Thanks God,kad nedalyvaus.. :>
Siaip nusisnekejo..Kaip tik entuziasmas turetu pakilt matant,koks parstas lygis atrankos...Cia reiketu perfrazuot ir parasyt "Kadangi matau,kad ano lygis ne ka geresnis..."
''prifesionali daininke''...sorry, bet tie turgdziai buvo labai minimalus, girdejosi tik operatoriu balsai, o pacios vokalistes ''profesionalus balsas'' labai gerai girdejosi ir tie trukdziai jos pasorpdymui nei kiek nepakenke....ir taip galejo isitikinti jos lygiu...o apie eurovizija nei kalbos negaletu butu, jog ji galetu sali atstovauti...siaubas.. ir del tu prognoziu...O AS PROGNOZUOJU ,KaD GERIAUSIA DAINA TAMS APMBERLIFE AND LADYBIRS ''MU LOVEWR'S GONE'' IR NE KITAIP!!!!! D
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 26 d. 18:56:07
Siaip nusisnekejo..Kaip tik entuziasmas turetu pakilt matant,koks parstas lygis atrankos...Cia reiketu perfrazuot ir parasyt "Kadangi matau,kad ano lygis ne ka geresnis..."
2005 m. sausio 26 d. 18:53:22
2005 m. sausio 26 d. 18:53:04