Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ramunyyte
2006 m. sausio 20 d. 16:29:49
Jie nuostabus!!!!

2005 m. spalio 16 d. 08:34:59
Def Leppard, aciu kad sukurei sita tema malonu matyti tiek daug Gunsu gerbeju as irgi viena is ju ) jie viena is mano megiamiausiu grupiu, ir taip pat vertindama ju pasiekimus galeciau kad roko srityje jie tikrai legendos! o november rain ir estranged nerealios dainos! visada buvo mano megstamiausios ir bus Cvil War, Coma,Welcome to the jungle

as megstu sena roka(pagrinde mano klausomiausioji muzika), nes naujo nekenciu

taigi, dekui, respect for Guns and Roses ( o Velvetai man nepatinka, nors Slash'a visad gerbsiu, kad islieka toks pat atsidaves savo muzikai ir darbui) o del M.Jackson, tai Maiklas ji karts nuo karto pakviecia pagroti solo kokioje nors dainoje. na tai tiek siam kartui

2005 m. spalio 14 d. 16:23:15
Tai pati pati seno rocko grupe, kuria dievinu(:, klausyt pradejau nelb seniai, nes anksciau kazkas sake, kad jie meslas, tai net ir nebuvo noro susidomet, et gailiuosi, kad taip nutiko/:...
Tik gailam kad baigiu suvaryt paskutinius CD su ju albumais, reiks is kur nors visa ju diskografija isigyt(zn be best'u)

Atsakyti
punk811
2005 m. spalio 7 d. 10:37:32
God_is_gay <---- joa, slash'as jega!!

2005 m. spalio 6 d. 18:13:33
taip.

2005 m. spalio 3 d. 17:41:12
DefLeppard, turbut pirma kart tau wisishkaj pritarsiu...
guns n' roses yra legendine grupe ir taj nera kieno nors nuomone. taj faktas. tik kaj kurie to fakto nepriema, nes nera wisishkaj susipazhine su ju kuryba. shiuo metu man gunsaj 2 pagal megiamuma grupe, bet lb nedaug betruksta, kad pataptu megstamiausia... nju bent jau shiuo metu ash tajp jauchiuos. neturiu ash ju wisos diskografijos, bet ir be to galiu sau lejst galwot, kad ju wisos dajnos daugiau ar mazhiau nerealios. paskutiniu metu klausau diena ir nakty [supraskit tiesiogiaj ] axl rose wokalas wienas unikaliausiu ir mieliausiu man kada nors girdetu... [civil war verse...hmmm.] slash'as - profesionalas. y shita zhody manau galima sutalpint wisa derama pagarba. atsimenu pirma kart ishgirdau 'november rain' antros dalies slash'o solniaka... dar dabar atsimenu kajp shiurpas per nugara perejo ir shaltas prakajtas ishpyle...malonus prisiminimaj izzy - dalies gunsu dajnu autorius... uzh taj jam nejaust pagarbos tiesiog negalima. duff - ilgiausiaj grupeje ishbuwes, neskajtant axl... be to jam lb tiko makiazhas in early days, patinka ko taj jis man gilby, steven, matt, dizzy... jie wisi prisidejo prie gunsu kurybos...tiesiog respect, net nzn kajp taj kitajp ishrejksht... video.. truksta zhodzhiu 'november rain' 'don't cry' ir 'estranged' - tajp atrodytu turbut mano video top 3 nzn ka jie tokio turi, bet man tas kazhkas patinka... atrodo kad kurdami video jie tiesiog zhinojo kajp jis turi atrodyt ir kokius jausmus turi sukelt... bl nerealu...
dabartiniaj guns n' roses... tiesa sakant negaliu zhiuret ju gywu pasirodymu... axl'as nebeturi to sawo balso, o ir tie popergalwiaj didelio susizhawejimo nekelia... manau butu geriau jej guns n' roses kajp po gunsaj butu nulipe nuo scenos wisam... jie ir butu like legendiniajs, o dabar... bijau kad gali sawo warda shiek tiek apgadint... nju zhiuresim kajp bus...nju bet ir kajp butu jiem jauchiu didzhiausia RESPECT!!!
achiu uzh demesy

2005 m. liepos 31 d. 16:48:32
lux ;] faina grupe. ne, ne faina. fantastiskai puikiai nuostabiai geniali ]

2005 m. liepos 31 d. 11:28:52
day rašė:
Pamaciau klipa don't cry sia wasara ir pamegau. Aciu Hopeless uz cd. Pagilinau sawo zinias. Manau, kad gera grupe. Kiek liudnos dainos, bet man patinka

Liudnos dainos? Che. Leisk nusijuokti. Gal tau dave kokiu baladziu albuma? Nes ju dainos visos linksmos, o tik kokia 10-15 liudnu.

