Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. birželio 5 d. 00:24:44
ei tai taip suprast, kad jus visi netikintys? nu blem... ziauru... pradeciau gincytis, bet baisiai daug darbo cia bus. kaip gali pasaka isgyvent tiek metu? pries krikscionybe tai buvo ispranasauta ir jau 2000 metu nedingo sitas tikejimas, netikri dalykai greiciau pranyksta. zinot toki dalyka, kad mokslininkai istyre, kad drobule, kuria buvo apgaubtas Kristus kape yra tikra ir atitinka visus ir biblinius ir istorinius saltinius? yra daug argumentu. ir yra neismanymas.
Zmones patys gali rinktis ar jiem tiket ar ne..Kai kuriem to reikia, kai kas nusispjauna i tai..O dazniausiai , kai atsitinka kokia nors nelaime,tai pradeda tiketi ir tie ,kurie sako ,kad niekada netikes..
viska ka tai drauzdia visi bando...alkoholi,cigaretes..
nekalbek uz visus
nors aisku as bandziau ir ta ir ana, bet tarkim kokiu svaigalu niekad nevartojau, ir dar kolkas niekas nesugebejo manes palauzt ir tie pabandik tik viena karta manes neuzkabina
o pats tas kaip tu sakai katalikiskas auklejimas nemanau kad ira blogas dalykas, nepriestarauja bendriems zmoniskumo principams nors aisku ten ira ir nereikalingu daliku, bet cia kiekvienam savo.
Ash tai labai keistai tikiu nu tikiu ten tu Dievu... Bet netikiu jog per kuniga ten galima ten pasakyti tas nuodemes ir pan.. tada ash bandau sedeti za dzen.. (tecio itaka truputi , bet ne vertimas ) ir rytais darau joga.. paskui dar atrodo jog arba wisi ten diewai yra (nu ir wisokie Budos ir pan..) arba ne wieno.. bet kaip sakiau ash tikinti
'Kančia yra kas rytą nubusti griuvėsiuose. / ir kančia yra suprasti, kad negali nenubusti.'
[S. Parulskis]
Zmogui reikia kazkuo tiket: Dievu, Meile, Pinigais, Kitu zmogum ir etc. Jej zmogus niekuo netiki, jis yra ligonis. Zinai, iswis katalikiskas auklejimas nera blogai. Wisiems mums wisuomene diegia tas pacias moralines wertybes, tik kitaip. Katalikiskame auklejime sakoma: "Nemeluok, nes Dievulis nubaus". Ateistiniame auklejime sakoma: "Nemeluok, nes busi blogas, nemandagus ir niekas tawes nemegs". taip kad jokio skirtumo. O ejimas i baznycia nera katalikisko auklejimo prasme ir esme.
Del uzdrausto waisiaus, tai sutinku.
As negaliu sakyt, kad visiskai netikiu... Bet mazdaug taip ir yra... Ejimas i baznycia tikrai beprasmis... Nueini klupi neaisku kam, turbut pats sau... Kazkoks durnelis stovi prieki ir murma arba rekia nesamones... Gal but butu idomiau jei suprasciau... Juk Dievas sukure mus tokius kokius norejo... Tai kodel i baznycia negalima eiti juodai apsirengus arba apsikarsciusiam grandinem ?
Nesamone... Tie kunigai patys pykstasi su Dievu ir dar aiskina kazka kitiem...
katalikiskas auklejimas..hm,na taip kaip buvau maza tampydavo mane mociute i baznycia,net kartais priersdavo eiti ir privede iki to,kad dabar i ja nevaikstau.Tiesiog katalikiskame tikejime ir siaip auklejime neradau to ka turi patenkinti mano lukescius.Randu visko po truputi ivairiame tikejime,padeda susivokti aplinkoje.Tiesiog kartais nueinu i baznycia tam,kad pasedeti visiskoje tyloje,pagalvoti,ta ten daryt labai gera.
Nemanau,kad katalikiškas auklėjimas yra blogas. Katalikybė moko paprasčiausių žmogiškų vertybių. Žinoma, viskas turi būti proto ribose. Negerai, kai prasideda fanatizmas. Tėvai turėtų suprasti, kad prievarta nieko nepasieks, juk ne visiems priimtina tokia tikėjimo forma. Ne visiems to tikėjimo iš viso reikia.
gerai, kad mano tėvas netikintis, o mama - laisvamanė. dėl to ir manęs nieks neverčia būti religingai. na, močiutė vaikystėje mane apkrikštijo, o vėliau bandė priversti priimt komuniją, bet griežtai atsisakiau, tai tuom viskas ir pasibaigė. o tave užjaučiu... negeai, kai žmogus neturi pasirinkimo laisvės...
2005 m. vasario 7 d. 11:13:56
Šūdas tas katalikiškas auklėjimas. Blemba gerai kad manęs nieks taip neauklėja...O jei ir bandytų tai į akį gautų. Vargšai vaikai kuriuos taip tėvai prižiūri .Juk poto vaikai gali užaugti labai pasinešusiais į tikėjimą žmonėmis, tai poto vaikšto ir kitiem kiša tą mėšlą , ir daugiau ant planetos atsiranda tokių psichopatų. Nu vienu žodžiu aš prieš.
ash laaaabaj dzhiaugiuos kad mano tevai manes nej bishki nestume y ta katalikybe.. ir manau negalima priverstinai brukt.. nenori - nereikia. jej jau mociute galvoja apie mirty, lai ten bando beviltishkai spardytis.. ar kaip cia pavadint.. o jaunam zhmogui tai gyvenimas priesh akis.. gereu ishmokytu valstybinius ysakymus o ne 10 dievo.. nors neishdurtu gyvenime..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. birželio 5 d. 00:24:44
2007 m. birželio 4 d. 21:14:29
2007 m. birželio 4 d. 06:40:03
2007 m. birželio 3 d. 13:10:06
2007 m. birželio 3 d. 12:55:54
nors aisku as bandziau ir ta ir ana, bet tarkim kokiu svaigalu niekad nevartojau, ir dar kolkas niekas nesugebejo manes palauzt
o pats tas kaip tu sakai katalikiskas auklejimas nemanau kad ira blogas dalykas, nepriestarauja bendriems zmoniskumo principams
2007 m. birželio 3 d. 10:28:58
2007 m. birželio 3 d. 01:54:59
2006 m. balandžio 14 d. 08:36:39
2006 m. balandžio 8 d. 09:40:35
2005 m. birželio 19 d. 08:20:20
Del uzdrausto waisiaus, tai sutinku.
2005 m. birželio 9 d. 11:49:19
Nesamone... Tie kunigai patys pykstasi su Dievu ir dar aiskina kazka kitiem...
Tai tiek...
2005 m. birželio 9 d. 11:38:12
2005 m. vasario 7 d. 21:13:18
2005 m. vasario 7 d. 20:30:51
2005 m. vasario 7 d. 19:48:18
2005 m. vasario 7 d. 16:57:34
2005 m. vasario 7 d. 12:40:46
2005 m. vasario 7 d. 12:32:20
o jei dar tave vercia melstis pries miega
2005 m. vasario 7 d. 11:13:56
2005 m. vasario 7 d. 08:32:03