Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Geriausias visų laikų albumas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Bustedlover
2005 m. spalio 16 d. 13:33:55
green day ,'' american idiot'' nors atsibodo...

2005 m. spalio 10 d. 15:39:18
dead_eye rašė:
Mirror rašė:
Man tai geriausias Willux "Kelias, kuriuo as einu"

fui blec tokia plastmasė ten, nebent į elektro muziką dėčiau, bet čia skonio reikalas aišku, aš tai tam albumui neduočiau net penketo 10balėj sistemoj =]

tu kazkoks asilas, jei neduotum nu aisku cia tikrai skonio reikalas, bet man geriau kai viskas tiesiai issakoma ir neviniojama i vata... sutinku, kad jo tekstai galbut nera patys ilgiausi ir pan., bet jis tikrai raso geriausiai Lietuvoj. Nori pasakyt Sindikto albumai geresni? Turiu visus ju irsus ir vienam albume geriausiu atveju vos 2 dainos vertos demesio... tikrai nesuprantu, ka jie nori pasakyt savo dainose... gal jie ir patys nelabai supranta... bet tik nepagalvok, kad as ant ju varau ir pan... man jie patinka, bet su Vilium tikrai nesilygiuoja... nu nezinau... siaip man atrodo, kad Vilius ir Sindikatas skiriasi kaip diena ir naktis. Vilius raso viska tiesiai ir, pripazink, tekstai tikrai gerai surimuoti, o Sindikato dainos, kur tik ne apie mergas, visos kazkokios filosofines ir nesuprantamos... nu cia skonio reikalas... jei tau patinka paciam sugalvot apie ka daina, tai kausyk Sindikato... jei nori suprast ka norejo pasakyt pats autorius, klausyk Viliaus... tai va.

2005 m. spalio 6 d. 15:28:04
Geriausi albumai:
-Pixies "Doolitle"
-PJ Harvey "It is desire?"
-Cure "Disintegration"
-Garbage "Version 2"
-Portishead "Dummy"
-Dead Kennedys "Fresh fruit.."
-Curve "Cuckoo"
-Radiohead "OK Computer"
-Jesus And Mary Chain "Honeys dead"
-Pixies "Trompe le monde"

2005 m. spalio 2 d. 16:45:45
Bloodhound Gang -Hooray For Boobies

2005 m. rugsėjo 27 d. 15:09:05
negative>>>nu jo 2paco visi albumai geri,tik as cia emiau siaip pasauliniu mastu tai sitas ir Me Against The World populiariausi

2005 m. rugsėjo 24 d. 14:29:00
Fuck_Across >> kodel All Eyez On Me?man atrodo pac'as turi ir gereseniu albumu..pwz 7 Day Theory arba Strickly 4 My N.I.G.G.A.Z

Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
Atsakyti
punk811
2005 m. rugsėjo 24 d. 14:26:15
black'as arba s&m.

2005 m. rugsėjo 24 d. 12:19:23
FOJE "Paveikslas"

2005 m. rugsėjo 6 d. 18:40:02
2pac - All Eyez On Me
Geriausias visu laiku albumas be abejones nes tik 2pac'as mokejo pasakyti viska kas vyksta taip, kad visi kiti irgi ta pamatytu...

2005 m. rugsėjo 5 d. 14:08:49
My dying Bride-Turn Loose The Swans

2005 m. rugsėjo 5 d. 14:04:16
Mirror rašė:

fui blec tokia plastmasė ten, nebent į elektro muziką dėčiau, bet čia skonio reikalas aišku, aš tai tam albumui neduočiau net penketo 10balėj sistemoj =]

2005 m. rugsėjo 1 d. 14:51:34

2005 m. rugpjūčio 31 d. 20:17:43
G&G Sindikatas - Tavo Sielos Vagiz,,,

2005 m. rugpjūčio 31 d. 13:18:48
GREEN DAY -DOOKIE arba AMERICAN IDIOT

White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Atsakyti
Fantasy
2005 m. rugpjūčio 5 d. 07:02:59
Na, pagal pardavimo duomenys, tai geriausi visu laiku albumai yra vienoki, bet pagal asmenines nuomones- kitokie. Manau, cia tema isreiksti asmenine nuomone, nes kam diskutuoti, koks geriausias albumas pagal pardavimus, jei paziuri i skaicius ir viskas aisku, net diskutuoti nereikia.
Man ASMENISKAI geriausias albumas yra Michael'o Jackson'o DANGEROUS. Su siuo albumu isaugau, siame albuma nuostabios, genialios ir nepakartojamos dainos: Give In To Me, Will You Be There, Who Is It, Remember The Time, Black Or White...ka cia ir vardinti- jos visos nuostabios nuo pirmos iki paskutines. Sis albumas geriausiai apibudina ir mano asmenybe. Jis visapusiskas ir nuostabus. Jo dainoms sukurti nepakartojami vaizdo klipai. Tad man tai geriausias visu laiku albumas.

2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:29:31
o jei vienas tai net negaliu apsisprest...jie visi skirtingi ir savitai ziaurei faini...

2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:28:00
rd hot chili peppers "blood sugar sex magik"
rhcp"by the way"
rhcp"one hot minute"
rhcp"californication"

2005 m. liepos 31 d. 17:50:33
Notorious B.I.G - Ready To Die
Mobb Deep - Hell On Earth

2005 m. liepos 30 d. 18:45:03
Linda Perry - In Flight

2005 m. liepos 30 d. 13:52:14
Geriausias visu laiku albumas?????? Cia tai tikrai tikrai negaliu i si klausima atsakyti!!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Black Veil Brides Black Veil Brides
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 6373
  Iš viso užsiregistravę: 73774
  Naujausias narys: Estella222
  Šiandien apsilankė: 294593