Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Piiene
2007 m. liepos 14 d. 23:40:14
a.. man jie patinka ir duoda gazo.. ir pawaro.. aisq.. tiek metų grojant newiena grupė išsikvėpia.. bet kolkas jie pawaro ;]

2007 m. liepos 6 d. 11:22:54
mainstream

Atsakyti
vampiric_lust
2007 m. birželio 25 d. 13:51:08
nesvarbu, kokiu keliu suka. Svarbiausia, kad man jų muzika patinka. Aišku, kalbu apie senesnius CD.

2006 m. rugpjūčio 5 d. 20:50:16
lacunacoil rašė:
na nors man nymphetamine nepatiko bet manau kad COF dar kažką gero parodys. girdėjau kad tornography albume kviestinė žvaigždė bus Villie valo

o neee.... netinka ten toks žmogus... vajė...

2006 m. rugpjūčio 4 d. 17:52:02
nusispangimas...

2006 m. rugpjūčio 4 d. 08:27:38
hip-hop_daughter rašė:
tikras kliedesys...

tai nuo kada..ir dar argumentuok ir parodyk,gerbiamasis,nekomercinę grupę.

Tikra proto ubagė, kelianti juoką savo "prasmingais" pasisakymais
Tau teko juos gyvai matyti? - nemanau, tada, kai buvo pas mus atvažiavę, tikriausiai, dar su sauskelnėm varinėjai po stalu. O aš mačiau - vienas iš blogiausių koncų mano gyvenime.
Nuo 1999 metų jie jau nusidainuoja, po albumo "Spiritual Black Dimensions".
Jeigu išvardinčiau grupių pavadinimus, nemanau, kad jie tau ką nors sakytų.

P.S. nežinojau, kad mane Dievas apdovanojo - šiaip, būtum atidesnė, pamatytum, kad esu mergina.

2006 m. rugpjūčio 1 d. 13:41:04
tikras kliedesys...

tai nuo kada..ir dar argumentuok ir parodyk,gerbiamasis,nekomercinę grupę.

2006 m. rugpjūčio 1 d. 13:20:37
hip-hop_daughter rašė:
A jau Dimmu Borgir komercija?

Ką reiškia 'jau'? - seniai.

2006 m. rugpjūčio 1 d. 13:13:44
A jau Dimmu Borgir komercija?

2006 m. rugpjūčio 1 d. 12:03:49
aš neturėjau omeny kad gerai kad vilis dainuos čia buvo kaip atskira žinute kuria nugirdau

2006 m. rugpjūčio 1 d. 10:35:46
CoF iš viso nemėgstu. Dimmu Borgier nemėgstu nuo tada, kai pamačiau gyvai - nusidainavimas visiškas.

lacunacoil rašė:
manau kad COF dar kažką gero parodys. girdėjau kad tornography albume kviestinė žvaigždė bus Villie valo

Kame čia gerumas? - čia jau apgailėtinumas

2006 m. rugpjūčio 1 d. 10:31:59
na nors man nymphetamine nepatiko bet manau kad COF dar kažką gero parodys. girdėjau kad tornography albume kviestinė žvaigždė bus Villie valo

2006 m. rugpjūčio 1 d. 09:29:10
Jau seniai pasuko ir persuko pirmuosius.
Komercija buvo ir bus visur - susitaikykit su tuo. Parodyk man tą, kuris nenorėtų, kaip atlikėjas arba kaip grupė išlysti iš pogrindžio?

2006 m. liepos 31 d. 22:14:56
gaila,bet komerciją visi anksčiau ar vėliau pasiekia... todėl nieko už tai bandau nesmerkti....

2006 m. balandžio 2 d. 17:01:09
jo, cradle'ai seniai perspjove sitam kely burgerius ;]

Atsakyti
savizudis
2005 m. liepos 6 d. 11:54:10
na kad nieko ten ju muzikoj TOKIO nera...

2005 m. sausio 30 d. 15:56:45
Vistik COF buvo gave sutarti su Sony Music UK, o Borgeriai dar nebuvo taip aukstai uzkope. Is tikruju COF yra labiau prasimuse, juos gi per MTV rodo, o DB labiau pozemiuose. Tik kad DB lauzia kietesnius ir is savo duobes bando uzkariauti pasauli. Bet toks dalykas, kad COF tiesiog daro muzika, o Borgeriai tikrai vis bando ikisti savo produkta. Nezinau kaip COF, bet patys Borgeriai sake "mums turas po JAV buvo svarbus, mes parodeme jiems, kas yra tikrasis juodmetalis". Eina jie sau - suklaidino amerikiecius... Bet man patiko kaip kazkoks muzikos kritikas (ne profesionalas, bet metalines muzikos gerbejas) atsiliepe apie 2004 metu "Ozzfest" festivali, vykusi JAV. "Pagrojo Slayer, Judas Priest - kaip visada gerai....... blablabla...... ir isejo i scena kazkokia apgailetina klavisiniais instrumentais grista "metaline" muzika. Tai buvo koncerto silpnoji vieta".

