Buvau, labai geras koncertas, gyvas garsas, geras apšvietimas ir efektai. Pradėjo koncertą jie su Metallicos daina "Nothing Else Betters". Puikiai suskirstė dainų eiliškumą. Taip, ir dar teko jiems pakartoti, nes visi prašė. Žodžiu, išvados tokios: kas nebuvo tame koncerte, nesedėjo salėje ir nesiklausė jų gyvai, tas nežino, kokie jie iš tiesų geri. Beje, Lenkijoje prie vienos bažnyčios pardavinėjo jų albumus, lygtais už 35 zl...
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
Silentist rašė: Išleidžia grupė naują albumą, dark chant'ai, tai patariu ruoštis, gal pinigėlius taupyt, nes gali būti jog grupė atvažiuos vėl į Lietuvą grot.
Ir ne tik, jie dar isleido rinkini Best of (1990-2010) Deluxe Edition. Paskutini albuma jau turiu, dabar zadu atsisiusti ir si.
Kiek teko girdėti, tai mano jų dainų dešimtukas būtų toks:
Heaven Can Wait
Wish You Were Here
Everybody's Gotta Learn Sometimes
Bonny Portmore
Only You
Brothers In Arms
Losing My Religion
Why Did You Go (I Feel Sad)
Sacrifice
I Want To Know What Love Is
Praejus kelioms dienoms po ju koncerto tevai nuvare pas savo pazistamus. Ten grojo Gregorian CD. Viena ish dainu buvo The Rasmus -> In The Shadows. Tevai parvilko man ta CD. Paklausiau ir visai patiko! Tai dabar nervas ima, kad i koncerta nespejau...
beto tai nevienuoliai... ju tik toks imidzas, ir kitoks negaletu buti, nes jie dainas atlieka pagal grigaliskaji chorala... ziauriai juos megstu... ta tokia baznytine muzika...mm... kartais veza...
Nezhinau, nesuprantu ash tokios muzikos. Kazhkoks ishsitychiojimas ish dainu. Nors aisq yra daug blogesniu grupiu. Tik kad ish kaikuriu dainu ishsitychiot taip tiesiog negalima. Man patinka kaip "Voyage Voyage" perdainuoja
jie wisai ne vienoliai o tik atlikejai persirenge vienuoliais o koncertas buvo nerealus. apsvietimas fantastiskas grupe super o patys gregorian`ai surenge yspudinga sou. taip pat su jais pasirode ir saros brightman sesuo amelija. geriausiai buvo kai jie atliko daina more, tai p pat kai ant galo net du kartus isejo pakartot. zodziu super. gal kjas dar buvot ?
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. liepos 15 d. 12:14:10
2011 m. vasario 21 d. 23:25:33
Išleidžia grupė naują albumą, dark chant'ai, tai patariu ruoštis, gal pinigėlius taupyt, nes gali būti jog grupė atvažiuos vėl į Lietuvą grot.
Ir ne tik, jie dar isleido rinkini Best of (1990-2010) Deluxe Edition. Paskutini albuma jau turiu, dabar zadu atsisiusti ir si.
2010 m. gruodžio 1 d. 21:07:59
2007 m. sausio 21 d. 01:34:35
2005 m. gruodžio 17 d. 11:45:57
2005 m. balandžio 18 d. 02:09:49
Heaven Can Wait
Wish You Were Here
Everybody's Gotta Learn Sometimes
Bonny Portmore
Only You
Brothers In Arms
Losing My Religion
Why Did You Go (I Feel Sad)
Sacrifice
I Want To Know What Love Is
2005 m. kovo 25 d. 12:53:11
ispudingiausias bent jau man buvo dainos more atlikimas
2005 m. kovo 19 d. 17:26:01
2005 m. vasario 27 d. 12:32:53
beto tai nevienuoliai... ju tik toks imidzas, ir kitoks negaletu buti, nes jie dainas atlieka pagal grigaliskaji chorala... ziauriai juos megstu... ta tokia baznytine muzika...mm... kartais veza...
2005 m. vasario 27 d. 12:28:04
2005 m. vasario 11 d. 18:52:29
2005 m. vasario 10 d. 16:22:59
2005 m. vasario 10 d. 16:20:57