Galbūt. Bet tiesą sakant man netaip jau labai ir rūpi ką tu manai klausanti (tai yra, man vienodai šviečia). Tik kartais kai ką nors "įdomaus" pastebiu negaliu liežuvio už dantų sulaikyt
Ana Johnson tikrai nieko ypatingo... Eiline atlikėja nepasigirianti gražiu balsu ir dainuojanti. Tikrai neverta mano dėmesio... O ta SpiderMeno daina dar ir nemalionius jausmus ir pajūčius sukelia ....
Britney yra popsas. Pinigų darymo mašina. Tiek Britney, tiek P.O.D.
Na, dėl Coldplay dar gal ir galėčiau ginčytis, kažkiek gal ir su jausmu ta jų muzika, bet aplamai paėmus tai yra komercinė POPuliari grupė. Nebeturiu daugiau ką šia tema pasakyt.
Kad ir trečiu numeriu tavo mėgstmiausių grupių saraše įrašyti Linkin Park, pavyzdžiui. Coldplay irgi yra nereali "undergroundo" ir "nekomenrcinė" grupė, kaip ir P.O.D., Benny Benassi ir t.t.
cokoladuke rašė: O as visai nesuprantu kaip galima megti ana johnsson?Kas ten tokio ypatingo?!Juliuk, juliuk...kada gi tau ateis i galva..kad cia tik su**ktas popsas. As nesuprantu!!!Tave reik kuo greiciausiai vezti gydytis...Man gaila tokiu zmoniu...kada gi tu suprasi?!Kada?! (cia kaip is muilo)
Ir kas gi čia prašneko apie popsą? Mieloji, vadinasi pusė tavo klausomų grupių irgi yra šu**ktos, nes tai kas beko yra popsas.
Aš irgi matau kelis žmones šioje temoje vertus pasigailėjimo, bet Juliusx tikrai nėra vienas iš jų.
cokoladuke rašė: O as visai nesuprantu kaip galima megti ana johnsson?Kas ten tokio ypatingo?!Juliuk, juliuk...kada gi tau ateis i galva..kad cia tik su**ktas popsas. As nesuprantu!!!Tave reik kuo greiciausiai vezti gydytis...Man gaila tokiu zmoniu...kada gi tu suprasi?!Kada?! (cia kaip is muilo)
Ir kas gi čia prašneko apie popsą? Mieloji, vadinasi pusė tavo klausomų grupių irgi yra šu**ktos, nes tai kas beko yra popsas.
Aš irgi matau kelis žmones šioje temoje vertus pasigailėjimo, bet Juliusx tikrai nėra vienas iš jų.
O as visai nesuprantu kaip galima megti ana johnsson?Kas ten tokio ypatingo?!Juliuk, juliuk...kada gi tau ateis i galva..kad cia tik su**ktas popsas. As nesuprantu!!!Tave reik kuo greiciausiai vezti gydytis...Man gaila tokiu zmoniu...kada gi tu suprasi?!Kada?! (cia kaip is muilo)
cokoladuke rašė: ...Siaubas...siaubas..siaubas...m an atrodo Juliukas neturi ka veikti, tik nervint visus... su savo 'nuostabaus' grozio ir balso atlikejomis...pfff
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 3 d. 21:54:21
2005 m. vasario 3 d. 21:50:44
2005 m. vasario 3 d. 21:49:03
2005 m. vasario 3 d. 21:47:52
2005 m. vasario 3 d. 21:43:45
2005 m. vasario 3 d. 21:41:43
Na, dėl Coldplay dar gal ir galėčiau ginčytis, kažkiek gal ir su jausmu ta jų muzika, bet aplamai paėmus tai yra komercinė POPuliari grupė. Nebeturiu daugiau ką šia tema pasakyt.
2005 m. vasario 3 d. 21:35:56
2005 m. vasario 3 d. 21:30:27
2005 m. vasario 3 d. 21:22:38
O as visai nesuprantu kaip galima megti ana johnsson?Kas ten tokio ypatingo?!Juliuk, juliuk...kada gi tau ateis i galva..kad cia tik su**ktas popsas. As nesuprantu!!!Tave reik kuo greiciausiai vezti gydytis...Man gaila tokiu zmoniu...kada gi tu suprasi?!Kada?! (cia kaip is muilo
2005 m. vasario 3 d. 21:20:59
O as visai nesuprantu kaip galima megti ana johnsson?Kas ten tokio ypatingo?!Juliuk, juliuk...kada gi tau ateis i galva..kad cia tik su**ktas popsas. As nesuprantu!!!Tave reik kuo greiciausiai vezti gydytis...Man gaila tokiu zmoniu...kada gi tu suprasi?!Kada?! (cia kaip is muilo
2005 m. vasario 3 d. 21:17:50
2005 m. vasario 3 d. 21:14:00
2005 m. vasario 3 d. 21:07:47
2005 m. vasario 3 d. 21:02:54
2005 m. vasario 3 d. 20:58:51
2005 m. vasario 3 d. 20:56:47
Na, Juliukas ne tik klausosi meshlo, bet ir yra glushas...2 in 1
jei čia mėšlas tai kas tada linkin park yra?
2005 m. vasario 3 d. 20:53:46
2005 m. vasario 3 d. 20:47:15
...Siaubas...siaubas..siaubas...m an atrodo Juliukas neturi ka veikti, tik nervint visus... su savo 'nuostabaus' grozio ir balso atlikejomis...pfff
aha, būtent tokia ji ir yra
2005 m. vasario 3 d. 20:33:28
2005 m. vasario 3 d. 20:12:35