Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
djMunis
2005 m. vasario 3 d. 19:25:12
na saunuolis, bet jis man nepatinka

2005 m. sausio 30 d. 00:06:11
deja neatspejai

2005 m. sausio 29 d. 18:28:58
timberleikas-gaidys rašė:
mistas rašė:
ple daug sneki o pats sedi prie pc ir smaukaisi kitus pizdavodamas ania? as gal ir nebusiu garsus bet jau tu tai vaikeli isvis neturi jokios teises sneket nes trunyji ten namie prie savo pc ir isvis nieko nedarai nei muzikos nei kokio kito dalyko labui

HA HA HA !!! Debile bl eik tu nx kaip prajuokinai! Jau anksciau maciau kaip rasei kad tu tipo ir esi tas xuinis ozonas ar koks ten bb man px, bet niekam neprilipo tavo prikolas, nieks nepatikejo kad ten tu. O jeigu net cia istikruju tu tai kas is to bl? BBD man ant tokiu padugniu kaip tu! Krc slepkis urode! Pasieksi tu bl, tikiu nx, labai daug... Tokiu kaip tu pasiekeju dx! Kad tu neturi jokiu gabumu, Hip Hop tipo ane! Ten turbut reikia unreal sugebejimu?! Dainuotum kokiam chore tada galetum girtis. O cia snipstas. Aisku tuoj pradesi pist prota kad ir chore dainuoji ir dar ka nors uzvemsi, krc aiskus tu padaras... Vaidas tipo bl ane, bybys tu ne vaidas nx!

O ka tu ten sakei kad as smaukausi prie pc ir trunyju namie? Dar vienas tavo prikolas! Turbut tu mane pazysti kad sakai ane? Patikekek as daugiau turiu uzsiemimu nei tu. Ir pasieksiu daugiau uz tave. Aisku "zvaigzde" kaip tu nebusiu, nes man to ir nereikia. O tokie kaip tu Lietuvoj islieka vien del to kad cia labai "skoninga" publika, betkoki suda paskutini uzleistum ir tai liptu visiems. Jau net nekalbant apie mazamecius vaikus. Kuriu psichika dabar labai lengvai veikia reklamos ir t.t. Ir nuodija vaikams smegenis tokiais idiotais kaip tu nx!

Hmmm...timberleikas-gaidys, na tavo ir zodynelis!!!!!!!!Ka tu gali pasakyt apie zmogu jei jo nepazisti!!!!!!!A???????Nusileisk ant zemes ir atsikvepk!!!!!!!Uzteks cia nusisneket!!!!!!!!!
Na o,mistai,nesinervuok ir nekreipk demesio i tokius...Visada tokiu buvo,gal tokiu ir reikia!!!!!!!Bet kazin,ar tau vertejau atskleist tiesa apie save,nes dabar labai daug gali atsirast tokiu nevykeliu!!!!!!!Na,bet sekmes tau!!!!!!!!!!!!!

2005 m. sausio 29 d. 15:39:22
to timberleikas-gaidys
smaktai bybu.
butu labaij malonu jei acijungtum ish chia nes nervuoja tavo komentarai mazhvaikishki...
ir sheip myzhalo puta bei smarves ploschius esi...
krc sekmes bebrestant susirashysim kada paaugsi...
Ozonas nekreipk demesio i tai ka rasho kiti..
daugelis pavydi demesio ir shiaip PAVYDI ir tiek...
peace

2005 m. sausio 29 d. 14:22:38
mistas
2005 m. sausio 28 d. 22:41:46
ai kox skirtumas

Atsakyti
timberleikas-gaidys
2005 m. sausio 28 d. 21:43:57
Estrella, cia tai suskelei! Cia tipo vos ne su superzvaigzde susitikt eit noretum..... Speju tau kokie 13-14m. Ar as teisus???

Atsakyti
EStrella
2005 m. sausio 28 d. 21:01:22
xa xa xa kokie jus..... mistas is tikruju yra Ozonas, as tikrai zinau o kad man pasiulytu susitikt, o cia siulo ir dar tas timberleikas-gaidys atsisako... nu bendrai ko noret jis gi bernas... sekmes mistai o beto, be reikalo pasisakei, kad esi ozonas...

2005 m. sausio 27 d. 18:10:30
puiku, kad uzheme net antra vieta.

2005 m. sausio 27 d. 15:03:14
smagu...........

