kremine_kale rašė: kazkaip ji gerbiu tik uz tai, kad jis nu..su dzeksonu bendradarbiauja.. (tipo dzeksonas jam kartais kuria dainas, truputi ivaizdi kuria ir t.t. )
Sakai? Kazkaip negirdejau...Tik, kad su N'Sync per MTV MJ kazkada susoko. O siaip atrodo, Justinas pats be klausimu pasiskolina dzeksoniska ivaizdi
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:34:02
_Milduxe_nexT- rašė: man jo viena daina patinka..Cry Me A River..ar kzkp pan..gera, o kitu neklasuasu..
i think the same
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
man jo viena daina patinka..Cry Me A River..ar kzkp pan..gera, o kitu neklasuasu..
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Kai kurios dainos yra visai grazios, man pvz., patinka Cry Me A River, (And She Said) Take Me Now, Signs su Snoop Doggu ir kelios kitos. Viskas su tuo Justinu gerai. Soka jis irgi gerai. Na, bet kai ji pradeda vadinti nauju pop karaliumi, tai atsiprasau...Aisku, M.Dzeksona irgi galima myleti arba nekesti, bet Justinui iki Michael'o tai dar tolimas tolimas kelias ir tai nezinau, ar kada jis toki lygi pasieks. Viena yra buti ant bangos, o kita- tureti tikra talenta.
[img]http://officialmixtapes.co.uk/catalog/images/2pac%20outlaw%20warriorz.jpg[/img]
ankschew mane galejot pazhint kajp wIn-mOd-b0t2xy_3d
aa,, zasinas timberleikas.. snd ziurejau retro chearts per viva... taj rode cry me a river klipa... kzkp uzkrito..tuoj atsisiusiu ta dajna... bet sejp man taj jis nepatinka..
debesiena rašė: ziauriau but negali. O dar klipas rock your body is viso man varo depresija - kas gali but baisiau uz daugybe Justinu, jei jau ir vieno per akis
gerai cia pasakei
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. sausio 21 d. 10:19:31
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:23:49
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:15:37
kazkaip ji gerbiu tik uz tai, kad jis nu..su dzeksonu bendradarbiauja..
Sakai? Kazkaip negirdejau...Tik, kad su N'Sync per MTV MJ kazkada susoko. O siaip atrodo, Justinas pats be klausimu pasiskolina dzeksoniska ivaizdi
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:05:11
Man jis truputi gaidys!
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:01:26
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:57:13
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:40:14
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:34:02
man jo viena daina patinka..Cry Me A River..ar kzkp pan..gera, o kitu neklasuasu..
i think the same
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:19:29
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 10 d. 00:22:26
2005 m. rugpjūčio 9 d. 23:06:12
2005 m. rugpjūčio 8 d. 13:30:17
2005 m. rugpjūčio 8 d. 13:22:16
2005 m. liepos 18 d. 16:42:57
2005 m. liepos 17 d. 06:53:09
2005 m. liepos 16 d. 10:56:23
2005 m. liepos 16 d. 10:52:59
2005 m. liepos 16 d. 10:51:57
2005 m. liepos 15 d. 11:07:32
ziauriau but negali. O dar klipas rock your body is viso man varo depresija - kas gali but baisiau uz daugybe Justinu, jei jau ir vieno per akis
gerai cia pasakei
2005 m. liepos 14 d. 07:33:43