siaip man tai tranki muzika padeda atsipalaiduoti. dazniausiai jos ir klausau, kai susinervinu, butent gaunasi, kai silpninervai, muzika, rekimas, saukimas, atpalaiduoja. sakes.
Kaip tik priešingai. Tik kenčiantis, t.y jautrios sielos žmogus gali suprasti metalą. Aišku tai galima pavadinti psichiniu nestabilumu, bet manau nėra nei vieno mąstančio žmogaus, kuris turėtų stiprius nervus.
sios muzikos klausantys zmones yra visiskai sveiki,taciau si muzika manyciau is tiesu yra skirta stipresniu nervu klausytojams,jautriu nervu zmones manau si muzika gali paveikti blogai...o kitiems ji yra tik nervu atpalaidavimas,netgi padeda greiciau uzmigti
Is kurios puses paziuresi. Mane rusiskas popsas ir lenkiskas repas varo is proto(blogaja prasme).O taip ar kitiap esu nestabilios psichikos... metalas nekenkia. P.s.
Tik esu skaicius kad vienas paauglys paklauses Venom nudure motina zirklemis. (nebandykit to namie) (nabandykit to su savo motina) (aplamai geriau kokia uosviene ...)
Negatyvūs, niūrūs, bet labai protingi.
Na, aš tokio nei vieno nepažįstu... Dauguma mano pažįstų metalistų labai linksmi, lengvabūdžiai ir proto turi ne per daugiausiai. Aišku, išskyrus kelias išimtis, kurie naudoja tą nuostabią Dievo dovaną kaip smegenis
"Metalas-tik stipriu nervu klausytojams?" - nemanau, nes mane tokia muzika atpalaiduoja. Be to, mao nervai zhiauriai silpni.
kita vartu linksma, paskaityti visokius marazmus, ir išgirsti marazmatiku nuomone, 100% tupu klausimu, bee
Lentas,
“Žinai, man niekaip nesutelpa metalistas - forsas. Kaip čia gali būti. Vadinas jis pseudo metalistas. Būdavo toks stilius. - Koža, lakerkos batai, treningiai. Muzika - popsas ir metalas. Nedašunta man biški čia. Sorry.”
Well tikriausiai manes paklausei, privalau atsakyti. Atsakymas:
“Mano manymu, metalistas forsas tai ne tas, kuris klauso pusiau popso, pusiau metalo ar vaikšto kožą priderinęs prie treninginių kelnių (nors iš bėdos ir tokį galima pavadint metalistu-forsu), o tokie kurie klauso metalo, vaikšto apsirengę kaip metalistai, bet turi forsiškas manieras, elgesį, pasaulėžiūrą ir intelektą.”
O tas mano pseudodraugas metalistas yra tik savo vaizduoteje – svajonese. Jis tiki tuo, bet nemanau, kad tokiu jo ziniu apie sita muzika ir subkultura uztenka tam, kad buti taip tituluotam. Ir panasiu i ji yra pilna visur.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 27 d. 19:40:25
metales - kaip ir kita muzika. jis nekenkia!
eik jau metalas kaip ir kita muzika! popso klausymas tai sukelia proto suminkstejima! metalas nekenkia...
2005 m. gegužės 27 d. 19:30:48
2005 m. gegužės 14 d. 20:20:03
2005 m. balandžio 6 d. 17:15:31
2005 m. balandžio 5 d. 22:29:43
2005 m. balandžio 5 d. 16:16:13
2005 m. balandžio 1 d. 15:19:44
2005 m. kovo 29 d. 10:49:35
2005 m. kovo 29 d. 10:47:11
2005 m. kovo 25 d. 01:20:55
Tik esu skaicius kad vienas paauglys paklauses Venom nudure motina zirklemis. (nebandykit to namie) (nabandykit to su savo motina) (aplamai geriau kokia uosviene ...)
2005 m. kovo 13 d. 15:02:39
2005 m. kovo 13 d. 14:49:55
2005 m. kovo 13 d. 14:00:20
Kažkiek veikia nervų sistemą. Antraip metalistai nebūtų tokie, kokie yra.
O kokie tavo manymu yra metalistai?
Na, aš tokio nei vieno nepažįstu... Dauguma mano pažįstų metalistų labai linksmi, lengvabūdžiai ir proto turi ne per daugiausiai. Aišku, išskyrus kelias išimtis, kurie naudoja tą nuostabią Dievo dovaną kaip smegenis
2005 m. kovo 13 d. 10:00:53
Kažkiek veikia nervų sistemą. Antraip metalistai nebūtų tokie, kokie yra.
O kokie tavo manymu yra metalistai?
2005 m. vasario 21 d. 15:53:49
2005 m. vasario 18 d. 12:25:30
2005 m. vasario 18 d. 12:07:34
2005 m. vasario 9 d. 13:43:58
2005 m. vasario 9 d. 12:21:00
toks durnas klausimas, o žmones diskutoju, su protingais snukio išraiškomis, bee
kita vartu linksma, paskaityti visokius marazmus, ir išgirsti marazmatiku nuomone, 100% tupu klausimu, bee
čia tik nuomone
2005 m. vasario 1 d. 22:28:37
“Žinai, man niekaip nesutelpa metalistas - forsas. Kaip čia gali būti. Vadinas jis pseudo metalistas. Būdavo toks stilius. - Koža, lakerkos batai, treningiai. Muzika - popsas ir metalas. Nedašunta man biški čia. Sorry.”
Well tikriausiai manes paklausei, privalau atsakyti. Atsakymas:
O tas mano pseudodraugas metalistas yra tik savo vaizduoteje – svajonese. Jis tiki tuo, bet nemanau, kad tokiu jo ziniu apie sita muzika ir subkultura uztenka tam, kad buti taip tituluotam. Ir panasiu i ji yra pilna visur.
(is viso, ko as cia parasiau?)