and teach them to hate this place...
voodoo_lele rašė: juliusx labai ramiai reguoja, jo vietoj nzn kaip iskeikciau visus...
seip man ana johnsson jokio didelio yspudzio nepaliko, we are daina patiko lygiai 1 diena...
hmz...
ramiai reaguoja..as manau, kad jis tuoj cia ka nors uzvels, isiskeiks, ant visu atlikeju issiwarys ...as neacimenu kada jis RAMIAI reagavo.. nors gal zmogus pasikeite ...nebesikeikia..daug maz...kazkodel nebesirieja...matyt pasikeite y geraja puse.. normal zmogum tapo...bet kadangi tai <> tai manau, kad jis kazka vaidina as always..arba cia jo mastermind plano dalis...
na o jei apie atlikejai tai manau , kad ji nieko lb jau special neturi..o jei nori pamatyti tikra koncerta paziurek ...ai nors nesvarbu vis tiek neziuresi..juk tu matai tik savo atlikeju saunuma...
Naujas Anos singlas "Coz I Can" jau pasirodė! Gaila, kad jau paskutinis iš jos albumo Viena geriausių dainų jos albume, bet kažkodėl ji kol kas susilaukė mažiausio dėmesio Vokietijoj debiutavo tik 73 vietoj... Mano nuomone tai turėjo būti geresnis singlas už "We Are". Aišku viskas dar prieš akis, bet tokia super daina turėjo debiutuot žymiai aukščiau www.mp3000.net galit atsisiųst "Coz I Can". tikrai nesigailėsit
Kaip matau,Juliusx megsta kurt naujas temas kad galetu pasigincyt.
Kad galetu pavaryt ant tu kam Ana,Jeanette arba Natasha thomas nepatinka... juokinga ir jam puikiai sekas
Dar paskaiciau kaip jus visi gincijotes del to ar Ana yra popsas,ir apskritai kokios grupes yra 'popsas'. As muzikos i 'popsa' ir 'undergrounda' neskirstau. Arba patinka,arba ne. Yra kvaila taip skirstyt muzika. Nera blogos ir geros muzikos,yra patinkanti ir nepatinkanti muzika. cia mano nuomone.
Aną rodė gal tik 15 minučių ėmė interviu, bet tie vokiečiai viską vertė ką ji sakydavo, plius dar ir klausimus vokiškai užduodavo tai beveik nieko nesupratau parodė tik vieną klipą " We Are ". aišku pareklamavo ir jos albumą " The Way I Am ". šiaip nieko įspūdingo, bet vis geriau negu nieko
norėjau kažką tokio "gražaus" rašyti, bet susilaikysiu, nes paprasčiausiai tokie žmonės kaip cokoladuke per žemo lygio, kad aš su jais šnekėčiau... tiesiog itin žemas lygis. ką aš galiu padaryt...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 25 d. 11:15:53
2005 m. balandžio 25 d. 11:14:29
Dainavo Coz I Can ir We Are
Abi fainos dainos
Oi, ne tas žodis
2005 m. balandžio 25 d. 11:09:35
ai mane tai ji KNISA!!!
ai mane tai ji VEŽA!!!
2005 m. balandžio 24 d. 14:59:11
2005 m. balandžio 24 d. 14:32:55
2005 m. balandžio 24 d. 14:04:10
Dainavo Coz I Can ir We Are
Abi fainos dainos
2005 m. balandžio 24 d. 13:53:16
2005 m. balandžio 24 d. 07:07:14
juliusx labai ramiai reguoja, jo vietoj nzn kaip iskeikciau visus...
seip man ana johnsson jokio didelio yspudzio nepaliko, we are daina patiko lygiai 1 diena...
ramiai reaguoja..as manau, kad jis tuoj cia ka nors uzvels, isiskeiks, ant visu atlikeju issiwarys ...as neacimenu kada jis RAMIAI reagavo.. nors gal zmogus pasikeite ...nebesikeikia..daug maz...kazkodel nebesirieja...matyt pasikeite y geraja puse.. normal zmogum tapo...bet kadangi tai <
na o jei apie atlikejai tai manau , kad ji nieko lb jau special neturi..o jei nori pamatyti tikra koncerta paziurek ...ai nors nesvarbu vis tiek neziuresi..juk tu matai tik savo atlikeju saunuma...
2005 m. kovo 21 d. 19:03:47
na čia tikslesnis adresas kas nori atsisiųst "Coz I Can"
P.S. ten nekreipkit dėmesio kad tipo šitos dainos žanras yra popsas. jei čia popsas, tai čia toks labai kietas popsas. žodžiu...
2005 m. kovo 21 d. 13:48:40
www.mp3000.net galit atsisiųst "Coz I Can". tikrai nesigailėsit
2005 m. kovo 19 d. 20:41:34
Kad galetu pavaryt ant tu kam Ana,Jeanette arba Natasha thomas nepatinka... juokinga
Dar paskaiciau kaip jus visi gincijotes del to ar Ana yra popsas,ir apskritai kokios grupes yra 'popsas'. As muzikos i 'popsa' ir 'undergrounda' neskirstau. Arba patinka,arba ne. Yra kvaila taip skirstyt muzika. Nera blogos ir geros muzikos,yra patinkanti ir nepatinkanti muzika. cia mano nuomone.
2005 m. kovo 12 d. 10:43:45
2005 m. kovo 11 d. 19:32:08
2005 m. kovo 11 d. 13:16:41
2005 m. vasario 12 d. 18:37:40
2005 m. vasario 10 d. 23:04:52
dbl'as. Zodziu neturiu.
norėjau kažką tokio "gražaus" rašyti, bet susilaikysiu, nes paprasčiausiai tokie žmonės kaip cokoladuke per žemo lygio, kad aš su jais šnekėčiau... tiesiog itin žemas lygis. ką aš galiu padaryt...
2005 m. vasario 10 d. 17:35:26
2005 m. vasario 9 d. 19:39:05
Viena zinau daina We are. Ji vienadiene atlikeja.
o aš žinau 14 jos dainų
ir visos turbut labai VEZA
VEŽA ne tas žodis
2005 m. vasario 9 d. 19:30:43
o aš žinau 14 jos dainų
ir visos turbut labai VEZA
2005 m. vasario 9 d. 19:06:38
o aš žinau 14 jos dainų