to Degree
Whau na pas tave ir nuomone galima paklausti , kuom tau patinka ju muzika ? Gal ka nors antrame plane matai ?! Kiek as maciau interview su jom ir panasiai, kaip elgiasi renginiuose lietuviskose, tai tik geda vare ... Kaliegos surskia -> kaip primytimu ... Siap abi tavo zinutes nori suvarzyti mano turima zodzio laisve ... Todel *censored* vyruti ... Siap manau ishsiaiskinom, as ju nemgstu, o tu megsti ... Viskas we passed out with this bullshit ....
Na ka galiu pasakyti , siap pagal renginio lygi tai gal ir prastas , bet nepamirskime chebra kur randates, o gi Lietuvoje, todel siulau jausti nors kiek pagarbos "RC Muzikos apdovanojimams" ...
As siap nemegstu muzikos rusies pop, bet ka galiu pasakyti "Skamp" tikrai nusipelne apdovanojimu ...
"Mokinukes" paskutines *-->Censored<--* tikriausia tik seniems iskrypeliams gali patikti, mazu (*laisvo elgesio merginu) strykinejimas ir dainavimas vienu balsu, + bjaurus akcentas ...
Sitaip ir pabaigsiu savo posta , be pagrindines minties
.. tiek daug reklamavo... toki burbula ishpute bet nieko gero taip ir neparode... ishvis nesurezisuoja buvo visai.... nu nesamone... blogiau nesu macius....
Tikekimes kitais metais bus geriau!
vienu zodziu totliai nevykes renginis kuri vis del to reiktu pavadinti "metu nevykeliai". gerai kad darbuvo rebelheart mamontovas biplan skamp ir g&g sindikatas. kuriu pasirodymas dar vis buvo palygnt normalus. nu bet vedejai vidury koncerto jau norejosi kad juos elektra nutrenktu ar pakeistu sapras. ypac tos trys tikros blondines bet ne plauku spalva o protu. del temos taip tikejausi roko, gaila bet jo beveik nebuvo. bet labiausia patikdavo kai sakydavo kas alimejo nu ir ne debilas galedavo nuspeti kam siais metais nusisypsojo laime. tai va tiek. tikekimes kad bravo apdovanojimai atrodys geriau
bet geriausia wieta taj buwo , renginio pradzhioje kaj wedejas sako : shiandien renginys bus roko tematikos <...> , y scena kwiechiame amberlife xexexe
Kai ziauru!!! chia turbut buvo labiausiai nevykes dalykas. tos panos turbut blondines kur tam ish IN CULTO "padejo". zhiauru. kazkokia nesamone chia gavosi. gerai kad neziurejau net per telika...
Nu bl....G&G tai gerai pasirode...paeme geriausia hh...turejo ir albuma geriausia paimt, bet Lietuvoj populiaresne fonograma o ne live muzika. Kitokie MC butu visaj normalei pasirode, jei nebutu ishbegus ta Jenings...O sheip viskas buvo ten sh, ishskyrus G&G ir bishki Kitokie MC..Peace
karocia mane tai jau nervina tiek rasiau apie si topini rengini ir dingo viskas, na nebekartosiu, vienu zodziu patikekit kas nematet didesnio s*do dar nebuvo per visus rc apdovanojimusir vedejai ir visa kita kas lietuvoje nebera geru vedeju as gal ir tai geriau buciau pravedes si rengini na**ui tas "incultas "dabar cia lenda?ir dar tos reksnes mergos is kur istrauktos
na ka galiu pasakyti, tai tikrai nepatas geriausias metu renginys, maciau ir geresniu, is kur tas vedejas istrauke, reksnes kazkokios, ir dar tas "incultas" aprenktas kaip koks klaunaskas mes jau nebeturim savu normaliu vedeju!!!!!!!!!!!!!? vienu zodziu s*das siais metais buvo ne apdovanojimaiKur Dj MOMO padejo su Vilkoncium ten tai jau zymiai geresni vedejaiir visi tie kurie pries mane raset ir kurie nematet apdovanojimu, patikekit ka sakom tikrai siais metais sie apdovanojimai buvo tikras s*das
absoliutus sudas! as nebezinau jau kas bus kitamet, nes kuo toliau, tu zemiau mes su savo tais rc nusivaziuojam... dar toki baisaus renginio reikia paieskot... bandyta padaryti kazkas labai kieto, pasaulinio masto... ir kaip visada gavosi visiskas slamstas... cia tipo bande gal isiteikti zmonem, kurie popso nemegsta ar ka? kas is to, vis tiek vien popsa grojo! as buciau neziurejus, bet TODES mano sokiu vadove soko, tai norejau pamatyti... krc, baisu, daugiau nebeturiu ka pridurti...
as galiu pavadint metu yviku. vedimas buvo tragiskas bet as i ji nekreipiu demesio apdovanojimai man ir nerupejo svarbiausia buvo pasirodymai. o jie buvo nerealus ypac sindikato is ju tokio stirpaus pasirodimo nesitikejau. ir dar manau kad uzdouti-rokas jie ivykde nes daugiau ir negalejo padaryt nieko nes juk nepasikvies runation ar polly i apdovanojimus, bet aisku galejo pakviest ne right said fredus o ka nors sunkesnio
siemet labai buwo neidomus rc apdovanojimai! tas is InCulto tai dar pakenciamas, bet tos mergos kajp is beprotnamio pabegusios!!! kazkokios prietrankos!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 3 d. 20:18:19
Whau na pas tave ir nuomone galima paklausti , kuom tau patinka ju muzika ? Gal ka nors antrame plane matai ?! Kiek as maciau interview su jom ir panasiai, kaip elgiasi renginiuose lietuviskose, tai tik geda vare ... Kaliegos surskia -> kaip primytimu ... Siap abi tavo zinutes nori suvarzyti mano turima zodzio laisve ... Todel *censored* vyruti ...
2005 m. vasario 3 d. 19:40:20
As siap nemegstu muzikos rusies pop, bet ka galiu pasakyti "Skamp" tikrai nusipelne apdovanojimu ...
"Mokinukes" paskutines *-->Censored<--* tikriausia tik seniems iskrypeliams gali patikti, mazu (*laisvo elgesio merginu) strykinejimas ir dainavimas vienu balsu, + bjaurus akcentas ...
Sitaip ir pabaigsiu savo posta , be pagrindines minties
2005 m. vasario 3 d. 19:11:47
2005 m. vasario 3 d. 19:04:32
2005 m. vasario 3 d. 16:37:59
Kad teko susidurti su tokia nepagarba....As manau rengynis yra nevykes nes i ji buvo ziurima ne rimtai tarsi tai butu ne lietuvos o kokios pradines mokyklos apdovanojimai...
Tikekimes kitais metais bus geriau!
2005 m. vasario 3 d. 15:25:28
2005 m. vasario 3 d. 14:27:40
2005 m. vasario 3 d. 13:29:46
2005 m. vasario 3 d. 11:58:10
2005 m. vasario 2 d. 22:22:45
2005 m. vasario 2 d. 21:41:58
2005 m. vasario 2 d. 20:43:46
2005 m. vasario 2 d. 20:33:24
2005 m. vasario 2 d. 20:23:44
2005 m. vasario 2 d. 19:23:27
2005 m. vasario 2 d. 19:06:17