| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2012 m. rugsėjo 16 d. 21:12:18
Štai tau ir krikščioniško roko apologetai Kansas su daina Stay out of Trouble. Na, tekstas labiau tiktų Blue Oyster Cult. Ši daina albumo Monolith kontekste kaip deguto šaukštas medaus statinėje. Bet ir kaip gryno oro gurkšnis imančioje priplėkti Kanzasų kamaroje. Labai uždegantis ritmas ir daugiabalsis Styvas Walshas aukštumoje.
2010 m. gegužės 16 d. 15:57:01
NESIŠAUK BĖDOS Žengi gatvėn, paširdžius sužnybia: Kaip tik vakaras - bėda pribus. Ir kodėl nepažįstamoj draugijoj Tavo mandagumas užgaulus. Neturi draugų, žmonių nemėgsti, Nuvylė jie, kai kartą pabandei. Metai septyni, bet pyktis, nuoskauda išliko Ir dar tie klaikūs galvoje aidai. Kalba, bėda man tapo antruoju vardu. Randu ją lengvai ir lengvai dalinu. Nenorėk su manimi susidėt. Tad nesišauk bėdos, verkt neteks. Nesišauk bėdos, sau mirties. Gatvėje laikrodis vienuolik muša, Nusineša tuos septynerius metus. O tu su dailia pana už parankės, ir nelauktai išgirsti jos žodžius: „Galvą guldau, pinigų neturėsi Pavežint Kadilaku ar kokso doze“. Aš jai sakau: „Kvailint manęs nereikėtų, Moterie, pakovok, nesi juk maža“. Galvoje lyg griaustinis dundėtų. Kambarys tavo – kriauklė šlykšti. Į mašiną sėdi, vedi variklį Ir skrieji koja viena pragaišty. Kažkas sako: „Argi nekeista, Mačiau šį vyruką dar naktį aną. Atėjo baran, kad ėmė šakotis Ir sukėlė su savo draugais baisias muštynes.“