| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. birželio 23 d. 20:31:06
Žiauriai užpisantis filmas ;o nesugebėjau viso pažiūrėt neįjungus X3 greicio ;o pati mintis gal ir nieko butu, bet tas visas vaikymąsis po miškus, nu nuobodybė didžiausia.
nu nežinau, aš jokio nuobodumo nejaučiau, tik stebėjausi, kad ir realybėje tas pats, o tame filme viskas ir pavaizduota.
Tuo labiau jaučiu filmo ir nesupratai su savo x3 greičiu, nes ten tas vaikymasis yra svarbus, gal angliškai ko nors nesupratai...
2009 m. birželio 23 d. 20:15:31
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 22 d. 23:25:49
As dar viena filma siunciuos kuri rekomendavai "Angelai ir Demonai" irgi nemaciau nei treilerio nieko
šito nerekomendavau šiaip, bet jei skaitei knygą tikrai patiks ;]
Ir nesitikėk tame siaubo žiauraus blyn
2009 m. birželio 22 d. 23:23:38
2009 m. birželio 22 d. 23:03:02
ziauriai nusivyliau, cia isgyre tikejaus kad bus idomesnis filmas, o pamaciau eilini filmiuksti. Miske kazkas kazka gaudo ir bando papjaut.... ne viena toki esu mates tik vietoi vaiku kiti personazai siautedavo...
reikėjo treileri pažiūrėti, pasiskaityti aprašymą, mano komentarą ir tada suvokti šio filmo esmę ;] ir nebuvo stengiamasi šį filmą padaryti kažkokį jau labai žiaurų siaubeką.
2009 m. birželio 22 d. 22:45:06
2009 m. birželio 21 d. 23:34:30
2009 m. birželio 21 d. 23:12:02
2009 m. birželio 21 d. 21:11:22
2009 m. birželio 21 d. 18:57:24
As jau maciau, kad prie temos "Paskutinis matytas geras filmas" isgyriai, tai uzsidejau siusti.
nenusivilsi manau, tikrai patiks ;]]
2009 m. birželio 21 d. 18:24:41
2009 m. birželio 21 d. 14:50:06
režisierius: James Watkins
vaidina: Kelly Reilly | Michael Fassbender | Thomas Turgoose | Bronson Webb | Jack O'Connell | Shaun Dooley | Finn Atkins | Eliza Elkington | James Gandhi | Thomas Gill
Jauna pora nusprendžia praleisti romatišką savaitgalį prie Edeno ežero. Tačiau greit pasirodo triukšminga vietinių paauglių gauja. Iškyla konfliktas, kurio pasekmės - itin skaudžios abiems pusėms. Šis filmas tyrinėja paauglių smurto temą, o sukurta įtampa neapleidžia iki paskutinės istorijos minutės.
Traileris
https://www.youtube.com/watch?v=DjwRjdt4D FQ
IMDB ĮVERTINIMAS
7.0/10 8,340 votes
https://www.imdb.com/title/tt1020530/
Jei matėte, kokios nuomonės?
Man asmeniškai savotiškai žiauriai patiko
Vertinu 10/10, tikrai geras siaubo trileris, įtampos netrūksta. Siūlau visiems pažiūrėti, kurie nematė, tikrai nenusivilsit. Toks parodantis šiuolaikinio jaunimo elgsena ir panašiai ;]]
Pabaigos tik man norėjosi kitokios ;/ va, beje ir nuo tėvų elgesio priklauso dažnai jaunimo elgesys, o šiame filme tai viskas labai atsispindėjo ;]