Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Oraily
2006 m. gegužės 1 d. 19:16:41
lb dideliu emociju ensukelia... bet visgi klaiska jau..

2006 m. gegužės 1 d. 14:25:53
Ai, prisiminiau, gerbejam galiu primint, jei negirdejot, Gunsu koncertas birzelio 15 diena Lenkijoj.

Atsakyti
plastic_fish
2006 m. gegužės 1 d. 14:23:50
Neklausau. Nekenciu Axelio balso.

Atsakyti
bulleTz
2006 m. gegužės 1 d. 14:17:17
per axl isiro visa grupe o butu dar ilgai ir laimingai gyvave

2006 m. sausio 25 d. 16:54:14
nu jo labaj gera grupe ..legendine nenunejgiamaj..wokalas labaj unikalus..dauguma ju dainu welka..o klipai irgi labaj geri..pwz don't cry iswis nerealus dar wisaj nieko november rain..wat..pagarba..o velvet revolver neklausau.

2006 m. sausio 25 d. 15:03:43
negi manai, kad spresciau apie atlikejo vokala vien is studijiniu irasu?? macius as tu koncertu tiek ir tiek. ir gyvai jis dainuoja net labai GERAI

2006 m. sausio 25 d. 14:34:59
Na gerai, už asmeninę nuomonę eilinį kartą buvau užmėtytas akmenim Bet pasakykit kuo axl rose balsas geras? Matėt kada nors Use Your Illusion koncertą? Gyvai jis dainuoja BLOGAI. Ir jei kas mano kitaip, tiesiog pažiūrėkit koncertą

2006 m. sausio 25 d. 13:31:46
magirux rašė:
Kokie jie lagandiniai juk tas vokalistas ju dainavo tiesiog baisiai.Na pauglysteje man ju dainos patiko bet dabar negaliu nei vienos dainos perklausyti nes vemt vercia nuo Axl Rose balso.Apie Slash tai labai geras ir puikus gitaristas.Jei nebutu buves ju vokalistas Axl tai jie butu legendine grupe bet ne dabar.

ai nju is tikruju visa grupe buvo vienas didelis cirkas. vokalistas net gamos padainuot normaliai nesugeba. dainos klaikios. kaip galima tokio meslo klausyt? kokie jie legendiniai. eiline grupele su eilinem dainom. bet Slash'as tai jega, nes visi taip sako.

2006 m. sausio 25 d. 11:22:07
Pasiduodu. Tavo neginchijami argumentai mane negyvai uzhvarte.

2006 m. sausio 25 d. 10:09:14
Kokie jie lagandiniai juk tas vokalistas ju dainavo tiesiog baisiai.Na pauglysteje man ju dainos patiko bet dabar negaliu nei vienos dainos perklausyti nes vemt vercia nuo Axl Rose balso.Apie Slash tai labai geras ir puikus gitaristas.Jei nebutu buves ju vokalistas Axl tai jie butu legendine grupe bet ne dabar.

Atsakyti
DefLeppard
2006 m. sausio 24 d. 20:46:17
Voss komediantas. Nors šiaip net juokas neima. Kas per iškreiptas mąstymas gali būt žmogaus, sakančio, kad Neilo vokalas geresnis už Rose'o? Vokalas vienas GNR arkliukų.

2006 m. sausio 24 d. 20:30:19
Axl Rose vs. Vince Neil?? net nebejuokinga... Axl'io vokalas simtus kartu profesionalesnis ir stipresnis. Pries Vince'o vokala nieko neturiu, bet jo, kaip vokalisto, net i savo top10 neitraukciau. Zodis 'zviegimas' kaip tik labiau tinka Neil'o vokalui apibudint, o ne Rose'o.

2006 m. sausio 24 d. 18:40:49
Dėl vokalo gnr tai paprieštaraučiau. Axl palyginus net su Mothley Crue gauna į kaulus. Kol dainuoja savo ribose, kaip dont cry, tai viskas ok. Bet kai ima aukštas gaidas, tai jau žviegimas gaunas

