1. na desine yra sio futbolininko(beckhamo) pagrindine ir tikriausiai vienintele jega...
2.davidas beckhamas atrodo stengiasi papirkti teiseja savo sypsena...ir atrodo, paperka...
3. (po vieno zaidejo traumos): na, zaidejas atrodo dar gales turet vaiku...zinoma, jei jis ju nori turet...
4.kojos ilgos, kas be ko...
5.kamuolys tarsi ant padeklo buvo padetas jam ant galvos...
Rytas ateis, kaip ateina mirtis išdidi, bet prieš mirtį dažnai širdyje nurimsti....
arba kai lietuviai pries amerikiecius zaide ir jasikevicius kai tuos tritaskius is eiles mete tai komentatorius sako "reiketu uzpatentuoti sita metima"
"kam reikejo stipriuoti smugiau"
nu tada zvengiau bande issivartyt bet neisejo
Nuo kada meškonis komentuoja Čempionų lygą? Nebent tavo tėvas meškonis ir komentavo namuose tik tau ir keliems kartu geriantiems draugams
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. birželio 24 d. 20:58:02
2006 m. birželio 24 d. 20:18:00
2.davidas beckhamas atrodo stengiasi papirkti teiseja savo sypsena...ir atrodo, paperka...
3. (po vieno zaidejo traumos): na, zaidejas atrodo dar gales turet vaiku...zinoma, jei jis ju nori turet...
4.kojos ilgos, kas be ko...
5.kamuolys tarsi ant padeklo buvo padetas jam ant galvos...
2006 m. birželio 12 d. 15:32:42
2006 m. gegužės 23 d. 22:28:47
- sita vyra pristate kaip (neatsimenu is kokios salies) bet as is veido matau kad jis is kipro...
2006 m. gegužės 18 d. 21:48:10
Kunigėlis šiandien, kai Šležas pataikė 3taškį: "ant to paties grėblio užlipa Žalgiris" Man iš karto mintis: Šležas - grėblys
2006 m. gegužės 16 d. 20:07:40
2006 m. gegužės 16 d. 20:02:55
2005 m. lapkričio 16 d. 18:25:09
2005 m. lapkričio 6 d. 14:04:39
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:01:59
as kazkur girdejau taiklus bet nepataiko
aj..cia taj geras..
2005 m. rugsėjo 13 d. 12:00:40
2005 m. rugsėjo 10 d. 12:07:13
2005 m. rugsėjo 9 d. 11:25:55
2005 m. rugsėjo 8 d. 11:28:33
2005 m. rugpjūčio 11 d. 15:01:13
2005 m. rugpjūčio 3 d. 13:45:50
"CISSE megsta isvalyti voratinklius is tolimosios devyniukes"
2005 m. liepos 31 d. 17:00:30
2005 m. gegužės 5 d. 18:56:41
2005 m. gegužės 4 d. 14:55:39
Chelsea-barca (cempionu lygos 1/
kazkas ten muse i vartus ir meskonis uzmete:
"kam reikejo stipriuoti smugiau"
nu tada zvengiau bande issivartyt bet neisejo
Nuo kada meškonis komentuoja Čempionų lygą? Nebent tavo tėvas meškonis ir komentavo namuose tik tau ir keliems kartu geriantiems draugams
2005 m. gegužės 2 d. 18:48:41