| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. gegužės 1 d. 19:16:41
2006 m. gegužės 1 d. 14:25:53
2006 m. gegužės 1 d. 14:23:50
2006 m. gegužės 1 d. 14:17:17
2006 m. sausio 25 d. 16:54:14
2006 m. sausio 25 d. 15:03:43
2006 m. sausio 25 d. 14:34:59
2006 m. sausio 25 d. 13:31:46
Kokie jie lagandiniai juk tas vokalistas ju dainavo tiesiog baisiai.Na pauglysteje man ju dainos patiko bet dabar negaliu nei vienos dainos perklausyti nes vemt vercia nuo Axl Rose balso.Apie Slash tai labai geras ir puikus gitaristas.Jei nebutu buves ju vokalistas Axl tai jie butu legendine grupe bet ne dabar.
ai nju is tikruju visa grupe buvo vienas didelis cirkas. vokalistas net gamos padainuot normaliai nesugeba. dainos klaikios. kaip galima tokio meslo klausyt? kokie jie legendiniai. eiline grupele su eilinem dainom. bet Slash'as tai jega, nes visi taip sako.
2006 m. sausio 25 d. 11:22:07
2006 m. sausio 25 d. 10:09:14
2006 m. sausio 24 d. 20:46:17
2006 m. sausio 24 d. 20:30:19
2006 m. sausio 24 d. 18:40:49
2006 m. sausio 24 d. 18:13:28
GnR nebuvo meile is pirmo paklausymo, jej taip galima sakyti. Net baisu pagalvoti, kad kazkada ‚Don‘t Cry‘ man nepatiko. Negi as galejau but abejinga tokiam meno kuriniui? Protu nesuvokiama. Jej lygint emocijas, kurias man sukelia si daina dabar ir ta, kazkada buvusi, abejinguma... Baisu.
‚November Rain‘ klipas man buvo luzis. Niekada netikejau, kad taip tinkamai galima apipavidalinti daina. Kaip as dziaugiuosi, kad iki tol nebuvau sios dainos girdejus. Visiskai nesitikejau tokios kurinio kulminacijos. Klipo vaizdai taip sustiprino visa ispudi! Butent del antrosios dalies Slash‘o solo supratau kaip zmogu turi veikt gitaru solniakai. Magija. Nerandu kito zodzio. Slash‘o visi solniakai daugiau ar maziau yra nuostabus. Niekas kitas neturi tokio isskirtinio skambesio. Atsimenu kazkada Winamp‘e grojo kazkokia Kravitz‘o daina. Isiklausiau. Velnias, gitaros partija skamba beveik kaip Slash‘o. Pasikuiciau nete – pasirodo ten istikruju Slash‘as grojo. Argi galima su kuo nors sumaisyti toki skambesi? Lygiai taip pat su niekuo nesumaisysi Axl vokalo. Ten tai is vis tobulumo virsune. Kaip as gaudydavau keikviena is Axl lupu sklindanti garseli per ‚Don‘t Cry‘... Jej vertinciau Axl‘i tik kaip muzikanta, dainu/muzikos kureja ir nuostabaus vokalo savininka, tai uz ji tobulesniu niekada nerasciu. Deja as taip nesugebu. Man liudna ziuret i tai, ka jis is saves siom dienom yra padares. Bet tai yra Axl. Jis buvo [gal net ir dabar sugebetu buti], galima sakyt, geriausias kada nors zeme vaiksciojes frontmen‘as. Ir tai nera vien tik mano nuomone. Toks sakinys yra issprudes ne is vieno profesionalaus ir gerbiamo muzikanto lupu. As Axl gerbiu. Ir visada gerbsiu. Kad ir ka jis darytu. Gerbsiu ji uz tai ka jis yra nuveikes praeity. Gerbsiu ir mylesiu uz tai, kad kure tokia nuostabia muzika. Niekas jau nesugebes pakeist mano nuomones, kad jis vertas mazu maziausiai bent pagarbos. Sakau niekas, tai reiskias net ir jo tie tasymaisi su visu tuo popiergalviu cirku. Zinoma butu simtus kartu geriau, kad Guns n‘ Roses vardas butu istrintas is vis dar grojanciu grupiu sarasu, bet...yra kaip yra. Ne is vieno zmogaus esu girdejus, jog ‚Chinese Democracy‘ gali tapt vienu perkamiausiu albumu rock‘o istorijoje. Ir zinot ka? Nenutebciau jej taip ir atsitiktu. Aisku gali atsitikt ir priesingai. Albumas gali patirt visiska fiasko, apie ji tiek kartu kalbeta, kad jam isejus gali nebebut ka pasakyt. Sio albumo as labai laukiu. Na as nesitikiu rast jame nieko ipatingo, bet man tiesiog idomu kaip pasikeite Axl‘io muzikos supratimas. Ziuresim.
Velvet Revolver yra tikrai gera ir profesionali grupe. Zinoma kitaip ir but negali, kai ten tokie muzikantai susirinke. Net ir Scott‘as turi kazka tokio, kas mane traukia. Jis scenos zmogus. Tokio frontmen‘o grupei ir reikejo. Man jie tikrai patinka.Uz orginaliuosius Guns‘us VR tikrai nera geresni [uz juos geresniu is vis nera], bet uztat jie labai lenkia Axl‘io popiergalviu cirka. Naujas albumas turetu but jega, kiek teko girdeti. Laukiu nesulaukiu.
2006 m. sausio 24 d. 11:04:30
2006 m. sausio 24 d. 08:49:19
2006 m. sausio 22 d. 17:44:25
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 22 d. 10:17:06
2006 m. sausio 20 d. 21:01:18
2006 m. sausio 20 d. 20:45:23
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D