2005 m. sausio 27 d. 13:08:48
to timberleikas jei netiki kad as esu Ozonas prasau jau pakartojau galime susitikt.. y privata parasyk.. siaip noreciau isvysti zmogu kuris sedi kitoje ekrano puseje ir sneka DAUG.. nezinodamas absoliuciai nieko nei apie LT pop industrija nei apie talenta na zodziu sneka visiskas nesamones

Atsakyti
timberleikas-gaidys
2005 m. sausio 27 d. 00:02:39
to mistas:
Nu dabar tu mane galutinai itikinai kad tu tik apsimetineji tuo ozonu.(jeigu ka tai cia pagyrimas tau, nes tas ozonas net taip kaip neinestu jo bukas protas taip parasyt matos pagal jo idiotiska xare, o tu dar bandai kaz kokias mintis regzti del tu uz ji tikrai pranasesnis padaras)
Savo Klaipedos? Kad cia ne mano Klaipeda, nes as ten negyvenu. Vistiek man atrodo kad tu is Klaipedos nors gali buti kad ir is Vilniaus koks skirtumas.
Siaip daznai pasitaiko kai lakios fantazijos vaikai tokia kaip tu susitapatina su savo herojais zvaigzdem, tai tu irgi taip pat. Kiek metu? Kokie turbut 15 ane? Tai butu pats laikas atprast nuo tos manijos, nes zinok ne tu vienas toks apsimeti kazkuo kitu arba dar dazniau pasitaiko kad zmones na tiksliau vaikai sakosi pazysta zvaigzde kokia nors. Bet istikruju tai tik pasakos...

Atsakyti
mistas
2005 m. sausio 26 d. 21:13:49
ple tu negabus negabus pzdec gal tu nori susitikt jei jau taip? ir patikrinsim kas gabus kas negabus? zinok neveltui nuejau y ta konkursa.. taip jis vadinosi KARAOKES bet ten grojo gyva grupe ir sorry mazai pazystu zmoniu kurie tikrai galetu per dvi repeticijas taip gerai pasiruost finalui kaip musu chebra t.y 13 zmoniu pasiruose taigi timberleikai sakau snekek ka nori.. pati dainininke Arina usilipus pasake kad Eurovizijos atrankelei dar iki tokio lygio finalo kox buwo all stars yra toloka

Atsakyti
mistas
2005 m. sausio 26 d. 21:10:31
timberlakeas-gaidys nu bet tu ir asilius.. matosi nedaugiau nei 13metuku tu gali rekaut kad as netalentingas ir vartot zodzius kaip nx px dalbajobas ir t.t (taip tik save menkini ir parodai "itin auksta intelekta") taciau manes kaip jau sakiau nepazysti... negirdejai mano balso gyvai ir t.t kalbek tu nekalbejes nei man silta nei man salta ka tokie loxeliai kaip tu rekauja.. ir matosi kas is musu paveiktas reklamos ee hip-hop atlikejas bla bla bla zmogau as pas novika dziazini dainavau jei jau taip sneki daug... o Novikas zinai jis is Vilniaus taigi savo Klaipedos gali ir nekist..mm ka cia dar tavo durnai galvai bepridurt.. na be to kad siaip daug nusisneki ir spjaudai ne ten kur reikia esi visiskas loxas sakydamas kad as apie tave sneku NIEKO NEZINODAMAS.. tu apie mane sneki irgi visiskai nieko apie mane nezinodamas .. gaila man taves. turbut tau paciam saves gaila.. gal esi vaikis kuris galwojo kad yra talentingas bet nieko tau pasiekti nepavyko? uff... tuomet nepasiseke sorry zodziu slepkis su savo komentarais nes geda pats sau darai o ne kam kitam

Atsakyti
iliuzija
2005 m. sausio 26 d. 19:11:47
timberleikas-gaidys, o tu pasistenk...

2005 m. sausio 26 d. 18:59:34
to iliuzija:

Atsakyti
iliuzija
2005 m. sausio 26 d. 18:42:04
timberleikas-gaidys, o kalbeti be visokiu "bl, nx, px" neiseina?..

2005 m. sausio 26 d. 18:28:24
Geriau neisei bet jam irgi nekas iseina, tai jei tu negabus tai nx lipt ant tos scenos? Kad jis loxas tai cia aisku. O del timberleiko tai cia tik bajeris

Atsakyti
iliuzija
2005 m. sausio 26 d. 18:26:31
timberleikas-gaidys,mama nemoke nesikeikti?...
zinai, lengva ant kitu varyt...o tu pats ant scenos gal nori uzlipti ir ka nors uztraukti?...gal tau geriau iseis, nei visokiems ozonams, timberleikams ir t.t....

2005 m. sausio 26 d. 18:23:21
to mistas:
Isvis is kokio miesto tu cia isdygai jei tu ir esi ozonas? Man idomu is kur tokiu lopu atsiranda. Speju tu is Klaipedos!?

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

OK Go OK Go
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - edzkaa1
o_O kaip tik vakar norėjau Fall Apart dienos dainoje įdėti, bet taip ir neprisjungiau vakare..
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt