DefLeppard, kodėl iškart ant ju varai, jei net nežinai nei vienos dainos?
Dabar kiekvienas šios grupės narys išleido po albumą, kuriuose yra ir roko dainų, daug gitarų ... Gera grupė
Jei kas norit, tai galit nueit i labai faina svetaine apie juos: https://www.korni-quartet.com Apie juos yra daugybe ivairiu saitu sukurta, bet sitas vienas is geresniu. Jame galima pasiziuret irasus is ju koncerto...
Nadija rašė: zinau... turiu kabelinej tv rusiska muzikos kanala. maciau kazkokio ju klipo istrauka,kur su kazkokia merga,pievoj su skeciu..o pavadinimas...eee.."плакала береза",ar kazka tai.. bet man nepatiko. neitin esu rusiskos muzikos megeja, na gal isskyrus 5nizza, bet jie-undergroundai,visai kits reikals..
Jo, ta daina vadinas "Plakala berioza".
O man dar patinka todel, kad dauguma dainu jie kuria patys, labai graziai groja gitaromis, ju grazus balsai(ypac Artemjevo)
bona_sforca rašė: ai, nu kaip tu urodu nezinosi... jie atlieka viena grazia daina "Vika", o daugiau turiu pasakyti, jog nieko ypatingo, nors rusams ir patinka.. na, bet jie rusai.. o siap sakyciau jog ju dainos gana juokingos... vien pavadinimai buna juokingi, pvz. "ja teriaju korni"... na, bet jauciu cia isvis ne mano protui suprasti rusisko popso subtilybes ir originaluma...
As tai ju muzikos klausaus daugiau nei metus ir beveik kiekviena diena, bet man dar nei kiek neatsibodo Klausyciaus ir klausyciaus... Beveik visas ju dainas moku mintinai "Vika" tikrai ne vienintele grazi ju daina. Man pacios graziausios "Ty uznaesh ee", "Ponimaesh", "K tebe"...
ai, nu kaip tu urodu nezinosi... jie atlieka viena grazia daina "Vika", o daugiau turiu pasakyti, jog nieko ypatingo, nors rusams ir patinka.. na, bet jie rusai.. o siap sakyciau jog ju dainos gana juokingos... vien pavadinimai buna juokingi, pvz. "ja teriaju korni"... na, bet jauciu cia isvis ne mano protui suprasti rusisko popso subtilybes ir originaluma...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2005 m. liepos 18 d. 15:34:21
2005 m. birželio 20 d. 12:13:53
2005 m. birželio 20 d. 08:36:49
2005 m. birželio 20 d. 08:24:44
2005 m. birželio 20 d. 08:22:55
DefLeppard, kodėl iškart ant ju varai, jei net nežinai nei vienos dainos?
Dabar kiekvienas šios grupės narys išleido po albumą, kuriuose yra ir roko dainų, daug gitarų ... Gera grupė
2005 m. birželio 15 d. 12:10:02
2005 m. birželio 15 d. 10:15:11
2005 m. kovo 19 d. 16:31:57
2005 m. kovo 12 d. 15:07:50
grazus balsai ir jie patys:} na rusijoj taj jie tikrai laaabai populiarus!!
2005 m. kovo 12 d. 14:32:50
2005 m. kovo 12 d. 12:32:59
2005 m. kovo 12 d. 10:22:59
2005 m. kovo 11 d. 23:21:51
2005 m. kovo 10 d. 22:24:18
zinau... turiu kabelinej tv rusiska muzikos kanala. maciau kazkokio ju klipo istrauka,kur su kazkokia merga,pievoj su skeciu..o pavadinimas...eee.."плакала береза",ar kazka tai.. bet man nepatiko. neitin esu rusiskos muzikos megeja, na gal isskyrus 5nizza, bet jie-undergroundai,visai kits reikals..
O man dar patinka todel, kad dauguma dainu jie kuria patys, labai graziai groja gitaromis, ju grazus balsai(ypac Artemjevo)
2005 m. kovo 10 d. 22:20:02
ai, nu kaip tu urodu nezinosi... jie atlieka viena grazia daina "Vika", o daugiau turiu pasakyti, jog nieko ypatingo, nors rusams ir patinka.. na, bet jie rusai.. o siap sakyciau jog ju dainos gana juokingos... vien pavadinimai buna juokingi, pvz. "ja teriaju korni"... na, bet jauciu cia isvis ne mano protui suprasti rusisko popso subtilybes ir originaluma...
As tai ju muzikos klausaus daugiau nei metus ir beveik kiekviena diena, bet man dar nei kiek neatsibodo
2005 m. kovo 7 d. 16:27:46
2005 m. kovo 7 d. 15:20:33
2005 m. kovo 7 d. 15:15:14
2005 m. kovo 5 d. 18:20:44
2005 m. kovo 5 d. 18:08:10