nemaciau ir nesigailiu... tai yra ne kasmetinis metu renginys, o kasmetinis renginys, kuriame susirenka baisiausia muzikas atliekantys lietuvos "muzikantai" ir dar kokias nors viena popsuchos grupe is uzsienio...
Jau man praeitais metais ne koks renginys buvo, o šiais metais - ai nesikeiksiu Jau esu parašiusi savo nuomonę ta tema.
Ritasi į gilią duobę rc, nors jau joje ir sėdėjo..
Normalus renginys. Manau teisinga kad laimejo G&G Sindikatas, jie verti to, kaip ir ju Albumas buvo vertas geriausio vardo. Taip pat, Taja, Amberis, tachiau kad SKAMP geriausia grupe su geriausiu albumu, chia tikrai abejoju. Jie shiemet nieko nepadare, tokio, ka padarydavo pvz pernai ar dar anksciau. Inculti - neformatas, chia lievai ... Manau Biplan arba A.Mamontovas turejo gaut, bet tik ne Inculto. Ir apskritai ... Ozona det i Hip-Hop nominacijas yra absurdas... Geriausiu atveju - i debiuta, bet tik ne i HH. Jis juk net albumo neishleides, tai nx ishvis toks reikalingas tokiam renginy )) zodziu, renginys geras, su daug minusu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 31 d. 21:13:02
2005 m. sausio 31 d. 20:57:57
2005 m. sausio 31 d. 20:57:28
2005 m. sausio 31 d. 20:57:27
2005 m. sausio 31 d. 20:53:25
Ritasi į gilią duobę rc, nors jau joje ir sėdėjo..
2005 m. sausio 31 d. 20:51:45
2005 m. sausio 31 d. 20:46:44
2005 m. sausio 31 d. 20:45:50