TaPatiOlivija rašė: geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer
jooo DDD prajuokinai
dainos geros,balsas geras,išvaizda ir stilius unikalūs nemanau,kad Mikai reikia keistis,o tuo labiau į Iglesia
Laukiu nesulaukiu rugpjūčio 3 kada pagaliau išgirsiu šitą ir kitas jo dainas gyvai <3
TaPatiOlivija rašė: geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer
jooo DDD prajuokinai
dainos geros,balsas geras,išvaizda ir stilius unikalūs nemanau,kad Mikai reikia keistis,o tuo labiau į Iglesia
Laukiu nesulaukiu rugpjūčio 3 kada pagaliau išgirsiu šitą ir kitas jo dainas gyvai <3
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2012 m. kovo 30 d. 12:08:01
Visai neblogai
This song is wonderful
2011 m. birželio 27 d. 19:57:07
2011 m. kovo 20 d. 19:59:35
2011 m. kovo 10 d. 19:12:54
2010 m. liepos 24 d. 17:21:24
apie lietu taip graziai ir linksmai. Nice
Neįsižeisk, bet žiauriai juokinga.
2010 m. liepos 2 d. 17:23:17
2010 m. birželio 26 d. 20:38:28
2010 m. gegužės 27 d. 11:03:35
2010 m. gegužės 20 d. 22:08:32
2010 m. gegužės 11 d. 15:40:57
2010 m. balandžio 26 d. 22:20:47
geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer
Nuomomės skiriasi
2010 m. balandžio 26 d. 14:14:50
2010 m. balandžio 18 d. 21:59:16
geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer
2010 m. balandžio 17 d. 21:12:26
2010 m. balandžio 17 d. 20:37:25
2010 m. balandžio 10 d. 23:04:33
2010 m. balandžio 10 d. 15:21:48
2010 m. balandžio 9 d. 11:04:30
Beja, nuo klipo bandžiau įžiūrėt telefono nr, bet neįžiūrėjau. x DDD
2010 m. balandžio 8 d. 20:36:04
2010 m. balandžio 6 d. 20:27:53