2005 m. liepos 31 d. 11:15:58
Dievinu visa albuma Appetite for destruction - ypac Welcome to the jungle ir Paradise city. O ju balades is vis neprilygstamos - Nowember rain, Don't cry, Civil war, Patience, Sweet child o ' mine ir t.t. ir t.t. Testi butu galima ilgai

Atsakyti
day
2005 m. liepos 31 d. 08:46:02
Pamaciau klipa don't cry sia wasara ir pamegau. Aciu Hopeless uz cd. Pagilinau sawo zinias. Manau, kad gera grupe. Kiek liudnos dainos, bet man patinka

2005 m. liepos 29 d. 11:26:14
oi kaip klausau! ypač šią vasarą kai karštesnė diena pasitaiko - Welcome to the jungle

Atsakyti
MoHax
2005 m. liepos 26 d. 09:42:56
blah blah blah
tokia ir liksi

2005 m. liepos 25 d. 14:16:32
pff ka cia zmones nusisnekat? kaip tai negalima ju vadinti legendiniais? Jie jeigu ne geriausias hard roko grupe tai bent viena is paciu paciu geriausiu! Jie tikrai buvo dievai. Jie nieko niekada nekopino, jie tik grojo tikra hard roka. Axl Rose yra laikomas vienu geriausiu visu laiku pasaulio vokalistu, Slasha's - gitaristu. Del ju is proto ejo milijonai zmoniu ir db dar eina. O siaip tuos kas ant ju varo ir ju nemegsta , drasiai galiu pavadint nieko neismananciais kvailiais. Visu ju albumai buvo absoliuciai nerealus, kiekviena paprasta dainele ju cd buvo gera arba nereali ir jokio skirtumo ar tai singlas ar ne. O ju klipai isvis yra antgamtiski, nera iki sios dienos jokios grupes, kurie tuo atzvilgiu galetu su jais bent kiek lygiuotis.

2005 m. liepos 25 d. 13:12:39
pedator, tu juokingas. Ar db pradesi pasakot visokius kliedesius apie tikejima dievu ir kokia ash bloga, kad juo netikiu? Tu maksimaliai keistas zhmogus.

2005 m. liepos 25 d. 13:10:28
DefLeppard rašė:
Cha Cha pedator dar negana to ir dievu tiki. Man Guns N' Roses uzh visus dievus aukshchiau.
Nu čia tai suskėlei. Tikiuosi, kad tai parašei nesusimąstydama ką darai.

2005 m. liepos 25 d. 13:07:34
Lyg mano kvaila yda ginti mylimas grupes nebutu zhmogishka. Tiesiog tokia esu. Ir patikek ash tikrai stipriai nepuolu, kaip tu sakai. Nepazhysti manes ir nzn ka resihkia mano "puolimas". Daug kas sako kad ash arshi. Galbut... Kadangi tu paminejai shia mano yda, galiu pridurti, kad dar bjauresnis dalykas yra per didelis zhmoniu susireikshminimas. Negi megstamiausiu grupiu ishvardinimas yra lindimas i svetimus marshkinius?

2005 m. liepos 25 d. 12:57:49
Cha Cha pedator dar negana to ir dievu tiki. Man Guns N' Roses uzh visus dievus aukshchiau.

2005 m. liepos 25 d. 12:56:57
Jie grojo neilgai, ishleido nedaug albumu, bet kitos grupes net 30 metu groje mano akyse neuzhsitarnavo tokios pagarbos ir neturi tiek nerealiu dainu. Turbut nera kitos tokios grupes, kurios visos dainos man patiktu. Jei kas klaustu, kas yra geriausia visu laiku grupe, atsakychiau - Guns N' Roses, o ne Def Leppard. Galit nesutikti. Parashiau legendine, nes man taip atrodo, kaip ir daugeliui kitu. Galit ginchytis iki pamelynavimo, nes man jau nusibodo po kiekvieno zhodelychio rashyt "chia tik mano nuomone".

2005 m. liepos 25 d. 12:55:21
Šiaip Dievas ir yra kūrėjas. Taigi logiškai mąstant aišku, jog jokie pasekėjai nėra ir niekada nebus dievai. Ir apskritai nevartokim Dievo vardo be reikalo. Tai nuodemė.

2005 m. liepos 25 d. 12:43:41
Evanescence, leisk paklausti kokiu grupiu tu klausai? Nesuprantu ash nei taves, nei pedator. Mazhdaug jei jau pasiekejai, tai automatishkai nieko verti. Tokia logika - kas pirmesnis, tas gudresnis ir nesvarbu, kad antras geresnis uzh pirma.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Scouting For Girls Scouting For Girls
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3772
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 6606