Visiskai pritariu tiems kurie jas peikia....=)))!!!!daunes neraliotos.....!!!!!!!!!!!
Kaip jos gali taip saves negerbti ir isejusios i scena dainuoti tokias bukas dainas kazkokios males...isejo pavaidinti......=))
nu tokiu save parduodanciu vien delto kad gautu pinigu traumu dar nemaciau...!!!!!!!!!!!
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Degree (Užblokuotas)
2005 m. sausio 30 d. 11:30:34
to Dark_night_mood Lopeta tu. I veidrodi nors kada ziurejai??? Trauma.
Tie kas ziurejo pacioje siemens arenoje, sake mate kad Right said fred\'ui praplyso, kelnes ir matesi klynas, o panos kurios ten buvo su juo mazdaug buvo su melynem ant koju. Krc, sake ten galima buvo daug pazvengt. Sake, jog mokinukes pasirode gerai.
Dark_Night_Mood rašė: NEKENCIU JU JOS KAZKOKIOS DURNES !!!!!!!!!AAAA!NEGALIU DAR KAZKAM JOS PATINKA KOSMARAS NE GRUPE SUDAS KOKIO LIETUVOI SUNKU ATKAST O JOS DAR I TUOS DAUNISKUS APDOVANOJIMUS PATEKO!!! HRRR.... FORSES APSISIKUSIOS I SCENA SU TRENINGAIS ATEJO.... KOSMARAS DURNES SUKOS DEBILES DAUNISKOS KAIMIETEShelp
Dark_Night_Mood rašė: NEKENCIU JU JOS KAZKOKIOS DURNES !!!!!!!!!AAAA!NEGALIU DAR KAZKAM JOS PATINKA KOSMARAS NE GRUPE SUDAS KOKIO LIETUVOI SUNKU ATKAST O JOS DAR I TUOS DAUNISKUS APDOVANOJIMUS PATEKO!!! HRRR.... FORSES APSISIKUSIOS I SCENA SU TRENINGAIS ATEJO.... KOSMARAS DURNES SUKOS DEBILES DAUNISKOS KAIMIETEShelp
NEKENCIU JU JOS KAZKOKIOS DURNES !!!!!!!!!AAAA!NEGALIU DAR KAZKAM JOS PATINKA KOSMARAS NE GRUPE SUDAS KOKIO LIETUVOI SUNKU ATKAST O JOS DAR I TUOS DAUNISKUS APDOVANOJIMUS PATEKO!!! HRRR.... FORSES APSISIKUSIOS I SCENA SU TRENINGAIS ATEJO.... KOSMARAS DURNES SUKOS DEBILES DAUNISKOS KAIMIETEShelp
and teach them to hate this place...
Man MOKINUKES patinka.JOZ geraj dainuoja ir soka(bet as geriau soku nes esu go-go sokeja).=]
Bet joz irgi neblogaj, judesiai nesunkus, bet idomuz ir paprasti.!!!!!!!!!=]
jek... bloga darosi wien jas pamacius ka kalbeti apie ju pasirodyme , jau geriau evanescence radio centro apdowanojimuose dalywautu wa tai butu bent jau i ka paziureti o cia kazkokios suwalkietes nu nea , ne man tokios muzikos klausyti
man tai jos irgi wisai nieko..balsiukai grazus (juk beveik nuo kudikystes dainuoja),bet man tik ju tekstai nepatinka..kazkokie labai jau banalus..bet daugiau tai wisai px
Degree (Užblokuotas)
2005 m. sausio 29 d. 12:07:36
to Ashlee Tai turbut jei nekencia popso ir radiocentro, tai tada negali perskaityti sito topic'o pavadinimo "į RADIOCENTRO apdovanojimus"...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 30 d. 12:57:04
Kaip jos gali taip saves negerbti ir isejusios i scena dainuoti tokias bukas dainas kazkokios males...isejo pavaidinti......=))
nu tokiu save parduodanciu vien delto kad gautu pinigu traumu dar nemaciau...!!!!!!!!!!!
2005 m. sausio 30 d. 11:30:34
Lopeta tu. I veidrodi nors kada ziurejai??? Trauma.
Tie kas ziurejo pacioje siemens arenoje, sake mate kad Right said fred\'ui praplyso, kelnes ir matesi klynas, o panos kurios ten buvo su juo mazdaug buvo su melynem ant koju. Krc, sake ten galima buvo daug pazvengt.
Sake, jog mokinukes pasirode gerai.
2005 m. sausio 29 d. 23:43:06
2005 m. sausio 29 d. 23:01:30
nemaciau tu apdovanojimu tai ka jos ten laimejo? pasakykit man geri zmones
as ir nemaciau, bet zinau, kad kviete labai jau ashera, bet ji nepanoro ten vaziuot...ot
2005 m. sausio 29 d. 22:29:44
2005 m. sausio 29 d. 22:21:27
NEKENCIU JU JOS KAZKOKIOS DURNES !!!!!!!!!AAAA!NEGALIU DAR KAZKAM JOS PATINKA KOSMARAS NE GRUPE SUDAS KOKIO LIETUVOI SUNKU ATKAST O JOS DAR I TUOS DAUNISKUS APDOVANOJIMUS PATEKO!!! HRRR....
2005 m. sausio 29 d. 22:08:06
NEKENCIU JU JOS KAZKOKIOS DURNES !!!!!!!!!AAAA!NEGALIU DAR KAZKAM JOS PATINKA KOSMARAS NE GRUPE SUDAS KOKIO LIETUVOI SUNKU ATKAST O JOS DAR I TUOS DAUNISKUS APDOVANOJIMUS PATEKO!!! HRRR....
2005 m. sausio 29 d. 21:31:54
2005 m. sausio 29 d. 21:28:20
2005 m. sausio 29 d. 20:03:40
2005 m. sausio 29 d. 19:26:09
2005 m. sausio 29 d. 18:10:27
Man MOKINUKES patinka.JOZ geraj dainuoja ir soka(bet as geriau soku nes esu go-go sokeja).=]
Bet joz irgi neblogaj, judesiai nesunkus, bet idomuz ir paprasti.!!!!!!!!!=]
2005 m. sausio 29 d. 17:25:35
2005 m. sausio 29 d. 15:35:12
2005 m. sausio 29 d. 15:16:51
2005 m. sausio 29 d. 12:48:04
2005 m. sausio 29 d. 12:39:10
2005 m. sausio 29 d. 12:18:06
2005 m. sausio 29 d. 12:17:53
2005 m. sausio 29 d. 12:07:36
Tai turbut jei nekencia popso ir radiocentro, tai tada negali perskaityti sito topic'o pavadinimo "į RADIOCENTRO apdovanojimus"...