Atsakyti
negative-creep
2005 m. sausio 30 d. 13:33:33
komercija... Turejau omenyje tai, kad pasuko tos sumautos BORGERISKOS komercijos keliu. Visi daro pinigus, kaip sakei, bet ne visi daro pinigus taip idiotiskai isleidami po dvidesimt to paties niekam nereikalingo albumo versiju. Tai yra super padlishka.

Atsakyti
skeleton
2005 m. sausio 30 d. 01:07:14
tai kad jie jau seniai pradeje buvo sukt komercijos keliu, geresnis pavadinimas butu sios temos " cofai rado dar viena buda prasimanyt babkiu" bet man tai visai netrukdo nes dabartiniame metalo pasaulyje galima sakyt nelike grupiu kurios grotu vien is idejos, juk valgyt tai irgi reikia

Atsakyti
negative-creep
2005 m. sausio 30 d. 00:47:03
Na EP yra neblogas dalykas kai grupe sukuria keleta gabalu ir nusprendzia juos isleisti. Nes tu gabalu tema gali buti vienokia, o jau kuriant albuma, yra kita tema. Na pavyzdziui isleido COF "Bitter Suites To Succubi" kaip pilna albuma - patys kuriniai geri, bet jie nera tarpusavyje susije... O tai siek tiek ne taip idomu. Isivaizduok, jei jie butu ikise tuos is pirmo albumo naujai sugrotus gabalus i "Damnation And A Day" - iseitu nei sis, nei tas.
Singlai irgi gerai tuo, kad sukuria grupe koki nors singla, ji isleidzia ir gyvena ramiai, tada kita - visiskai nesusijusi su ankstesniu - gabala iraso: vel singlas. Vel rami galva. Taip dare Sisters Of Mercy, pvz (na jais pasidomejau, tai paminejau). O albumus tik veliau pradejo leisti. Aisku paskui sunku buna rasti singlus, tai juos jau galima perleisti visus viename albume-singlu rinkyje.
Kitas dalykas - uzsidirbti daugiau pinigu is releaso. Isleidzia roko grupe albuma, paskui dar penkis singlus is to albumo. Tai ok. Pinigai kaip reikiant plaukia. Bet tame yra dar ir tikros naudos zmonems: kam nors nepatinka ta grupe, nepatinka ta muzika, nepatinka tas albumas, bet patinka tas vienas gabalas, tai nusiperka ta singla, jo klausosi ir viskas gerai - mokejo ne 15$, o tik 3. Pavyzdziui nepatinka visas "St. Anger" albumas, nenori leisti tiek daug pinigu (kalbu apie tas salis, kur zmones dar perka originalus, o ne piratinius ar cdrus), bet patinka vistik koks titulinis "St. Anger" gabalas - nusiperki ta singla, turi, kas patinka, sutaupai pinigu.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dark Moor Dark Moor
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:56 - Silentist
As trokstu pasiverst drugiu
As trokstu pasiverst muse
Ir pasijust lyg dausose
17:11 - 4Blackberry
+1
17:05 - einaras13
Bet paveikslėlių įkėlimas tai max patogesnis lyginant su senuoju redaktoriumi. Man labai patinka.
13:44 - 4Blackberry
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
13:36 - einaras13
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
13:34 - einaras13
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
13:24 - 4Blackberry
Na, aš esu Chrome vergė, o naudoti 10 skirtingų naršyklių skirtingiems tikslams man neimponuoja.
13:22 - einaras13
Jei Chrome, tai užuojauta. Jei kitka, tai yra lengvų sprendimų. MS Edge + uBlock origin veikia puikiai man. Girdėjau, kad Firefox + uBlock origin irgi čiki piki. Nežinau, kokie sprendimai kitoms naršyklėms.
13:18 - einaras13
Dėl 1., tai čia ne sprendimas. Elementarus tekstas turėtų būti aukščiau visų plug-inų.

Ir žiūrint ką tu vadini klasikiniu ad-blocker'iu (nes jų dešimtys, jei ne šimtai yra) ir kas yra tavo naudojama naršyklė.
13:16 - 4Blackberry
Jei veikia, tai tada tikrai reikia dar papildomai kažką daryti, nes paprastas klasikinis ad-blocker'is neveikia.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2011
  Iš viso užsiregistravę: 73663
  Naujausias narys: daliamis
  Šiandien apsilankė: 65686