Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jei muzika senesnė - ji blogesnė?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Corvus
2010 m. liepos 8 d. 22:28:58
Nėra. Tik įvairūs kopijavimai ir "temų perdirbimai"

2010 m. liepos 8 d. 20:32:28
Man tai darosi baugu pagalvojus, kiek daug geros muzikos yra jau sukurta ir koks per trumpas gyvenimas visą ją išgirsti Ir dar, kai šitiek muzikos jau prigrota iš viso labo 12 natų, tai kiek gi naujos muzikos iš tikrųjų yra nauja?

Atsakyti
Corvus
2010 m. liepos 8 d. 20:18:25
Man sena muzika kartais kaip tik atrodo geresnė negu dabartinė. Ji tokia "tikresnė"...

2010 m. birželio 27 d. 21:34:56
Na, jei žiūrėsime iš grynai technologinės pusės, tai irgi diskutuotinas dalykas. Esmė ta, kad galybė senų dainų dabar pasirodo su žyma 'digitally remastered'. O jei kita rasme apkalbam tas senąsias, tai pasikartosiu - jas mielomis ir geromis padaro nostalgija joms, tiems "geriems laikams", vienžo - grynai psichologinis dalykas (mano manymu).

Atsakyti
Crazyz
2010 m. birželio 27 d. 20:49:32
Na, jau dėl tekstų tikrai kvailoka spręsti, kuri geresnė ar blogesnė.
Visais laikais buvo įvairiausių grupių su įvairiausiais tekstais.

Dėl kokybės, sutikčiau, kad dabar dainų kokybė garso prasme yra žymiai geresnė, gi naujausios technologijos, bet nebelieka to paprastumo.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 27 d. 19:14:21
dazniausia ji buna tik geresne, nes siuolaikiskos dainos tikrai nera jau tokios gero , kokios buvo ankciau tu paciu grupiu (aisku ne visos)

Atsakyti
Nedutia
2010 m. birželio 27 d. 16:20:58
Anaiptol.;}}} Manau dabartiniams atlikėjams daug ko reikėtų pasimokyti iš senesnių ir daugiau patyrusių atlikėjų, tuo nenoriu pasakyti, kad nėra nieko gero šiuolaikinėje muzikoje..bet kai kas tikrai skurdoka..DD
Ir tikrai esu prieš , kad senos dainos- turi būti nurašytos. Visiška nesamonė.

2010 m. birželio 27 d. 11:50:02
jai daina gera nesvarbu ar ji sena

Atsakyti
Lauren
2010 m. birželio 26 d. 19:45:39
Manau, kad senesne muzika tikrai gera, bet kartais smagu paklausyti ir naujasne.

2010 m. birželio 26 d. 18:46:34
Satama rašė:
Šiaip tai gerai Rutonė sako kad tiek naujoje tiek senoje muzikoje yra gero ir blogo tačiau aš manau kad senesnė muzika yra geresnė muzikos ir jos dainų žodžių prasme bei kokybe....

Vadinasi, mažai tos senos girdėjai Visi mėgstam tuo paspekuliuot - va, senos dainos su geresniu tekstu... Taip, nemaža dalim taip, bet... Va, sakykim, eurovizinės dainos. Nemaža dalis jų iš "tų laikų" pakankamai politizuotos ir dabar tik šypseną kelia - Insieme, A bischen frieden... Na taip, aš bent jau su tom dainom augau, tai vėlgi savotiška. O kitos.. Sakau - paklausyk tų pačių "modernų" -
You can win if you want
If you want it you will win
Oh, come on take a chance
For a brand-new wild romance
Take my hand for the night
And your feelings will be right
Hold me tight
Nu labai prasminga...
Arba mūsų senų gerų Poliarizuotų stiklų ir tokio pat pavadinimo dainos:

Ir gyvenime dažnai
Pasitaiko neretai
Žiūrim mes abu
O matau tik as tave
Oi, kiek logikos... Bet va ta nostalgija senam geram rokui... ir, aišku, paklausius tų naujųjų, kartais tikrai tenka sakyt, kad senųjų lyrics'ai stipresni, geresni.

Atsakyti
Satama
2010 m. birželio 26 d. 16:06:46
Šiaip tai gerai Rutonė sako kad tiek naujoje tiek senoje muzikoje yra gero ir blogo tačiau aš manau kad senesnė muzika yra geresnė muzikos ir jos dainų žodžių prasme bei kokybe....

