Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metalas - tik stiprių nervų klausytojams?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 78910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
wintry
2005 m. sausio 30 d. 18:50:55
Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti tik kaip bruzdesys. Tačiau kai įsiklausai, išgirsti ausims mielą melodiją. Nemanau, jog tai susiję su vienokia ar kitokia nervine būsena. Galbūt šiek tiek lemia nuotaika, bet tai nėra nesveikumo požymis.

Be to, kaip apibrėžti tuos stiprius - silpnus nervus? Ir kai kurie stiprių nervų žmonės negali ištverti pvz. pjaunamos geležies garso.

2005 m. sausio 29 d. 09:32:23
Lentsas rašė:
Metalas mano manymu yra tik išprususio skonio klausytojams, nes jį reikia suprasti ir iki jo reikia užaugti.

del to kad iki sios muzikos reikia uzaukti as su tuo visiskai sutinku, nes pradejau muzika klausyti, nuo lietuvisko popso, veliau brolis pradejo klausytis roko tai ir as jo pavyzdziu pasekiau, o dabar jis pasiliko ties lengvesniu roku ir metalu, o mano klausoma muzika vis sunkeja...
o del nervu tai mano nera patys stipriausi, bet tokia muzika as lengvai priimu... tikriausiai ir vel nusisapaliojau...

2005 m. sausio 28 d. 16:21:29
Evanescence rašė:
metalistai yra metalistai... ka cia bepridursi

Ne tavęs klausiau, o Genius_loci. Iš jos pasisakymo galėjai suprasti, kad tie, kurie klauso metalo yra vos ne nerviniai ligoniai, tai norėjau pasitikslinti kaip ji tuos metalistus įsivaizduoja.

Mano manymu, metalistas forsas tai ne tas, kuris klauso pusiau popso, pusiau metalo ar vaikšto kožą priderinęs prie treninginių kelnių (nors iš bėdos ir tokį galima pavadint metalistu-forsu), o tokie kurie klauso metalo, vaikšto apsirengę kaip metalistai, bet turi forsiškas manieras, elgesį, pasaulėžiūrą ir intelektą.

2005 m. sausio 28 d. 16:17:45
AnsweR rašė:
siaip tipo mokslininkai turi istyre kad sunkios muzikos klausymas siek tiek kenkia zmogaus sveikatai... bet tai px...

Vistiek popsas kenkia labiau.Mokslininkai turi ištyrę, kad: "sudėtingoje verslo ar socialinėje vadyboje, kur smegenims tenka vis sparčiau apdoroti didėjančius informacijos kiekius, R. Cicino kūryba gali prilygti pilstuko buteliui" Gal metalas kenkia žmogaus klausai, bet tai geriau negu, kad popsas kenktų smegenims.

<<>> absurdas! Taip gali sneket tik popsistai kurie klausi superlengwa muzika! Bet ir jie prie metalo priprastu!

Labai abejoju, kad priprastų, nes kaip teigia mokslininkai (ir ką mes be jų darytumem) : "Priverstinis lėkštos estrados ar sunkiojo metalo kūrinių klausymasis prilygsta dvasiniam terorizmui"
O jei taip netyčia ir priprastų, tai nepamėgtų, nes metalas nėra tik kažkokie durni garsai ir metalą visų pirma reikia suprasti.

2005 m. sausio 27 d. 12:36:24
negative-creep rašė:
>>Įdomu, kas baisesnis kaip žmogus, ar rusišką muziką ir visokį pigų >>šlamštą klausantis skustagalvis, ar metalistas. Kas pridaro daugiau >>nusikaltimų ar skustagalviai, ar ilgaplaukiai.

>Gal ir kvailai nuskambės, bet ir metalistai forsais būna...

Pvz vienas mano post-geriausias-draugas

Mane tai sunkusis death metalas, nakti garsiai pasileidus per ausines, netgi apramina.

Žinai, man niekaip nesutelpa metalistas - forsas. Kaip čia gali būti. Vadinas jis pseudo metalistas. Būdavo toks stilius. - Koža, lakerkos batai, treningiai. Muzika - popsas ir metalas. Nedašunta man biški čia. Sorry.

2005 m. sausio 26 d. 22:36:02
Genius_loci rašė:
Kažkiek veikia nervų sistemą. Antraip metalistai nebūtų tokie, kokie yra.

O kokie tavo manymu yra metalistai?

2005 m. sausio 26 d. 22:27:56
Na, man asmeniškai tik kelios metalo grupės prie širdies. Kartais bet koks juodmetalis gerai, bet negalėčiau pastoviai jo klausyt. Kažkiek veikia nervų sistemą. Antraip metalistai nebūtų tokie, kokie yra.

