LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 15 d. 18:04:02
RockPrincess rašė: metalo gerbėjams reiktu stiprių nervu klausantis Britney.
Arba My Chemical Romance
2009 m. sausio 15 d. 15:19:52
wormazz rašė:
LadyLove rašė: nekarta esu girdejus zmones taip kalbant:kas tas metalas-kazkoks bruzdesys ir viskas,kas gali tokia muzika klausyti?Ar sveiki tie zmones kurie klausosi sios muzikos?Tai kaip ar pritartumete sioms nuomones?Ar pasakytumete,kad-tik stipriu nervu klausytojams.
Metalas neturi emocijų, grožio, melodingumo. Nervai čia ne prie ko. Brutaliems - brutali muzika.
LadyLove rašė: nekarta esu girdejus zmones taip kalbant:kas tas metalas-kazkoks bruzdesys ir viskas,kas gali tokia muzika klausyti?Ar sveiki tie zmones kurie klausosi sios muzikos?Tai kaip ar pritartumete sioms nuomones?Ar pasakytumete,kad-tik stipriu nervu klausytojams.
Metalas neturi emocijų, grožio, melodingumo. Nervai čia ne prie ko. Brutaliems - brutali muzika.
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 26 d. 14:47:05
Darkshines rašė:
Mano nuomone, metalo klausytis gali ir labai silpnanerviai asmenys.
Šiaip, kaip ir prie kiekvieno muzikos stiliaus, pria metalų taip pat priprantama. o metalas metalui irgi nelygu. (:
Nors man patinka, bet yra tokių žanrų, kurie man visiškai nepriimtini, pvz. trash
ne. va man patinka metalas ir rokas. ir mane jis atpalaiduoja. kai man drauge sako man baisu tokios muzikos klausytis (jai popsas ir tehno ir klubines patinka) o man tos daikuriuos dainos ir linksmos ir liudnos buna nuo skonio priklauso.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 15 d. 18:57:42
2009 m. sausio 15 d. 18:15:35
metalo gerbėjams reiktu stiprių nervu klausantis Britney.
Arba My Chemical Romance
Aha, čia dar blogiau
2009 m. sausio 15 d. 18:04:02
metalo gerbėjams reiktu stiprių nervu klausantis Britney.
Arba My Chemical Romance
2009 m. sausio 15 d. 17:44:03
2009 m. sausio 15 d. 16:52:00
Nereikia užsiciklint ties viena klaidinga nuomone, bus blogai ateiy.
+1
2009 m. sausio 15 d. 16:20:51
2009 m. sausio 15 d. 16:18:39
(o,net ir susirimavo)
2009 m. sausio 15 d. 15:19:52
nekarta esu girdejus zmones taip kalbant:kas tas metalas-kazkoks bruzdesys ir viskas,kas gali tokia muzika klausyti?Ar sveiki tie zmones kurie klausosi sios muzikos?Tai kaip ar pritartumete sioms nuomones?Ar pasakytumete,kad-tik stipriu nervu klausytojams.
2009 m. sausio 15 d. 02:40:04
nekarta esu girdejus zmones taip kalbant:kas tas metalas-kazkoks bruzdesys ir viskas,kas gali tokia muzika klausyti?Ar sveiki tie zmones kurie klausosi sios muzikos?Tai kaip ar pritartumete sioms nuomones?Ar pasakytumete,kad-tik stipriu nervu klausytojams.
2008 m. rugsėjo 26 d. 14:47:05
Mano nuomone, metalo klausytis gali ir labai silpnanerviai asmenys.
Šiaip, kaip ir prie kiekvieno muzikos stiliaus, pria metalų taip pat priprantama. o metalas metalui irgi nelygu. (:
Nors man patinka, bet yra tokių žanrų, kurie man visiškai nepriimtini, pvz. trash
ne trash o THRASH metal
2008 m. rugsėjo 26 d. 01:27:30
2008 m. liepos 26 d. 12:50:40
Nu jau atsiprašau. Niekada negirdėjau tokio dalyko, kad muzikinis skonis priklausytų nuo nervų stiprumo
2008 m. liepos 26 d. 11:53:26
2008 m. birželio 15 d. 02:00:18
2008 m. gegužės 6 d. 17:06:53
2008 m. gegužės 6 d. 02:20:31
Metalui - ne, lietuviskas popsas - tikrai reik stipriu nervu...
jo pritariu
2008 m. kovo 18 d. 12:12:43
2008 m. kovo 18 d. 11:36:15
2008 m. vasario 27 d. 14:37:55
2008 m. vasario 27 d. 13:26:06