Taip, Leftoverture grupės didžiausia sėkmė. Geri ir trys iki jo, bei sekantis - Point of Know Return, bet šis tolygiausias - nėra silpnų dainų. Miracles out of Nowhere viduryje turi instrumentinę fugą ir kontrapunktą. Sudėtingiausias gabalas, bet kaip lengvai tai skamba dainoje.
Labai labai meistriškas albumas. Nesu giliai klausęs kitų Kansas albumų, negaliu palyginti, tačiau įsivyravo toks manymas, kad šis albumas ryškus ir išsiskiriantis. Magnum Opus - albumo viršūnė, apogėjus. Labai geros dainos: Miracles Out of Nowhere ir Carry On Wayward Son.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. rugsėjo 20 d. 17:38:12
Taip, Leftoverture grupės didžiausia sėkmė. Geri ir trys iki jo, bei sekantis - Point of Know Return, bet šis tolygiausias - nėra silpnų dainų. Miracles out of Nowhere viduryje turi instrumentinę fugą ir kontrapunktą. Sudėtingiausias gabalas, bet kaip lengvai tai skamba dainoje.
2013 m. rugsėjo 20 d. 17:31:22
Labai labai meistriškas albumas. Nesu giliai klausęs kitų Kansas albumų, negaliu palyginti, tačiau įsivyravo toks manymas, kad šis albumas ryškus ir išsiskiriantis. Magnum Opus - albumo viršūnė, apogėjus. Labai geros dainos: Miracles Out of Nowhere ir Carry On Wayward Son.