Suprantu kaip kazhkam gali nepatikt seno roko grupes, tie patys Def Leppard, bet kaip gali nepatikt Guns N' Roses niekad nesupratau ir nesuprasiu. O tiem kas girdeje tik Don't Cry, tai neturiu ka pasakyt..Paklausytumet bent "November Rain", "Welcome To The Jungle", "Estranged"... Jie ne shiaip kokia grupe. Jie dievai...
Na tokia gan varginanti muzika, neklausau jų, nors turiu compiutery jų cd "Greatest Hits". Iš tikro profesionalus atlikimas, geras balsas ir etc. .bet tai tiesiog ne mano muzika. . .bet visdėlto lenkiu galvą prieš juos už dainą "Don`t Cry"
Na taip tokiu grupiu nera apstu, bet "Velvet Revolver" groja tikrai gan pnsh, zhinoma ineshta naujo skambesio, bet juk patys grupes nariai praktishkai dauguma ish gunsu, tai ir varo sena savo stiliu pagyvintai ir naujai. Nieks net pnsh stilium gitara nevare, kaip pvz.: Slash'as (specifine gitara ir skambesys). O shiaip gal ir gerai, kad nieks neseka ju pedomis, nes tik sugadintu toki stiliu ir atimtu ish guns'u ishskirtinuma, + kopijuotoju negerbiu. O shiaip tai gunsai, manau, padare itaka naujoms roko grupems. Tik nlb tai atsispindi ju muzikoj.
Forward to DefLeppard: sutinku - stiliu apibrezti yra labai sunku, greiciau pati grupe sukuria savo stiliu, o po to, kitos, ish paskos sekancios, ji ivardija ir stengiasi ta stiliu puoseleti ir vystyti. Nors tikrai shiai dienai nezinau ne vienos grupes ish Gun's&Roses pasiekeju tarpo, hmmm????
Na, nieks ir nesake, kad butina daryt viska pagal taisykles. Tiesiog jie groja ish shirdies. Daina niekad neprailgsta, nemonotonishka. Beto, ne visos dainos tokios ilgos, yra ir normaluas ilgio. O del to pop-hard rock'o su jazz'o elementais, tai net neketinu ginchytis, nes mano galva tai totali nesamone, nors aisq ne visiem vienodas dalykas tas popsas ir ne visi vienodai muzika supranta, ir muzikos stilius interpretuoja.
Che, na kad tau jie patinka, tai gal ir OK, bet ju muzikos nelabai pagaunu - kazkoks pop-hard rockas su jazz-o elementais. Didele dalis ju dainu tesiasi iki 12min viena daina, kaip Foje "lauzo sviesa" 10,5 min. Jie sakykim yra gera grupe su technishkais muzikantais, taciau panashu, kad jei jiems ant scenos nebutu laiko limito, viena daina jie grajintu 1val ir ne trumpiau ....
Diksas,
Nu atleisk! Gal ir per stipriai pasakiau, vadindama juos legendiniais, bet jau tu nesakyk, kad jie eiline grupe. Gal tai parashiau su tokia hiperbolizacija del to, kad jie man asmenishkai reishkia nepaprastai daug. Man jie - antra pagal megiamuma grupe. Ju muzika dazhnai priverchia susimastyti, ar tokia purvina butybe kaip zhmogus gali sukurti toki dalyka, priverchianti mastyti apie genealuma. Kritikai legendinem laiko tokias grupes, kaip "Pink Floyd", "Rolling Stones", "Led Zeppelin", o ash guns'us. Ir ne nuo ishgrotu metu tai priklauso. O nuo muzikos kokybes. Guns'ai dar egzistuoja, bet kas ish to. Zhmones juos normalia grupe laike 6 metus, o paskui liko tik AXL su shutve klounu, apsikrovusiu popcornu dezhutem ant galvu. Manau, svarbu laiku pasitraukti, kai jau pradedi uzhgesti. Mano subjektyvi nuomone...
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. liepos 25 d. 12:34:47
2005 m. liepos 25 d. 11:22:06
2005 m. liepos 24 d. 14:51:28
2005 m. liepos 24 d. 13:39:21
2005 m. liepos 24 d. 09:43:01
2005 m. liepos 24 d. 07:13:21
2005 m. liepos 23 d. 18:59:49
knock'n on heavens door r kitos senos visai nieko
2005 m. liepos 23 d. 16:43:02
2005 m. liepos 23 d. 16:29:59
2005 m. birželio 6 d. 09:12:08
2005 m. gegužės 30 d. 10:21:15