| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Secret LandSandra |
||||
| 4Blackberry | The Art of DyingGojira |
||||
| Alvydas1 | War of BeingTesseracT ur |
||||
| Very_crazy_enough | Girls in Their Summer ClothesBruce Springsteen Ar butina sutreksti Putina, ar uztenka Lukasenka, ar butina daryti puta, ar uztenka padaryt i ranka?? |
||||
| Sahja | Atrask save dabar (cover)Martynas Beinaris |

2009 m. lapkričio 5 d. 17:45:56
2009 m. rugsėjo 27 d. 19:04:01
2009 m. liepos 16 d. 17:33:35
Ne ''double post'',o dvigubą komentarą.Mokinkitės Lietuviškai kalbėt,jei jūs Lietuviai....
Na, ačiū už pastabą. Reik mest tuos anglizmus iš savo kalbos.
(o tamstai vertėtų žinoti, kad žodis "lietuviškai" ir "lietuviai" rašomi iš mažosios raidės. Nebent labai norėjai pabrėžti šitų žodžių prasmę.)
2009 m. liepos 16 d. 17:18:36
Man geriausias animacinis filmas - Fritz Lang'o Metropolis (1927).
Durna aš. Visišką nesąmonę parašiau.
Metropolis (2001), įkvėptas Lang'o Metropolio (1927) (pastarasis normalus, nespalvotas begarsis filmas). Atsiprašau už double post.
2009 m. liepos 16 d. 15:26:31
Man geriausias animacinis filmas - Fritz Lang'o Metropolis (1927).
Durna aš. Visišką nesąmonę parašiau.
Metropolis (2001), įkvėptas Lang'o Metropolio (1927) (pastarasis normalus, nespalvotas begarsis filmas). Atsiprašau už double post.
2009 m. liepos 16 d. 14:52:06
Užaugau pagrinde su Disney animaciniais filmais: Snieguolė ir 7 nykštukai, Pinokis, Pelenė, Miegančioji Gražuolė, 101 dalmantinas, Alisa Stebuklų šalyje, Aladinas, Paryžiaus katedros kuprius, Gražuolė ir pabaisa, Liūtas karalius, Dama ir valkata, Pokahonta, Robinas Hudas, Piteris Penas, Džiunglių knyga, Undinėlė, Dumbo (na, tas drambliukas su super didelėm ausim), Who Framed Roger Rabbit ir Song of the South. Didžioji dalis pravirkdydavo, nes man visų baisiai gaila būdavo. Sentimentai ir nostalgija šiems, simpatijos irgi.
Iš tų naujesnių (nuo 1990 iki 2000) ir pačių naujausių (po 2000 - ųjų) patiko A Bug's Life, The Nightmare Before Christmas, Toy Story, Shrek (abi pirmosios dalys), Ice Age (vien dėl to voveriuko), Ratatouille, Wall - E (šitas irgi pravirkdė),Stallion of the Cimarron, Monsters Inc, The Incredibles, Meet the Robinsons, Finding nemo, Kung Fu Panda, The Animatrix, The Triplets of Beleville, taip pat Beavis & Butthead Do America ir South Park: Bigger, Longer & Uncut. Nors anime nemėgstu keletas Miyazaki darbų (Princess Mononoke, Spirited Away, Howl's Moving Castle) man taip pat labai patiko.
2009 m. liepos 16 d. 11:39:38
2009 m. liepos 16 d. 10:07:25
https://www.youtube.com/watch?v=F7HMz1WKk so
2009 m. liepos 5 d. 20:49:47
Madagascar (tik 1-oji dalis)
Monsters, Inc. (tik viena karta teko matyt, bet patiko)
Shrek (kaip ir Madagaskaras, patiko tik 1-oji dalis)
reikes paziuret Up! (2009), reitingas sito filmo labai geras
stilius, tai is filmu galima suprast, kad labiausiai patinka kompiuteriniai filmai, nors piesti tikrai nera prastesni, tik ju maziau
2009 m. liepos 4 d. 11:54:27
2009 m. liepos 3 d. 19:00:55
o is paskutiniu metu ziuretu labiau patikes Free Jimmy (2006)
del stiliu man tai nelabai idomu. senesni buvo geresni, bent jau man
2009 m. liepos 3 d. 15:37:58
Tarp favoritų turbūt būtų Persepolis (2007 m.) ir Les triplettes de Belleville (2003 m.).
Su senaisiais Disney augau, tad simpatijos jiems labiau dėl vaikystės prisiminimų. Gražios pasakos.
Anime nesidomiu, mačius gal tik kokius penkis, tarp jų — trys Miyazaki darbai. Negalėčiau sakyt, kad nepatiko, tiesiog labai ne man toks jų stilius.
Patiko Ratatouille ir WALL-E, gerokai pranoko tai, ko tikėjaus eidama į k/t salę. Ir dar Shrek ir Ice Age pirmosios dalys labai neprastos.
2009 m. liepos 3 d. 14:54:58
Taigi - animaciniai filmai (ne filmukai, bet pilnametražiai kūriniai) jau senokai stebina savo kokybe (na, gerai - mane).
Kokie labiausiai patinka/patiko Jums? Kokios studijos (Pixar, Disney)? Kokie piešimo stiliai - šiuolaikiniai kompiuteriniai, ar savito šarmo turintys seni piešti filmai?