nu sudu gal ir nepavadinsiu idomus jo tas stilius neju pop nej r&b bet as jo neklausau bet ir nesakau kad neka gera
O del patikimo ...
Panu ir siaip jaunu fyfacku dievukas . Visiem savo.
idomu kaip jam isejo padaryti bendrus gabalus su Nelly, Snoop Dogg, bendradarbiaut su Will.i.am . belekas juk su jais bendru projektu nedaro, tai manau kai ka pasako.
Siek tiek info:
Sis zmogus zada isleist nauja albuma 12 rugsejo (S.Amerika).
Albuma reprezentuojantis singlas "Sexy back" pasirodys S.Amerikos radijo stotyse Liepos 7d.
Daina prodiusavo jis pats, Timebaland ir Nate Hills.
J.T. nauja albuma "Future sex/Love sounds" padejo prodiusuot will.i.am is Black Eyed Peas, Rick Rubin ( JAWbreakers ).
kremine_kale rašė: kazkaip ji gerbiu tik uz tai, kad jis nu..su dzeksonu bendradarbiauja.. (tipo dzeksonas jam kartais kuria dainas, truputi ivaizdi kuria ir t.t. )
Sakai? Kazkaip negirdejau...Tik, kad su N'Sync per MTV MJ kazkada susoko. O siaip atrodo, Justinas pats be klausimu pasiskolina dzeksoniska ivaizdi
As girdejau,kad "The Neptunes"buvo Justin'o albumo singlus kure Michael'ui,bet po tu visu skandalu perdave..
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2007 m. gegužės 6 d. 22:27:12
2007 m. balandžio 25 d. 23:30:47
2007 m. balandžio 25 d. 22:46:25
2007 m. balandžio 25 d. 17:19:54
bet muzika man nepatinka tikrai!
2007 m. balandžio 25 d. 15:20:12
ai kazkox jis man keistas.. kaip popsistas tai gerai pavaro nera jau blogiausias varijantas bet cd nepirkciau ir i konca neiciau
Kam pirkt? Parsisiust galima
2006 m. birželio 20 d. 10:10:48
2006 m. birželio 20 d. 09:25:30
2006 m. birželio 20 d. 08:11:12
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 20 d. 02:40:35
Panu ir siaip jaunu fyfacku dievukas
idomu kaip jam isejo padaryti bendrus gabalus su Nelly, Snoop Dogg, bendradarbiaut su Will.i.am . belekas juk su jais bendru projektu nedaro, tai manau kai ka pasako.
2006 m. birželio 20 d. 02:36:08
Sis zmogus zada isleist nauja albuma 12 rugsejo (S.Amerika).
Albuma reprezentuojantis singlas "Sexy back" pasirodys S.Amerikos radijo stotyse Liepos 7d.
Daina prodiusavo jis pats, Timebaland ir Nate Hills.
J.T. nauja albuma "Future sex/Love sounds" padejo prodiusuot will.i.am is Black Eyed Peas, Rick Rubin ( JAWbreakers ).
2006 m. vasario 9 d. 19:01:29
2006 m. vasario 4 d. 09:01:10
2006 m. vasario 3 d. 15:41:36
GERAS KUPSSTAS
2006 m. sausio 22 d. 10:30:44
2006 m. sausio 22 d. 10:25:33
2006 m. sausio 21 d. 22:49:12
2006 m. sausio 21 d. 21:24:31
2006 m. sausio 21 d. 20:53:49
2006 m. sausio 21 d. 11:56:26
2006 m. sausio 21 d. 11:49:25
kazkaip ji gerbiu tik uz tai, kad jis nu..su dzeksonu bendradarbiauja..
Sakai? Kazkaip negirdejau...Tik, kad su N'Sync per MTV MJ kazkada susoko. O siaip atrodo, Justinas pats be klausimu pasiskolina dzeksoniska ivaizdi
As girdejau,kad "The Neptunes"buvo Justin'o albumo singlus kure Michael'ui,bet po tu visu skandalu perdave..