2005 m. sausio 26 d. 21:43:38
Mane tai sunkusis death metalas, nakti garsiai pasileidus per ausines, netgi apramina.

niekada turbūt to nesuprasiu

Atsakyti
negative-creep
2005 m. sausio 26 d. 21:26:16
>>Įdomu, kas baisesnis kaip žmogus, ar rusišką muziką ir visokį pigų >>šlamštą klausantis skustagalvis, ar metalistas. Kas pridaro daugiau >>nusikaltimų ar skustagalviai, ar ilgaplaukiai.

>Gal ir kvailai nuskambės, bet ir metalistai forsais būna...

Pvz vienas mano post-geriausias-draugas.

Atsakyti
blink182
2005 m. sausio 26 d. 20:46:46
sugandintas siuolaikinis jaunimas..ytakotas popso kulturos..metalas yra viena sudetingiausiu muzikos rusiu..tegul kas tik bando pasakyt metalas bruzdesys..tai labai negilus poziuris..apskritai metalas yra menas..kitaip nei sugadinta siuolaikine muzika-plataus vartojimo produktas..

Atsakyti
meskiuke
2005 m. sausio 26 d. 17:12:01
NEa , metala ymanoma klausyti wisiems , na benebt tam zmogiu nepatinka tokia muzika .

2005 m. sausio 26 d. 17:02:05
Skonio reikalas ...
Na o nuo nerwu tai cia niekas nepriklauso....
Na nabent pagywenusiems zmoniems kaip jau pradeda skaudet galwa

2005 m. sausio 26 d. 16:31:30
nerwai, nu dar pagal nerwu stipruma ka tais pradesim kliedet.nors cia galima filosofint...bet snd tingiu, taigi-
galiu atsakyti i klausima ar sweiki zmones klausantys metal? beabejo
ir man jie idomesni nei kiti

2005 m. sausio 26 d. 14:52:44
Na, aš klausau metalo, bet mano nervai ne tokie jau ir stiprūs ir manau, dar pakolkas esu kuo sveikiausia. Nemanau, kad nuo klausomos muzikos priklauso nesveikumo laipsnis (nors būna ir išimčių). O šiaip Lentsas apie metalą beveik viską ir pasakė - iki tokios muzikos reikia užaugti ir turėti išprūsusį skonį (nors savaime aišku nevisi išlavinto muzikinio skonio turėtojai mėgsta metalą).

<<>> absurdas! Taip gali sneket tik popsistai kurie klausi superlengwa muzika! Bet ir jie prie metalo priprastu!
Crawling, vargšeli tu... Man tavęs jau po truputį gaila darosi...

Įdomu, kas baisesnis kaip žmogus, ar rusišką muziką ir visokį pigų šlamštą klausantis skustagalvis, ar metalistas. Kas pridaro daugiau nusikaltimų ar skustagalviai, ar ilgaplaukiai.
Gal ir kvailai nuskambės, bet ir metalistai forsais būna...

playa, playa.... laikiau tave siek tiek protingesniu zmogumi
Tai jeigu pasakai savo nuomonę nieko neslėpdamas pasidarai kvailas?

2005 m. sausio 25 d. 19:19:06
nu jo man irgi taip neatrodo,kad tik stipriu nervu,bet buvo daugelio mano pazystamu(aisqu prakeiktu popsistu)tai pasakyta:kad tik stipriu nervu zmonems metalas.

Atsakyti
AnsweR
2005 m. sausio 25 d. 18:59:21
playa, playa.... laikiau tave siek tiek protingesniu zmogumi

2005 m. sausio 25 d. 18:50:22
siaip tipo mokslininkai turi istyre kad sunkios muzikos klausymas siek tiek kenkia zmogaus sveikatai... bet tai px...

2005 m. sausio 25 d. 16:45:27
playa tepasakė savo nuomonę. Kaip žmonės pamiršta, jog esti viešame forume.
O man šiaip šiuo metu nusispjaut metalas stipriems nervams ar ne.

2005 m. sausio 25 d. 16:37:00
jo, pas playa biškutį tolerancijos trūkumas, bet čia jau nieko nepadarysi. būna ir bloagiau, žmonės tušinukus pameta.

2005 m. sausio 25 d. 16:25:14
playa rašė:
*šūdas* tas metalas rokas ir dar ten kažikas. Negaliu tokios feee klausyt. Nors ir nepaskayčiau, kad aš esu silpnų nervų

jeigu TU nepasakytum, kad esi silpnu nervu, nereiskia, kad ir KITI taip pasakytu. bet dabar, aisku, atsakysi ka nros panasaus, kad tau kitu nuomone px...

hm, as niekada nemanaiu, kad sunki muzika turi pavidala. ir dar sudo. jeigu taip, vadinasi ir tava muzika turi pavidala...idomu gi, koki? gal as geriau sitoje vietoje ir pabaigsiu. visgi tolerancijos pas mane kazkiek dar like.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 78910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3507
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 254381