Atsakyti
Rutonė
2010 m. birželio 26 d. 13:01:49
Taip ir norėtųsi iškart atsakyt - žinoma, ne, bet... Ir naujoje, ir senoje muzikoje yra ir gero, ir blogo, ir deimantų, ir šlamšto. Tačiau tas "senas šlamštas" gali pasirodyt deimantas, nes... nes jauti jam kažkokią nostalgiją, kažkada krausteis iš proto dėl to ar kito atlikėjo ir nors dabar tas svaigimas atrodo juokingas, bet jis vis tiek kažkuo mielas ir tiek... Na, sakykim, tie patys Modern Talking. Šlamštas? Nesakau nei taip, nei ne, nes pati mielai jų klausiau tada, klausau ir dabar (beje,pavyzdys su jais pačiais - senesnė jų kūryba kur kas mielesnė buvo nei po atsikūrimo). Bet jei pabandytume įsiklausyt į dainų tekstus...
O dėl naujų atlikėjų, tai tikrai nėra taip jau blogai. Tiesa, dabar tų gerųjų tikrai mažoka. Bent jau mano ausims. Nesiginsiu, paklausau ir Muse, ir Gorillaz, ir dar ko nors, bet nesivaikau tų madingųjų. Mielai klausau Norah'os Jones, Katie Melua, tačiau Shakiros, Girls Aloud, Sugababes, Beyonce's Lady Gagos ir panašių man neįsiūlytumėt... Tiesa, naujos "žvaigždutės" dabar neretai iškyla perdarinėdamos senus gerai žinomus ir mėgiamus kūrinius (dėl to ir iškyla. Jei kartais po to jų kūryba kažakam dar atrodo įdomi, pasilieka kuriam laikui ar ir ilgiau viršūnėse). Va ir dabar tegalvoju apie Puff Daddy 'I'll be missing you'. Nebūtų The Police su Stingu sukūrę 'Every Breath You Take', kažin ar šiandien kalbėtume apie Puff Daddy. Nesiimu tvirtint, ar šiojo kūryba yra gėris, ar blogis, nes paprasčiausiai tokios muzikos nemėgstu ir neklausau. Kitas pavyzdys, kuio nepaminėt negaliu - 'Take on Me'. Tai va čia jau nepabijosiu pasakyt, kad A1 versija yra ... Jie niekada 'neperspjaus' a-ha originalo, nors su šis cover'is padėjo jiems gerokai šoktelėt topuose. Tas pats ir su kitais perdirbiniais. Sąlyginai tai nauja muzika, bet... Na, prisimenant, kad sakom, jog nauja tai gerai pamiršta sena... Kartais užtenka, kad garsių atlikėjų kūrinį perdarytų kitas garsus atlikėjas, kad tas kūrinys išpopuliarėtų ir kartais net labiau nei originalas. Va man, pavyzdžiui, M. Carey 'I Wanna Know What Love Is' niekada neprilygs Foreigner versijai, bet kur kas mieliau klausau kito garsaus perdirbinio a-ha - Crying In the Rain nei The Everly Brothers originalo (net M-1 Plius pripažino faktą,kad a-ha versija tapo populiariausia, nors tą kūrinį perdarė ne vienas atlikėjas).

Atsakyti
kinomane
2010 m. birželio 25 d. 21:41:51
Ne.

Atsakyti
Notheote
2010 m. birželio 25 d. 20:17:57
Senos dainos - geros dainos. neatsibosta klausyt legendinių grupių, tikrai. xD

Atsakyti
----RaSyT----
2010 m. birželio 25 d. 17:52:45
ji nera blogesne, tik atsibodusi. Jei zmogui ji patiko, tai jis paklauses tos dainos po metu vel nores paklausyt

2010 m. birželio 22 d. 10:42:39
Lazda turi du galus, be abejonės!
Pripratęs prie labiau šiuolaikinės muzikos, ir netgi sugebantis nors kiek atsirinkti tai kas 'tavo' ir tai kas ne, senesne, neva to paties žanro muzika kiek glumina.
Įsijungti, neva ten kokia seną psichodelika, ir tai garantuotai kažkas ne tai, prie ko tu pratęs.

Bet iš kitos pusės, dauguma praetyje iškilusių grupių ir atlikėjų, taip ryškiai įsirėžę jau į muzikos istoriją, kad legenda liks per amžius.
Ir dažniausiai, tokį statusą yra už ką suteikti.

2010 m. birželio 20 d. 12:05:27
elenute rašė:
Naujoje muzikoje dar yra visko - ir gerų dalykų, ir šlamšto. O senesnėje tie dalykai jau atsisijoję, lieka tik verti dėmesio kūriniai ir muzikantai, kiti tiesiog užmiršti. Todėl klausydamas senesnės muzikos gali būti tikras, kad išgirsi kažką gero.

pritariu 100%

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 19 d. 22:35:01
tai kaip tik geresne, nes man siuolaikines dainos is vis ne i tema, o senos-geros, gera ju klausyt

Atsakyti
Inetutea
2010 m. birželio 19 d. 21:46:50
Ne!Kaip tik po kažkiek metų nuo dainos sukūrimo galima suprasti ar muzika iš tikrųju yra gera.Jei taip tai tokia daina(muzika) gera išliks visada.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. birželio 19 d. 21:45:49
__Nirvana1994-1987__ rašė:
Senesnė muzika daug geresnė.... Dabar tie visokie techno, electro jokios gyvos muzikos ir geros muzikos nebeliko.
kai nesugebi susirast ka klausyt ir trauki viska is MTV&co tai turbut taip ir iseina

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2362
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 207360