'as su "sunkumu" (taip kaip aš jį suprantu) man visiškai nesiriša. Greitas malimas gitara, chaosas ir kriuksėjimai apie nužudymą 101 būdu jau seniai nebedaro jokio įspūdžio. Tuo tarpu doom'ą būčiau linkus vadinti sunkia muzika. Visų pirma dėl to, kad lėtas doom'as jau savaime skamba "tamsiau" ir "sunkiau". Visų antra - šios muzikos atsmosfera, galima sakyti, slegianti.
2009 m. birželio 14 d. 15:59:41
2009 m. birželio 14 d. 15:55:59
Dragonforce ... nesuprantu, juos mėgti yra Metalistiška Mada (kalbu apie tuos kas eina į jų koncus ir sako, kad zjbs). Jie ten tipo čiut ne virtuozai, bet sudėtingumo lygis proporcingai gadina galutinį variantą. Asmeniškai man, jie yra vienas liūdniausių muzikinių aktų ... kada nors stovėjusių ant scenos.
Ir kuom tau death metalas nesipaišo su sunkumu? BlastBeat'ai ir sunkūs riff'ai...
2009 m. birželio 14 d. 13:18:36
2009 m. birželio 14 d. 09:04:31
Bet tokia muzika mėgautis dažniausiai gali tik gerai atskiedęs kraują alkoholiu, arba tuščia smegenine. Nors sunkiai tai įsivaizduoju.
Kalbant apie techniškumą, yra tokie Dragonforce ... nesuprantu, juos mėgti yra Metalistiška Mada (kalbu apie tuos kas eina į jų koncus ir sako, kad zjbs). Jie ten tipo čiut ne virtuozai, bet sudėtingumo lygis proporcingai gadina galutinį variantą. Asmeniškai man, jie yra vienas liūdniausių muzikinių aktų ... kada nors stovėjusių ant scenos.
O sunkumas su death metalu man nesipaišo, ... komedija labiau.
2009 m. birželio 13 d. 21:43:18
Ne 5 temą rašai... Tema yra "sunkiausia muzika" o ne "ar tau patinka death metal?"
tai as ir rasau apie sunkiausia muzika
2009 m. birželio 13 d. 21:35:35