Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metalas - tik stiprių nervų klausytojams?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1 ... 8910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
playa
2005 m. sausio 25 d. 16:07:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
*šūdas* tas metalas rokas ir dar ten kažikas. Negaliu tokios feee klausyt. Nors ir nepaskayčiau, kad aš esu silpnų nervų

____________________
Būti ar nebūti? Eik tu na**ui
Atsakyti
larisa
2005 m. sausio 25 d. 16:01:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
tai kad klausosi ir silpnu nervu zmones...

Atsakyti
Lentsas
2005 m. sausio 25 d. 15:53:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Metalas mano manymu yra tik išprususio skonio klausytojams, nes jį reikia suprasti ir iki jo reikia užaugti. Ir jis tikrai nėra skirtas tik stiprių nervų žmonėms. Papraščiausiai yra isivyravusi tokia nuomonė apie metalą, kad žmonės, kuriems metalas patinka yra bukapročiai, monstrai, satanistai ir pan. Tai klaidinga nuomonė. Įdomu, kas baisesnis kaip žmogus, ar rusišką muziką ir visokį pigų šlamštą klausantis skustagalvis, ar metalistas. Kas pridaro daugiau nusikaltimų ar skustagalviai, ar ilgaplaukiai. Vienu žodžiu, nevykusį čia klausimą uždavei.

____________________
...o aš turiu gitarą...
Atsakyti
sstassyss
2005 m. sausio 25 d. 00:36:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nu ka as zinau, as tai paklausau yvairaus metalo ir man labaj patinka... o nervu taj as bevaik neturiu

Atsakyti
Crawling
2005 m. sausio 24 d. 22:47:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
<<>> absurdas! Taip gali sneket tik popsistai kurie klausi superlengwa muzika! Bet ir jie prie metalo priprastu!

____________________
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų! Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Atsakyti
EvilAngel
2005 m. sausio 24 d. 19:21:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Chm.. Na manau, gali pakenkti nebent jau ir taip nestabilios psichikos zmogui.Arba dar nesusiformavusiam (jeigu galima taip issireiksti) ir viska neapmascius griebianciam zmogui, kuris aklai priima bet kokias naujas idejas.Siaip jeigu tu klausai muzika, tik taip, kad na.. butu fonas ar kazkoks garsas vietoj tylos, tai gal is tiesu koks black ar death metalas nera patys geriausi variantai.Metala is esmes klauso daug ir skirtingu zmoniu, dar siandien klasiokas pasakojo apie Galeroj sutikta 70meti, kuri ten forsus vaikanti ne vienas mate, tai vadinas amzius neriba. Ai mintys sokineja, fuck... Vienu zodziu, kad suvoktum pilnai metalo muzika reikia kazkiek jai atsiduoti, kad nueitu siek tiek giliau. Ir siaip vos pradejus klausyt visai kitaip reaguoji i sia muzika, negu poto, kai jau isigilini ir atrandi kazka, galbut tau artimo. Ta prasme, du skirtingi dalykai klausyt, kad klausytum ir klausyt, daugiau nei ausim. Beabejo gal kazkiek keicia zmogaus poziuri, ar pakoreguoja ideologija (pacio zmogaus valia aisku), bet kadangi as nepritariu aklam, bet kokiu ideju sekimui, tai tikiuosi, kad zmones viska susikuria sau patys.Net mano mama, kuri ispradziu lygiai taip pat man ka nors man beklausant uzejus pradedavo aiskinti, kad klausau triuksma , nors as jos stengiuos nekankinti, jei zinau, kad nepatinka. Bet kazkaip ji uzsimane pasidomet,tokiais dalykai, tai as pasidalinus savo menkom ziniom, kazkaip pastebajau, kad ji visai kitaip reaguoja i visa tai. Jai is esmes patinka tos individualumo idejos ir antimasines ideologijos kurimasis.Gal delto kazkaip pakeite ziurejimo kampa. Cia apie mastyma nusisvaigau, nes nelabai supratau, matyt, prie ko cia tie nervai...?

Atsakyti
Radi
2005 m. sausio 24 d. 18:46:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
visu pirma - metalas neapsiriboja viena kaip ir rusimi. gi yra ir black, death, doom, trash ir t.t. vienas - sunkesni, kur daugiau kazkokio rekimo, staugimo, daug gitaros, greiti bugnai. kitas - melodingesnis, su kazkokias techno paivairinimais. hm, siaip ir bruzdesy galima izvelgti tam tikra melodija =]

bet kokiu atveju as nemanau, kad metalas tik stipriu nervu klausytojams. gi kartais metalas gali ir nuraminti....budu daug - nevardinsiu.
zinoma, geriau kai mozgus psichiskai stabilus - tada nebeiziuri kakzokiu ypatingu zinuciu dainose ir pan. daug tokiu 'daug matanciu' ir ieskanciu ne ten nueina i 'satanizma', kuris is tiesu ne kiek nepanasus i tikraji satanizma [zudymas ir ziaurus elgesys nera satanizmas. tai jau psichiskas nestabilumas, kersats uz poelgius su juo vaikysteje ir pan.]


Atsakyti
Dolante
2005 m. sausio 24 d. 18:42:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kiek girdejau panasiai kalba vyresnio amziaus zmones,kurie priprate prie kapelu ir sunkios muzikos nepazista - nepripazista.nemanau,kad metalo klausantys zmones yra nesveiki.mano nervai tikrai nera labai stiprus,bet metalo megstu paklausyti,tai tiesiog pakraunanti muzika.

____________________
I'm never alone I'm alone all the time ... No-one else can heal my pain...
Atsakyti
LadyLove
2005 m. sausio 24 d. 18:36:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nekarta esu girdejus zmones taip kalbant:kas tas metalas-kazkoks bruzdesys ir viskas,kas gali tokia muzika klausyti?Ar sveiki tie zmones kurie klausosi sios muzikos?Tai kaip ar pritartumete sioms nuomones?Ar pasakytumete,kad-tik stipriu nervu klausytojams.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 8910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Suede Suede
7,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1080
  Iš viso užsiregistravę: 73402
  Naujausias narys: Bybciulpis
  Šiandien apsilankė: 151496