siais metais buvo visiskas s.... mergos ne i tema...ir isvis kas ten buvo i tema? tema rokas, o kviecia right sed fred. be rysio! is visu pasirodymu gal 3 kokius ir butu galima pavadinti zadetu roku... aiskina kaip atlikejai atsakingai ruosiasi savo pasirodymui, bet iseina ir padainuoja tas pacias, visiem seniai nusibodusias dainas...
visi RC apdavanojimai tai splashnaja kopia is praeitu metu MTV apdavanojimu..viskas subezdzioninta pradedant nuo scenos iki dainavimo ..dingo visas euro stilius ir visi kaip juoda amerikietiska tustuma ..fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu o vedejai tai kaip gamburgo gaidzia nei elgesio nei isvaizdos normu..
krc gaidziai geriau nei daryt tokio lygio renginius eikit i vestuves bvaliavoti
Ypatingai zemas organizavimo lygis ir pats renginys visiskai nevykes, jei ne kelios idomesnes grupes, tai tuomet butu visiska nuobodybe. Apie vedejus ir pristatymus grupiu nebekalbu tikrewsiaj sioj srity zhemew nebegalima nusiristi, visgi buvo keliu ir geresniu momentu. Buvo malonu stebeti vel acigaunancius Rebelheart, na ir zinoma isskirtinis zodis turetu buti skirtas A. Mamontovui. Shis koncertas turejo simbolishkai tapti naujos "mainstream'o" sroves pradzia - Rock'o sroves, deja daugelis neizvelge ironijos dainoje, kuri akivaizdziai skirta kai kuriems Lietuvoje dominuojantiems kulturiniems sluoksniams. Dabar manau sulauksim daugew renginiu su "Rock" etikete, uz tai sveikinu ir kaip pasake A.Mamontovas: "Mes cia - jusu laikas jau baigesi..."
Dragas - tai pats geriausias kada nors sugalvotas dalykas per visa zmonijos istorija...I LOVE THIS!;)
martyyyna rašė: kosmaringesnio vaizdo su tom durom mergom dar gyvenime nemaciau...uzteko paziureti penkias minutes, kad spetu uzknisti... iskart perjungiau po buplanu dainos...to duros mergos kazkokios netasytos ir siaip is kur jos?
O tos mergickos tai jei neklystu is vgtu studentu atstoves ar kazhkas pan. ;>
Jau kokia nesamone! ziauru! grybiena apie vedejaus tai jau tyliu! o jau laimetojai..nu nzn..arba ten organizatoriai kazka suximicino, arba jeigu zmones balsavo..nu nzn...grybas grynas! nusirito iki nzn kur!
nu kosmaras sias metais apdovanojimai buvo ir kaip jie dar gali vadintis prestiziskiausiais ar dar kokiais kai toki suda mala....geriausi mano manymu lietuvoje yra tik bravo apdovanojimai.....pagal muzikine programa t.y. atliktus muzikinius numerius tai gal dar palygint ir nieko bet pagal koncerto vedima tai ziauriai jie susimove...ypac tos mergaites kurios prie jurgio stovejo tai man ju gaila be zodziu as ju vietoj dabar niekur nesirodyciau nes kai taiop nusisnekejo tai dar gyvenime taip negirdejau tik dek ju manau visi reitingai ir nukrito beto dar galejo paprasyt antro mikrofono nes taip ten su vienu draskesi kad atrode jog SI arena turetu tik viena mikrofona
jojojo,vaizdelis tikrai nekoks buvo,man net geda buvo ziureti,atrodo,kad kokiu darbenu kaimieciai kurtu ta rengini.apie tas mergas debiles isvis zodziu truksta...helphelp
Na tikrai kažkaip nekokie buvo tie apdovanojimai.................... na ką jau kalbėt apie tas paneles kurios kalbino atlikėjus................helphelphelp
kosmaringesnio vaizdo su tom durom mergom dar gyvenime nemaciau...uzteko paziureti penkias minutes, kad spetu uzknisti... iskart perjungiau po buplanu dainos...to duros mergos kazkokios netasytos ir siaip is kur jos?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 31 d. 23:11:28
2005 m. sausio 31 d. 22:56:18
2005 m. sausio 31 d. 22:28:45
nors is dalies juk ten buvo Amberlife :*
2005 m. sausio 31 d. 22:24:31
krc gaidziai geriau nei daryt tokio lygio renginius eikit i vestuves bvaliavoti
2005 m. sausio 31 d. 22:18:41
2005 m. sausio 31 d. 22:08:37
2005 m. sausio 31 d. 21:59:57
kosmaringesnio vaizdo su tom durom mergom dar gyvenime nemaciau...uzteko paziureti penkias minutes, kad spetu uzknisti... iskart perjungiau po buplanu dainos...to duros mergos kazkokios netasytos ir siaip is kur jos?
O tos mergickos tai jei neklystu is vgtu studentu atstoves ar kazhkas pan. ;>
2005 m. sausio 31 d. 21:57:13
2005 m. sausio 31 d. 21:54:39
2005 m. sausio 31 d. 21:53:04
2005 m. sausio 31 d. 21:51:58
2005 m. sausio 31 d. 21:50:18
2005 m. sausio 31 d. 21:44:57
2005 m. sausio 31 d. 21:43:00
''SKAMP geriausia grupe su geriausiu albumu, chia tikrai abejoju. ''
kechas> jei grupe pastebi geriausi uzsienio prodiuseriai,o albumas patenka i europos geriausiu sarasus manu kad nusisnekejai ..
tai jau tada neimanoa isivaizduot kas bus kitais metais ...
2005 m. sausio 31 d. 21:39:12
krc.... sudas seis matais apdovanojimai buvo....
pritariu
2005 m. sausio 31 d. 21:38:59
2005 m. sausio 31 d. 21:35:57
2005 m. sausio 31 d. 21:34:34
2005 m. sausio 31 d. 21:31:45
2005 m. sausio 31 d. 21:29:22