Enrique Iglesias "Hero" ir Eminem "Halie`s song"... kitas pamirsau..
Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla.
[Myra Cohn Livingston]
hm, zinau yra kelios, nes prisimenu save bliaunancia klausant vienos ar kitos.. pirmoji, kuria atgaminu tai the doors "blue sunday", dar nirvava "where did you sleep last night".. na o pataruoju metu taj gerkle asaros spaust ima kai klausau green day gabalu, bet cia del to, kad prisimenu ju koncerta kuriam buvau, tai cia siokia tokia nostalgija...
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Pravirkdo? Geras klausimas... Nagi nagi prisiminkim... Turbūt bus Mariah Carrey "My all", Whitney Houston "All at once", Falco "Out of the dark"... nežinau daugiau... Dainos man kelia emocijas pagal nuotaiką
End of the line ___.
http://www.last.fm/user/Evil_Woozy/
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 7 d. 21:05:28
Blue October - Amazing.
2006 m. kovo 7 d. 20:56:08
2006 m. kovo 2 d. 11:58:01
2006 m. kovo 2 d. 11:50:40
2006 m. kovo 2 d. 11:38:28
nirvana-half the man i used to be
nesveiko grozio daina ja galiu klausyt ir klausyt.
Tajp... ne tik neswejko grozio, bet ir zudanti... Dar zliumbiu nuo coolio - gangsta's paradise
2006 m. kovo 2 d. 09:57:03
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. kovo 2 d. 08:59:11
nesveiko grozio daina ja galiu klausyt ir klausyt.
2006 m. vasario 25 d. 21:24:09
2006 m. vasario 23 d. 19:55:54
2006 m. vasario 23 d. 17:27:01
2006 m. vasario 22 d. 21:19:06
2006 m. vasario 22 d. 17:48:14
2006 m. vasario 22 d. 17:20:27
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. vasario 22 d. 16:59:54
2006 m. vasario 21 d. 10:40:39
2006 m. vasario 21 d. 09:29:44
2006 m. vasario 20 d. 15:10:18
2006 m. vasario 14 d. 13:21:47
2006 m. vasario 14 d. 13:18:28
2006 m. vasario 12 d. 16:58:48
Ech. .