A nu tada viskas labai aisku...
Net nebuvau apie tai pagalvojes, bet man atrodo (nors ir nesidomejau) kitos grupes irgi panasiai daro.Ir is vis tie visi single'ai ar EP man nepatinka.Kodel jie (dauguma grupiu) negali palaukti kol sukurs visa pilna albuma ir tada isleistu.Kazkokia beprasmybe...Arba as nesuprantu.
Beje neskaiciuok svetimu pinigu
Turejau omenyje tai, kad ne muzika komercine, o tai, kad jau imasi komerciniu gudrybiu, kaip pasidaryti pinigelio is nauju releasu. Is pradziu isleidzia "Nymphetamine" CD, gerbejai perka... po puses metu isleidzia ta pati albuma tik jau su papildomais kuriniais. Gerbejai vel perka ta pati. Ir klausimas iskyla: "tai kam as pries pusmeti pirkau ta CD, jei dabar perku ta pati, tik su papildomais trekais?" (ne as klausiu, o tas, kas pirko). PINIGU KALYKLA. O kur gi gerbejams detis? Juk norisi ir bonusiniu gabalu. Aisku tai yra geras komercinis zingsnis, jiems atnesiantis pinigu, bet zmogiskesni atlikejai geriau isleistu tuos 5 gabalus kartu su video mini albume, kuris kainuotu per puse pigiau nei visas albumas (ar bent du trecdalius pilno albumo kainos). Taip buvo su "From The Cradle To Enslave", pvz. Arba bent padarytu ka nors panasaus i "Bitter Suites To Succubi" - butu daugiau naudos. Tai yra, senesnis ju release'as - Nimfetaminas - bent neprarastu vertes ir nebutu BE REIKALO isleisti pinigai.
Kad suka komercijos keliu jau seniai girdejau...
Ir netikiu kad tu tik dabar tai supratai.
BTW: manes nekaso kur kas suka , svarbu kad ju muzika man kazka suteikia, o suteikia tikrai dideli malonuma....
Kovo 1 d. CRADLE OF FILTH išleis "Nymphetamine: Special Edition", kuriame bus įtraukti du nauji gabalai ("Prey" ir "Soft White Throat"), OZZY OSBOURNE "Mr. Crowley" koveris, BATHORY "Bestial Lust" ir CLIFF RICHARD 1976 hito "Devil Woman" koveriai. Albumui bus paruoštas naujas viršelis ir įrašytas "Nymphetamine" video klipas.
(iš www.ferrum.lt)
Panašiai kaip Dimmu Borgir su savo "Death Cult Armageddon". Bet
COF atvejis vis tiek dar įdomesnis, nes bent 5 papildomus gabalus
įdės. Pinigų kalykla, bet už tai šiek tiek daugiau pasiūlo, nei DB,
išleisdami 5 versijas to paties albumo.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 27 d. 14:28:13
Net nebuvau apie tai pagalvojes, bet man atrodo (nors ir nesidomejau) kitos grupes irgi panasiai daro.Ir is vis tie visi single'ai ar EP man nepatinka.Kodel jie (dauguma grupiu) negali palaukti kol sukurs visa pilna albuma ir tada isleistu.Kazkokia beprasmybe...Arba as nesuprantu.
Beje neskaiciuok svetimu pinigu
2005 m. sausio 26 d. 21:24:45
2005 m. sausio 26 d. 13:39:30
Ir netikiu kad tu tik dabar tai supratai.
BTW: manes nekaso kur kas suka , svarbu kad ju muzika man kazka suteikia, o suteikia tikrai dideli malonuma....
2005 m. sausio 26 d. 12:19:07
Kovo 1 d. CRADLE OF FILTH išleis "Nymphetamine: Special Edition", kuriame bus įtraukti du nauji gabalai ("Prey" ir "Soft White Throat"), OZZY OSBOURNE "Mr. Crowley" koveris, BATHORY "Bestial Lust" ir CLIFF RICHARD 1976 hito "Devil Woman" koveriai. Albumui bus paruoštas naujas viršelis ir įrašytas "Nymphetamine" video klipas.
(iš www.ferrum.lt)
Panašiai kaip Dimmu Borgir su savo "Death Cult Armageddon". Bet
COF atvejis vis tiek dar įdomesnis, nes bent 5 papildomus gabalus
įdės. Pinigų kalykla, bet už tai šiek tiek daugiau pasiūlo, nei DB,
išleisdami 5 versijas to paties albumo.
Ir, by the way, juos paliko bosistas Dave Pybus.