na kai kurios dainos visai neblogos, taciau jo isvaizda ir poelgiai tikrai nepatinka...atrodo, kaip gejus-toks jau nevyriskas (neveltui buvo isrinktas i moteriskiausiu vyru penkiatuka)...
2005 m. sausio 23 d. 00:35:34
bet ju mazhai.o pachio jo negaliu pakesti...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 23 d. 00:35:00
dainos kai kurios man patinka...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. kovo 19 d. 22:32:11
2005 m. vasario 7 d. 17:55:10
2005 m. vasario 7 d. 13:01:15
2005 m. vasario 7 d. 12:43:43
2005 m. sausio 28 d. 19:54:37
2005 m. sausio 28 d. 17:37:28
2005 m. sausio 27 d. 14:05:57
2005 m. sausio 23 d. 13:16:36
2005 m. sausio 23 d. 00:46:10
2005 m. sausio 23 d. 00:35:34
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 23 d. 00:35:00
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 22 d. 23:19:33
2005 m. sausio 22 d. 22:08:45