Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jei muzika senesnė - ji blogesnė?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
pain
2010 m. birželio 19 d. 21:43:36
tikrai nėra blogesnė, žinoma, kad geresnė, nors nereikėtų ir naujos nurašyti, nors aš tai tikrai nurašyčiau dabartines POP, R&B, techno ir visa kitą Š...

Atsakyti

2010 m. birželio 19 d. 21:39:49
Senesnė muzika daug geresnė.... Dabar tie visokie techno, electro jokios gyvos muzikos ir geros muzikos nebeliko.

Atsakyti
zujka
2010 m. gegužės 6 d. 21:51:47
Nė velnio nenurašyta. Juk leidžiami visokie albumai. Tipo visų laikų hitų rinkiniai. Ir žinau nemažai žmonių, kurie vis dar klauso senų dainų. Juk gerų gabalų yra. Klasika niekada nebus nurašyta.

2010 m. sausio 9 d. 20:13:30
Vienas dalykas, kad senos grupės daugiau-mažiau visos buvooriginalios ir turėjo savų idėjų, o dabar jau išsisėmę daug kas, naujos (dauguma) grupės nieko doro nepavaro arba plagijuoja senasias.

Atsakyti
Aragorn
2010 m. sausio 9 d. 19:57:17
Unholy_Massacre rašė:
Idiotiška tema. Kiekvienas mastantis supranta, kad 60's, 70's ir 80's buvo geriausia roko era, o geriausia metalo era nuo 80-ųjų iki 1994 m. (na, čia reikia prie kokretaus metalo požanrio gilintis, jei nori tiksliau).
Aišku, ir dabar išeina tonos gerų albumų, bet tai jų dauguma yra nuo seno grojančių grupių.
Geros muzikos išleikia, bet apskritai: dabar muzika kuo toliau - tuo blogiau.

tikra tiesa

Atsakyti
dzeineta139
2010 m. sausio 9 d. 19:16:58
na siaip jei senesne muzika, tai nereiskia, kad ji turi buti blogesne. koks skirtumas kokio senumo daina, svarbiausia, kad ji tau patinka. patinka - klausai, nors ir 1970 metu, nepatinka - neklausai ir viskas. as pavyzdziui klausausi ir senesniu, ir naujesniu dainu svarbiausia, kad man jos patinka ir viskas

Atsakyti
Cirska
2009 m. lapkričio 17 d. 20:26:37
Kartais senesnės dainos daug "fainesnės" nei dabartinės. Senesnis rock'as geresnis

2009 m. lapkričio 17 d. 15:33:28
Idiotiška tema. Kiekvienas mastantis supranta, kad 60's, 70's ir 80's buvo geriausia roko era, o geriausia metalo era nuo 80-ųjų iki 1994 m. (na, čia reikia prie kokretaus metalo požanrio gilintis, jei nori tiksliau).
Aišku, ir dabar išeina tonos gerų albumų, bet tai jų dauguma yra nuo seno grojančių grupių.
Geros muzikos išleikia, bet apskritai: dabar muzika kuo toliau - tuo blogiau.

Atsakyti
elenute
2009 m. lapkričio 17 d. 12:41:57
Naujoje muzikoje dar yra visko - ir gerų dalykų, ir šlamšto. O senesnėje tie dalykai jau atsisijoję, lieka tik verti dėmesio kūriniai ir muzikantai, kiti tiesiog užmiršti. Todėl klausydamas senesnės muzikos gali būti tikras, kad išgirsi kažką gero.

Atsakyti
latras
2009 m. spalio 27 d. 16:06:33
na man sena muzika ne prie sirdies, kartais labai labai labai retai usileidziu koke seniena bet tai priklauso nuo nuotaikos, bet seip gerbiu senus atlikejus, viskas gi nuo ju prasidejo, kad RNB,rap,rock ir t.t taip kad senus diedukus ir tetas gerpti reikia ir netersti ju vardu

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Snabas
2009 m. spalio 27 d. 14:01:58
Visai neseniai pastebejau, kad '60 - '70 muzika super cool!!

