"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Yra kelios ypatingos dainos kurios kartais pravirkdo, kartais privercia nusisypsoti..
The source - you`ve got the love, coldplay kaskuri,bet tik su klipu os hardball,
tupac - changes irgi su klipu, lp - with you,bet kai atitinkamai mastau,...
HIM "The Funeral Of Hearts", Linkin Park "Numb"(ypač liūdnas klipas), Dido "Here With Me".
Diena be šypsenos - prarasta diena;)
wiskas priklauso nuo nuotaikos, kai sedziu issisiepus iki ausu, tai prawirkdyt mane sunku, bet kai buna liudna, tai wisad bliaut noris paklausius enigmos gravity of love, beje paklausius sios dainos wiena kart ir werkiau...
Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
"istirpsta sniegas", labaj liudna,bet tikrai labaj grazi,arba da "Lietuva brangi" yra daug labaj liudnu dainu,bet as per jas nezliumbiu, tik kazkaip viska apmastau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 10 d. 21:42:55
2005 m. rugpjūčio 10 d. 21:20:23
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:13:05
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:09:20
Na, jokia daina manes nepravirkdina, bet tokio tipo man yra Good Charlotte - We believe. Griebiantis uz sirdies gabalas...
Kaip tik si daina sukasi mano winampe. Ji cool, patinka man!
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:19:22
The source - you`ve got the love, coldplay kaskuri,bet tik su klipu os hardball,
tupac - changes irgi su klipu, lp - with you,bet kai atitinkamai mastau,...
2005 m. rugpjūčio 10 d. 18:47:40
2005 m. rugpjūčio 6 d. 08:41:21
2005 m. rugpjūčio 5 d. 13:00:48
2005 m. rugpjūčio 3 d. 10:16:12
2005 m. rugpjūčio 3 d. 09:49:18
2005 m. rugpjūčio 2 d. 09:38:32
2005 m. rugpjūčio 2 d. 08:29:18
2005 m. rugpjūčio 2 d. 08:01:51
2005 m. rugpjūčio 2 d. 08:01:16
___________________________________________________________ Gana nustatinėt lėliška žvilgsnį..Vienai dienai tapt "Tobula kale" ir guldytis šalia tą,i į kurį jau ryt negalėsi žiūrėt. Nustok vaidint. Mergaitę. Moterį .Meilę. Gyvenimą. Netgi mirtį. Tokią,kokios geidi, tik neturi šansų pasiekt. Nustok vaidint. Vaidini Netobulai...
2005 m. liepos 27 d. 20:58:12
2005 m. birželio 28 d. 14:50:55
Janis Joplin - Work Me, Lord
2005 m. birželio 28 d. 11:17:30
2005 m. birželio 28 d. 11:10:30
NA gal RHCP- Otherside arba Metallica - Unforgiven
2005 m. birželio 27 d. 21:23:38
2005 m. birželio 27 d. 21:01:46
pascal obispo - frozen
from autumn to ashes - autumns monologue
va sitos. naktim..