2006 m. sausio 24 d. 18:13:28
Guns n' Roses yra pati nuostabiausia ir unikaliausia grupe pasaulyje. Labiau, tikriausiai, tiktu zodis 'buvo', bet mano pasamoneje orginalieji Guns'ai vis dar egzistuoja. Kiekviena karta klausant kokios nors ju dainos ar ziurint klipa, isitikinu, kad tai, ka jie kure buvo daugiau nei muzika. Nei viena ju daina man niekada neskamba kaip paprasciausias muzikinis fonas. Kiekviena melodija prikausto demesi, kiekvienas garsas nukeliauja kur kas giliau nei baigiasi bet kokio kasdieninio garso kelione.
GnR nebuvo meile is pirmo paklausymo, jej taip galima sakyti. Net baisu pagalvoti, kad kazkada ‚Don‘t Cry‘ man nepatiko. Negi as galejau but abejinga tokiam meno kuriniui? Protu nesuvokiama. Jej lygint emocijas, kurias man sukelia si daina dabar ir ta, kazkada buvusi, abejinguma... Baisu.
‚November Rain‘ klipas man buvo luzis. Niekada netikejau, kad taip tinkamai galima apipavidalinti daina. Kaip as dziaugiuosi, kad iki tol nebuvau sios dainos girdejus. Visiskai nesitikejau tokios kurinio kulminacijos. Klipo vaizdai taip sustiprino visa ispudi! Butent del antrosios dalies Slash‘o solo supratau kaip zmogu turi veikt gitaru solniakai. Magija. Nerandu kito zodzio. Slash‘o visi solniakai daugiau ar maziau yra nuostabus. Niekas kitas neturi tokio isskirtinio skambesio. Atsimenu kazkada Winamp‘e grojo kazkokia Kravitz‘o daina. Isiklausiau. Velnias, gitaros partija skamba beveik kaip Slash‘o. Pasikuiciau nete – pasirodo ten istikruju Slash‘as grojo. Argi galima su kuo nors sumaisyti toki skambesi? Lygiai taip pat su niekuo nesumaisysi Axl vokalo. Ten tai is vis tobulumo virsune. Kaip as gaudydavau keikviena is Axl lupu sklindanti garseli per ‚Don‘t Cry‘... Jej vertinciau Axl‘i tik kaip muzikanta, dainu/muzikos kureja ir nuostabaus vokalo savininka, tai uz ji tobulesniu niekada nerasciu. Deja as taip nesugebu. Man liudna ziuret i tai, ka jis is saves siom dienom yra padares. Bet tai yra Axl. Jis buvo [gal net ir dabar sugebetu buti], galima sakyt, geriausias kada nors zeme vaiksciojes frontmen‘as. Ir tai nera vien tik mano nuomone. Toks sakinys yra issprudes ne is vieno profesionalaus ir gerbiamo muzikanto lupu. As Axl gerbiu. Ir visada gerbsiu. Kad ir ka jis darytu. Gerbsiu ji uz tai ka jis yra nuveikes praeity. Gerbsiu ir mylesiu uz tai, kad kure tokia nuostabia muzika. Niekas jau nesugebes pakeist mano nuomones, kad jis vertas mazu maziausiai bent pagarbos. Sakau niekas, tai reiskias net ir jo tie tasymaisi su visu tuo popiergalviu cirku. Zinoma butu simtus kartu geriau, kad Guns n‘ Roses vardas butu istrintas is vis dar grojanciu grupiu sarasu, bet...yra kaip yra. Ne is vieno zmogaus esu girdejus, jog ‚Chinese Democracy‘ gali tapt vienu perkamiausiu albumu rock‘o istorijoje. Ir zinot ka? Nenutebciau jej taip ir atsitiktu. Aisku gali atsitikt ir priesingai. Albumas gali patirt visiska fiasko, apie ji tiek kartu kalbeta, kad jam isejus gali nebebut ka pasakyt. Sio albumo as labai laukiu. Na as nesitikiu rast jame nieko ipatingo, bet man tiesiog idomu kaip pasikeite Axl‘io muzikos supratimas. Ziuresim.

Velvet Revolver yra tikrai gera ir profesionali grupe. Zinoma kitaip ir but negali, kai ten tokie muzikantai susirinke. Net ir Scott‘as turi kazka tokio, kas mane traukia. Jis scenos zmogus. Tokio frontmen‘o grupei ir reikejo. Man jie tikrai patinka.Uz orginaliuosius Guns‘us VR tikrai nera geresni [uz juos geresniu is vis nera], bet uztat jie labai lenkia Axl‘io popiergalviu cirka. Naujas albumas turetu but jega, kiek teko girdeti. Laukiu nesulaukiu.

2006 m. sausio 24 d. 11:04:30
guns'n'roses??? joa, klausausi gera muzika, tik ja prisijaukint rejkia

2006 m. sausio 24 d. 08:49:19
kaip zmogus, klausantis mm, gali sprest kas yra geras vokalas?

2006 m. sausio 22 d. 17:44:25
man nepatinka... kol tik muzika groja - gerai, bet kai vokalas isijungia nebegaliu klausyt... vos istveriau viena karta cd perklausyt...nepatiko. perklausiau antra karta ir patiko dar maziau...

..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
Atsakyti
ironmaiden
2006 m. sausio 22 d. 10:17:06
Guns'n'Roses viena visu laiku geriausiu grupiu.man labiausiai patinka ju gabalai paradais city ir knocking in a heavens doors

2006 m. sausio 20 d. 21:01:18
NĖra jie tokie legendiniai - labai greit išsiskyrė, prisivartojo narkotikų ir viskas. Beeeet, per gana trumpą gyvavimo laiką padarė tikrai daug. Viena mėgstamiausių mano grupių. Don't you cry tonight...

2006 m. sausio 20 d. 20:45:23
gerai manau, tiksliau - labai labai gerai... senas geras nemirstantis rock'as... teisinga muzika...

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Puslapiai: 123456789
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3820
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 269398