Noreciau pastebeti, kad jei seniau zmones butu kure toki š... kaip dabar, tai puse visu pasaulio muzikos stiliu apskritai nebutu gime.
Taigi, gagos myletojai, supraskit, kad jei ne seni geri muzikantai, tai jusu numyletojo popso gal isvis nebutu atsirade.

Atsakyti
present_perfect
2009 m. rugsėjo 26 d. 18:05:47
Keista logika.

2009 m. rugsėjo 26 d. 15:50:09
Per greit baigiat kažkaip.

Atsakyti
StrangeOne
2009 m. rugsėjo 26 d. 15:40:15
muzikos gerumas ne pagal jos amziu vertinamas

Atsakyti
MT
2009 m. rugsėjo 26 d. 15:37:11
montimer rašė:
MT, kaip kas nori taip tas klauso. Spjauk tu ant kitų ir gyvenk dėl savęs

Ištikrųjų, tai teisingai sakai, jau pabodo tą patį per tą patį kalbėti ir kašką įrodinėti. Kas ką nori tegul ir klauso, taip bus ir mums gerai ir jiems.
Bet ištikro man yra gaila tikrai gerų grupių ir atlikėjų, kurių vietas top'uose užima visokie š..., ir kieno tai dėka? Tik tų žmonių, kurie nevertina muzikos. Nu ok, aš jau baigiau.

2009 m. rugsėjo 26 d. 15:24:26
MT, kaip kas nori taip tas klauso. Spjauk tu ant kitų ir gyvenk dėl savęs

Atsakyti
Xpo
2009 m. rugsėjo 26 d. 14:05:55
MT rašė:
Na joo... dar viena "poker face'u" auka? Kur ritasi šis pasaulis...
Žmogau, muziką reikia gerbti, mylėti ir ją KLAUSYTI, nes be jos nebūtų nieko - nei sporto, nei mokslo, nei viso kito kas mus supa. O ne taip kaip kokį panaudotą maišelį išmesti, maximum po poros metų klausymosi. Na tada ką aš žinau... tai kam išvis kuria tą muziką ir kam jos žmonės klausosi, jei apie ją neturi jokio supratimo.

Gerbti, mylėti ir klausyti reikia kad ir Vytauto Landsbergio (vyresniojo), todėl muzika šiais aspektais nėra išskirtina. Be muzikos būtų ir sportas ir mokslas, drįsiu pareikšti - būtų net ir viskas, kas mus supa. Kur kad pavojingiau nei supratimo neturėjima yra iliuzija, kad turi tą supratimą. Muziką prilygini aplinkai. Ar tu ją supranti? Ar tu supranti gyvenimą? Tai kam gyveni jei neturi jokio supratimo?

Atsakyti
LoseControl
2009 m. rugsėjo 26 d. 12:34:33
vinipuchas rašė:
Man vienam atrodo, jog Xpo eilinį kartą su sarkazmu kalba?

Ne vienam. Bet kai kuriems tai tikrai pasirodė rimtai

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. rugsėjo 26 d. 11:43:09
Man vienam atrodo, jog Xpo eilinį kartą su sarkazmu kalba?

Atsakyti
MT
2009 m. rugsėjo 25 d. 23:28:13
Xpo rašė:
Taip, manau, kad senesnė muzika yra bloga, tačiau net nesiruošiu tokių nesąmonių įrodynėti.

Na joo... dar viena "poker face'u" auka? Kur ritasi šis pasaulis...
Žmogau, muziką reikia gerbti, mylėti ir ją KLAUSYTI, nes be jos nebūtų nieko - nei sporto, nei mokslo, nei viso kito kas mus supa. O ne taip kaip kokį panaudotą maišelį išmesti, maximum po poros metų klausymosi. Na tada ką aš žinau... tai kam išvis kuria tą muziką ir kam jos žmonės klausosi, jei apie ją neturi jokio supratimo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2362
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 207360