|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Dabartinė nepilnamečių saugojimo nuo neigiamos įtakos įstatymo pataisa
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2009 m. birželio 18 d. 15:45:44
2009 m. birželio 18 d. 15:42:57
2009 m. birželio 18 d. 15:40:12
2009 m. birželio 18 d. 15:37:45
isvis kokia valanda prie tv ir valanda prie pc turetu buti maksimumas,
na bet cia jau kitas klausimas.
2009 m. birželio 18 d. 15:27:12
ir blyn išvis tada nieko nebegalės vaikai žiūrėt, nes visuose filmuose, net pačiuose animaciniuose filmukuose yra visko, nuosmurto iki siaubo ir t.t.
Juokingi žmonės
2009 m. birželio 18 d. 15:16:02
2009 m. birželio 18 d. 14:54:53
Keletas citatų iš Alfa.lt:
1. Įstatymo nepalaikė tik 7 iš 74 posėdyje dalyvavusių Seimo narių, nors kritika naujai įstatymo redakcijai buvo itin aštri.
2. „Negalima išvis tyčiotis iš žmogaus, ar jis būtų alkoholikas, ar narkomanas, ar nuteistas, ar AIDS sirgtų. Tačiau kodėl išskiriama viena nelaimėlių grupė kaip aukso fondas, kad apie juos nė žodžio negalima pasakyti. Aukščiausiu lygmeniu jie iškeliama nuodėmė kaip didžiausia vertybė. Aš stebiuosi, kad krikdemai eina prieš pamatines krikščioniškąsias vertybes“
3. Seimas pritarė Mečislovo Zasčiurinsko siūlymui įrašyti į įstatymą draudimą propaguoti netradicinius santykius. Kaip nepilnamečiams neigiamą poveikį daranti būtų vertinama ir informacija, kuria agituojama už homoseksualius, biseksualius ar poligaminius santykius, iškreipiami šeimos santykiai, paniekinamos jos vertybės, vartojami nešvankūs posakiai, žodžiai ar gestai, netgi skatinami blogi mitybos, higienos ir fizinio pasyvumo įpročiai.
4. Neigiamo poveikio informacija būtų pripažinta ir sukelianti baimę ar siaubą, taip pat – kurioje demonstruojami paranormalūs reiškiniai, sudarant šių reiškinių tikrumo įspūdį.
Įdomu, kaip Jūs į tai reaguojate. Kokie komentarai?